Γερμανικός Σέρβερ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser13719
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser13719

Για όσους δεν γνωρίζετε ο γερμανικός σέρβερ είναι ο πλέον καλός σέρβερ για τους παίκτες που γουστάρουν να βιώσουν τις Φυλετικές όπως υπήρξαν κάποτε στους ελληνικούς σέρβερ (Κ1-Κ7). Τον τελευταίο χρόνο όποτε έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι έχω παίξει σε σέρβερ του εξωτερικού (στον νετ ή στους γερμανικούς) και έχω πετύχει πολλούς καλούς έλληνες οι οποίοι φυσικά σνομπάρουν τους Ελληνικούς σέρβερ και την κατάντια τους και παίζουν εκεί.

Στις 6/8 ανοίγουν 2 κόσμοι (όπως συνηθίζεται στην Γερμανία να ανοίγουν μαζί) ο 119 και ο 120 (119 χωρίς τα μπόνους πρεμ, 120 με μπόνους πρεμ). Εγώ προσωπικά προτιμώ τον 119 και λογικά 2-3 μέρες μετά την έναρξη του θα μπω. Άλλωστε οι κόσμοι στην Γερμανία είναι τόσο μεγάλοι που και 2-3 μέρες αργότερα να μπεις δεν έχει και καμιά διαφορά καθώς το πιο πιθανό είναι να βρεθείς στις πιο πίσω ηπείρους και όχι στις 4 αρχικές.

Μπήκα στον Κόσμο 35 επειδή με κάλεσε ένας φίλος από παλιά που παίζαμε μαζί (Ο τελευταίος κόσμος που έπαιξα σοβαρά ήταν ο 17). Γνωρίζω ότι στις Φυλετικές υπάρχουν οι hardcore παίκτες που ανεξάρτητα τον κόσμο που έχει φτάσει να έχει πλέον το παιχνίδι ποτέ δεν θα το βαρεθούν. Στο external το μόνο που διαβάζω πλέον είναι η δυσφορία των παικτών για τις πολλές ακαδημίες που φτιάχνονται καθώς και κάποια ποστ για την απογοήτευση των παικτών λόγω της έλλειψης κόσμου. Όλοι όσοι υποστηρίζετε πως ο ελληνικός σέρβερ δεν σας παρέχει καμία ευχαρίστηση (Μέσα σ'αυτούς είμαι κι εγώ) μπορείτε να οργανωθείτε (συνυπολογίστε με) και να μπείτε σε ένα κόσμο που τα λεφτά δεν θα παίξουν ρόλο γιατί το πρεμιουμ θα είναι αποκλειστικά ο βοηθός,ο διαχειριστής και το βασικό (τουλάχιστον στον κόσμο 119 της Γερμανίας καθώς ο 120 θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα πρεμιουμ). Επιπλέον το chrome ή το firefox έχουν ωραιότατες προσθήκες για την μετάφραση της γλώσσας για όσους δυσκολεύονται, άσε που πλέον τα πάντα (τουλάχιστον οι παλιοί) τα κάνετε μηχανικά.

Από προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σας πω ότι ο Γερμανικός είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς σέρβερ και μαζεύει το περισσότερο κόσμο από κάθε άλλο σέρβερ (Ίσως και ο πολωνικός αλλά εκεί ξεφεύγει η κατάσταση με την γλώσσα). Αυτά είχα να πω, όποιος ενδιαφέρεται να βιώσει τις παλιές φυλετικές κι όχι απλά να ονειροπολεί, καταστάσεις που βίωσα κι εγώ και πολλοί εδώ μέσα στους πρώτους 7 κόσμους, η ευκαιρία βρίσκεται στα χέρια του. Γνωρίζετε πλέον πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξουμε στους ελληνικούς σέρβερ κόσμους όπως ο 5 ή ο 7 και μιας και ακόμα και οι γερμανικοί κόσμοι έχουν αρχίσει να χάνουν το κοινό τους, όσο υπάρχει χρόνος θα ήταν καλό να μπούμε σε ένα τέτοιο σέρβερ και να νοσταλγήσουμε τις παλιές καλές εποχές.

Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει πάρει την πρωτοβουλία (Με εξαίρεση την φυλή Ouzo για όσους ενθυμούνται κάποτε στο νετ) να οργανώσει μια ελληνική ομάδα (Δεν θέλω να είμαι αυτός που θα σας οργανώσει απλώς ίσως αυτός που θα σας παρακινήσει) σε ξένο σέρβερ και μιας και έχουμε πολλά ταλέντα, τα οποία "καταστρέφονται" στους σέρβερ μας καλό θα ήταν να οργανωθούμε και να μπούμε στην Γερμανία και να τους μάθουμε τρόπους (ή το αντίστροφο). Ανυπομονώ να ακούσω τις απόψεις σας.


Edit: Όσοι ενδιαφέρονται να μπουν να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω skype.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser13719

Μακάρι να βρεθεί κόσμος να μπούμε Μήτσο. Για να δούμε τώρα που τους παρουσιάζετε η ευκαιρία να νοσταλγήσουν τα παλιά τι θα κάνουν?
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Εξαιρετικη πρωτοβουλια αλλα το ενδιαφερον για το tw στην Ελλαδα εκανε τον κυκλο του μαλλον. Ο κοσμος κατα πλειοψηφια το βαρεθηκε. Αποδειξη ο 35 που φερνει κυριως σε HP η Speed και λιγοτερο σε slow world. Ολα κινουνται γυρω απο το premium πλεον.
 

DeletedUser13719

Αυτό δυστηχώς θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μόνο καλοί στα λόγια είναι. Από την μία κατακρίνουν τους παίκτες που πληρώνουν αδρά το παιχνίδι κι από την άλλη όταν τους παρουσιαστεί η ευκαιρία για ένα πιο σωστό κόσμο χωρίς όλα τα πλεονεκτήματα premium και με αρκετά περισσότερους παίκτες που θα κρατήσει το ενδιαφέρον στα ύψη δειλιάζουν.

Εγώ πάντως την πρόταση μου την έκανα, πήρα αρκετές πρωτοβουλίες, συνομίλησα με τους περισσότερους δούκες του Κ35 ώστε να γνωστοποιηθεί η πρόταση ακόμα και με δούκες από τον Κ34 μίλησα. Από προσωπική εμπειρία ξέρω πως όταν υπάρχει ένας ωραίος κόσμος με 40-50 χιλιάδες άτομα εγώ συνήθως μπαίνω αλλά λόγω έλλειψης παρέας τον παρατάω μετά από κανα-δυο βδομάδες. Πιστεύω αυτό είναι το βασικότερο που κρατάει τους περισσότερους Έλληνες παίκτες εδώ και γι'αυτό πήρα αυτήν την πρωτοβουλία ώστε όποιος θέλει πραγματικά να παίξει σε ένα κόσμο με αρκετούς παίκτες που θα ανοίξει τουλάχιστον 20 ηπείρους να έχει παρέα να το κάνει.

Edit: Στην τελική οι 3-4 που ήταν εξαρχής να μπούμε θα μπούμε. Όποιος άλλος θέλει μου λέει κι ακολουθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser13719

Περιμένω να με κάνετε add στο skype να σας βάλω στο room. Μαζευόμαστε σιγά σιγά.

- - - Eνημερώθηκε - - -

Για να κάνω ένα update σε όσους επρόκειτο να το διαβάσουν. Έχουμε μαζευτεί καμια 15αρια άτομα προς το παρών και όλο και περισσότεροι μου στέλνουν ότι ενδιαφέρονται. Θέλω να τονίσω κάποια πράγματα για να μην παρεξηγηθώ και για να μην αναγκάζομαι να τα λέω σε έναν-έναν ξεχωριστά.

1) Δεν φτιάχνω δική μου ομάδα απλώς παρακινώ όσους παίκτες έχουν όρεξη να παίξουν σε μεγαλύτερους κόσμους. Φυσικά θα συννενοηθούμε για την τοποθεσία,την ημερομηνία που θα μπούμε μέσω skype. Μάλιστα το ποιοι θα οργανώσουν την εν λόγω Φυλή θα το δούμε στην πορεία καθώς θα ήθελα ορισμένους έμπειρους δούκες να την αναλάβουν.

2) Δεν φτιάχνω Dream Team για να νικήσουμε το σέρβερ. Ναι φυσικά ο σκοπός μας αυτός θα είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα απορρίψω παίκτες που δεν έχουν εμπειρία. Αντιθέτως έχω την διάθεση να μεταδώσω τις γνώσεις μου όσες κι αν έχω σε παιδιά που έχουν όρεξη να παίξουν.

3) Αν πηγαίνετε διακοπές μην περιμένετε πως μετά από 2 βδομάδες θα μπορέσετε να μπείτε κοντά στους υπόλοιπους. Οι γερμανικοί κόσμοι ανοίγουν ραγδαία αυτό σημαίνει πως και μια μέρα καθυστέρηση να υπάρξει μπορεί να είστε απομακρυσμένοι από τους υπόλοιπους.

Αυτά προς το παρών. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και ελπίζω να δω περισσότερο κόσμο από αύριο
 

DeletedUser33907

Μεταναστευουν ανθρωποι απο την Ελλαδα????
Pretty Good

Ας μεταναστευσουμε κ εμεις απο τον Ελληνικο σερβερ στις φυλετικες μαχες σε ενα εικονικο παιχνιδι..

Ωραιοι.....
 

DeletedUser

Μεταναστευουν ανθρωποι απο την Ελλαδα????
Pretty Good

Ας μεταναστευσουμε κ εμεις απο τον Ελληνικο σερβερ στις φυλετικες μαχες σε ενα εικονικο παιχνιδι..

Ωραιοι.....

Δεν μεταναστευουμε, απλα σε ενα γενικα ξενο προιον την INNOGAME , επιλεγω εκτος του κ35 που παιζω να μπω και καπου που θα θυμηθώ τις παλιες καλες εποχες του TW
 

DeletedUser13719

Μεταναστευουν ανθρωποι απο την Ελλαδα????
Pretty Good

Ας μεταναστευσουμε κ εμεις απο τον Ελληνικο σερβερ στις φυλετικες μαχες σε ενα εικονικο παιχνιδι..

Ωραιοι.....

Γενικά το θέμα πήρε διαστάσεις και ενδιαφέρθηκαν πολλά άτομα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό να μπούμε σε ένα σέρβερ που θα έχει περισσότερο κόσμο, την στιγμή που δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοια πρωτοβουλία και δεν είναι κακό να δοκιμαστεί. Προς το παρών είμαστε 30 άτομα και γενικά πλέον μας νοιάζει να βρούμε άτομα που έχουν όρεξη να διοικήσουν (Για όποιον ενδιαφέρεται ας με κάνει add στο skype) γιατί όπως προανέφερα δεν είμαι εδώ για να διοικήσω την Φυλή που θα δημιουργηθεί. Ο ρόλος μου είναι απλώς να παρακινήσω όσους έχουν όρεξη να παίξουν σ'ένα μεγαλύτερο κόσμο χωρίς τις γελοίες δυνατότητες που παρέχει το premium.

Υ.Γ Θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη του Mad18 για όλα αυτά και αν θα ενδιαφερόταν να παίξει
 

DeletedUser30244

Ενδιαφερον η ολη κινηση,αλλα οχι σε γερμανικο server,μετα την ληξη του acc μου που εδω και 3 μηνες μαζευω βαρβαρα γτ πλεον δεν με ευχαριστει σε τιποτα,θα ξαναγυρισω στον νετ.Κατα την γνωμη μου πιο απαιτητικος απο τον γερμανικο και πιο ευκολη η χρηση του λογω γλωσσας.
 

DeletedUser13719

Πιο απαιτητικός ο νετ αλλά λιγότερος κόσμος και αυτοί που έχουμε μαζευτεί δεν είμαστε hardcore παίκτες που θα λιώσουμε ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Για πλάκα χαλαρά μπαίνουμε και όποιος ενδιαφέρεται ακολουθεί.
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
Συμφωνω με τον razer.. Προς mad18 : .Να κανεις ενα κοσμο χωρις να υπαρχει το πρεμιουμ στην αγορα τοτε θα εχεις πιο πολυ κοσμο στους σερβερ σου.. Καντο και θα δεις την αλλαγη.
Φιλικα παντα.
 

DeletedUser13719

Συμφωνω με τον razer.. Προς mad18 : .Να κανεις ενα κοσμο χωρις να υπαρχει το πρεμιουμ στην αγορα τοτε θα εχεις πιο πολυ κοσμο στους σερβερ σου.. Καντο και θα δεις την αλλαγη.
Φιλικα παντα.

Δεν είναι υπεύθυνος ο mad για τις ρυθμίσεις του κόσμου.
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
Εστω οποιος και αν ειναι ας κανει κατι..
 

DeletedUser13719

Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τις ρυθμίσεις των κόσμων και όπως έχουν πει κι άλλοι πριν από εμένα δεν τους συμφέρει να βγάλουν ελληνικό κόσμο χωρίς τα premium feautures που δίνει την δυνατότητα σε παίκτες να πληρώνουν αδρά για την πρωτιά.
 

fassa15

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
μπα δεν νομιζω φιλε... εχει παρα πολλους παικτες που ξενερωνουν με αυτη την ρυθμιση και πολλους αλλους που δεν μπαινουν λογο αυτου αλλα και πολλων αλλων πραγματων, δεν θα κατσω να τα λεω 1-1 τα ξερουμε ηδη.. Αν αλλαξουν ομως καποια πραγματα και για αρχη αυτο πιστευω πως θα αλλαξουν πολλα.. Ισως δει λιγι αναπτυξη και ο ελληνικος σερβερ.. Αλλα οι φυλετικες ειναι μια μοδα η οποια εχει ξεπεραστει..
 

DeletedUser13719

Και 2 παίκτες να είχε αν αυτοί ήταν ο σεϊχης του Κατάρ και ο Βαρδηνογιάννης η εταιρεία θα συνέχιζε να βγάζει κόσμους
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή