Ειρήνη εορτών

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητά μέλη,

όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχει ειρήνη την περίοδο των εορτών. Οι επιθέσεις που θα ΦΤΑΝΟΥΝ μέσα στην περίοδο ειρήνης, θα είναι απλές επισκέψεις και δεν θα κάνουν καμιά ζημιά.

Περίοδος ειρήνης Χριστουγέννων:
Από 24.12 at 00:01 έως 26.12 18:00

Περίοδος ειρήνης Πρωτοχρονιάς
Από 31.12 at 00:01 έως 01.01 18:00

Η περίοδος ειρήνης αποφασίστηκε από την εταιρία και θα είναι ίδια για όλες τις χώρες.

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να αντέξετε χωρίς επιθέσεις ούτε μια μέρα, θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσα από τους speed γύρους που θα ανοίξουμε κατά την διάρκεια των εορτών.



[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητά μέλη,

αρχικά Χρόνια Πολλά και καλά από όλους μας και στην ομάδα διαχείρισης και στην εταιρία!

Στο θέμα μας τώρα.

Όσοι πήραν χωριά (ή έκαναν ανακατάληψη) μέσα στη μια ώρα που λόγω προβλήματος δεν μπήκε η ειρήνη, θα τα παραδώσουν σε αυτόν που τα είχε μέχρι τις 00:00 (έστω και αν εκείνος το είχε πάρει 1 λεπτό πριν)

Γνωρίζετε καλά πως αυτό που έγινε είναι παραβίαση των κανόνων αφού η εκμετάλλευση bug απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από το παιχνίδι. Λόγω φυσικά των ημερών αγάπης που ζούμε, δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία σε όσους εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα αλλα συνεννοηθείτε και δώστε πίσω τα χωριά που πήρατε.


Την Κυριακή θα δω και εγώ ποια χωριά χάθηκαν μέσα σε αυτή την ώρα και όποια δεν έχουν ήδη παραδοθεί, θα τα περάσω χειροκίνητα στον παλιό τους κάτοχο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγένεια σας χτες το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως όταν με ενημέρωσαν για το ότι δεν μπήκε η ειρήνη στη 1 παρά 20, λέω θα μου έχουν γκρεμίσει το forum, αλλά όχι, ήσασταν άψογοι :)


Καλές γιορτές σε όλους και όλες σας :)

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή