Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.34.4

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου μεταξύ 12:00 και 13:00.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι μικρή με μικρές ορατές αλλαγές. Για όσους αναρωτιούνται για τις εκδόσεις 8.34.2 και 8.34.3, αυτές ήταν μικρές διορθώσεις σφαλμάτων και εσωτερικές αλλαγές.

Ως συνήθως, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Παρακαλούμε πείτε μας την άποψή σας στο Θέμα Συζήτησης[/mad]



Επόμενα βήματα για τα scripts και μετάβαση σε https

Όπως ανακοινώθηκε στην έκδοση 8.34.1, υπάρχουν και άλλες αλλαγές που ακολουθούν τη μετάβαση στην αλλαγή σε https.

Πριν 3 εβδομάδες έγινε η αλλαγή σε https. Για τους περισσότερους παίκτες δεν υπήρξε καμία επίπτωση, εκτός από το να γνωρίζετε πως ο λογαριασμός είναι πιο ασφαλής. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε scripts στην μπάρα συντομεύσεων που προσπαθούν να συνδεθούν σε εξωτερική μη ασφαλή σελίδα (πχ, για αποστολή των δεδομένων μιας αναφοράς σε εξωτερικό σύνδεσμο, προς αποθήκευση) το script ίσως δεν λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτόματα οι browsers αποκλείουν οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης σε μη ασφαλή τοποθεσία εφόσον προέρχεστε από ασφαλή ιστότοπο.

Από την 1η Ιουλίου δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μη ασφαλή scripts. Θα υπάρχει ενημέρωση όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα τέτοιο script καθώς επίσης θα σας ενημερώνει και για το πρόβλημα.

Σε περίπου 3 εβδομάδες, όσα scripts δεν φορτώνουν από ασφαλείς σελίδες θα σταματήσουν εντελώς να λειτουργούν. Και αυτή η αλλαγή θα ανακοινωθεί.

Προτρέπουμε όλους τους δημιουργούς scripts να προετοιμαστούν για την αλλαγή αυτή έτσι ώστε το περιεχόμενο των scripts τους να φορτώνει από ασφαλή σύνδεση.



Διάφορες Αλλαγές

  • Βοηθός Λεηλασιών: θα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο (όπως στον χάρτη) όταν επιλέξετε να στείλετε μία προσαρμοσμένη επίθεση αντί να ανακατευθυνθείτε στο Μέρος Συγκέντρωσης.
  • Προστέθηκε η δυνατότητα να ανακαλέσετε υποστήριξη από τη σελίδα πληροφοριών ενός χωριού. Μέχρι τώρα αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς Premium. Αυτό έγινε προκειμένου να βοηθηθούν οι μη έμπειροι παίκτες πώς να ανακαλούν μία υποστήριξη από ένα άλλο χωριό.
  • Αν κάνετε ακύρωση μιας στρατολόγησης ενώ είστε ακόμα σε Προστασία Αρχαρίων θα επιστραφεί το 100% των πόρων που χρειάστηκε η στρατολόγηση αντί για το 90% που ίσχυε μέχρι τώρα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή