12 χρόνια Φυλετικές Μάχες

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες


Πριν από 12 χρόνια οι Φυλετικές Μάχες ξεκίνησαν ως χόμπι από τους 3 Ιδρυτές της InnoGames.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους παίκτες, γιατί χάρη σε εσάς, το πάθος σας και τα σχόλιά σας, το παιχνίδι υπάρχει εδώ και τόσα χρόνια, εχει φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται και συνεχίζει να εξελίσσεται. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που συνεισφέρουμε στο έργο που δημιούργησε μία τόσο μεγάλη Κοινότητα και διαρκεί τόσο πολύ.
12 χρόνια είναι πράγματι κατόρθωμα!

12%20year.jpg

Αλλά δεν θα σταματήσουμε εδω. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο παιχνίδι και να το βελτιώνουμε, τόσο για τους καινούριους όσο και για τους παλιούς παίκτες. Πέρυσι ενσωματώσαμε το chat, παρουσιάσαμε τις δυναμικές ομάδες, εισάγαμε τον διαμοιρασμό εντολών, το σύστημα καθοδήγησης, τις ειδοποιήσεις browser και το νεο διαχειριστή αποθέματος.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού χωρίς όμως να το αλλάξουμε υπερβολικά, για να είμαστε σίγουροι πως θα μπορείτε να απολαύσετε τις Φυλετικές Μάχες για πολλά χρόνια ακόμη.

Για να σας δώσουμε μία γεύση για οσα έρχονται, σχεδιάζουμε ορισμένες αλλαγές στον paladin, στην παρουσίαση των αποστολών και μερικές μικρές προσθήκες στις φυλές. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Σας ευχαριστουμε για την υποστήριξη.



Η Ομάδα Διαχείρισης[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή