DeletedUser
Ενας κοσμος με τα ολα του! Θελω να πω ενα μπραβο στους νικητες καταρχην του κοσμου τους Aje. Συνεχιζοντας ενα μεγαλο ευχαριστω στην παρεα των ΕΡΓΑ που με τις διαμαχες μας,τις πλακες μας,τα ξενυχτια μειναμε και το παλεψαμε οσο μπορουσαμε. Προσωπικα ενα ευχαριστω στους φιλους μου GREGTHEMASTER,FGIANNIS,ΣΙΜΠΑ,FOVIKTRO,SIMENIS,REPOS,NWILSON,SHIPBOY+GOODLOOKINGMATURE+vlasis(ηρθατε αργα φιλοι μου αλλα σιγουρα θα ξαναπαιξουμε μαζι) ....ειλικρινα αυτη ειναι η παρεα που γουσταρα το παιχνιδι οσο επαιζα. Φιλε Greg εσυ και αλλοι 4-5 παιχτες μετρημενοι στα δαχτυλα,ειστε ο λογος που εχετε εξελιξει το παιχνιδι αυτο και πολλους απο εμας! Σε ευχαριστω φιλε για ολα τοσο εσενα,οσο και τον Γιαννη που ειχαμε καθημερινη επαφη ακομα και απο το τηλ,εισαι αδελφος φιλε μου και κριμα το μπαν για τετοιο παιχτη.Λιανα εισαι το φιλαρακι μου...Δημητρη οχι μονο η ηρεμη δυναμη αλλα μου αρεσει που τα χωναμε κ ο ενας στον αλλον καμια φορα...Λακη εισαι μπροστα φιλε και συναδελφος κιολας...Ρεπο.....ακομα η διαγραφη ρε?θα νομπλαρεις βαρβαρα? Νικολα κυπριε φιλε μου,εισαι ψυχαρα...το παρεακι μου θα μου λειψει αλλα ας κανουμε ενα καλοκαιρι ηρεμο. Το οτι χασαμε και με οποιο τροπο δεν εχει σημασια γτ δεν ξεχναμε οτι ειναι ενα παιχνιδι και γινονται "διαφορα και ωραια" που μας πρηζωνουν καθε φορα. Εγω προσωπικα θα ξανα πω ενα μπραβο σε ολους μας του κ28 και οποια πικρια και αν υπαρχει ειναι ενα παιχνιδι ....μν το ξεχναμε.
Παρακληση προς διαχειρηση...το παιχνιδι αυτο χρειαζεται καλους παιχτες για να εξελισσόμαστε ολοι μας! Το tribalwar2 δεν σας περπαταει σωστα παρολο που εχετε ριξει ενα σωρο λεφτα οπως καποτε για τον Κ3. Ακουστε, αφουγκραστητε και φτιαχτε μας κοσμους καλους και με ισονομια παντου! Μπορω να αναλυσω πολλα,να πω αλλα τοσα,θα μου πειτε κανε μια αιτηση και παει λεγοντας....Δεν σας θεωρω χθεσινους αλλα ενα προιον που μετα απο τοσα χρονια φερνει χρημα ακομα και σε αυτες τις εποχες, μην το παρατατε και οχι τοσο εγωκεντρισμος.
Αυτα τα λιγα απο τον "τρελο" σας και αν πικρανα μερικους η τα ειπαμε καπως αλλιωτικα....ζηταω συγνωμη και θα ειναι χαρα μου να ξαναπαιξουμε μαζι καπου αλλου. Εξαλλου λιγη τρελλα την χρειαζομαστε που και που!
Καλο καλοκαιρι σε ολους μας!!!
Παρακληση προς διαχειρηση...το παιχνιδι αυτο χρειαζεται καλους παιχτες για να εξελισσόμαστε ολοι μας! Το tribalwar2 δεν σας περπαταει σωστα παρολο που εχετε ριξει ενα σωρο λεφτα οπως καποτε για τον Κ3. Ακουστε, αφουγκραστητε και φτιαχτε μας κοσμους καλους και με ισονομια παντου! Μπορω να αναλυσω πολλα,να πω αλλα τοσα,θα μου πειτε κανε μια αιτηση και παει λεγοντας....Δεν σας θεωρω χθεσινους αλλα ενα προιον που μετα απο τοσα χρονια φερνει χρημα ακομα και σε αυτες τις εποχες, μην το παρατατε και οχι τοσο εγωκεντρισμος.
Αυτα τα λιγα απο τον "τρελο" σας και αν πικρανα μερικους η τα ειπαμε καπως αλλιωτικα....ζηταω συγνωμη και θα ειναι χαρα μου να ξαναπαιξουμε μαζι καπου αλλου. Εξαλλου λιγη τρελλα την χρειαζομαστε που και που!
Καλο καλοκαιρι σε ολους μας!!!