Νέο Event Εμπόρων!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Event Εμπόρων

Merchant_event_logo_200x200_2.png

Αγαπητοί παίκτες,

Διερχόμενοι έμποροι σχεδιάζουν να στήσουν τα χωριά τους κοντά στα δικά σας χωριά, ελπίζοντας να ανταλλάξουν
Merchant_gems.png
πολύτιμους λίθους με ξύλο, πηλό και σίδερο. Δίνουν πλούσιες ανταμοιβές σε όσους λάβουν μέρος στη λοταρία τους.

Merchant_location.PNG

Έναρξη του event

Έναρξη: 11.11.14

Τελευταία εμφάνιση εμπόρων: 30.11.14

Λήξη: 02.12.14 Μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πολύτιμους λίθους στην λοταρία, ούτε να ενεργοποιήσετε τα bonus και όλα τα bonus που έχετε συλλέξει και δεν χρησιμοποιήσατε θα εξαφανιστούν.

Το event θα είναι ενεργό σε όλους τους κανονικούς κόσμους και στον Casual.

Μόλις ξεκινήσει το event, θα λάβετε ενημέρωση. Θα ενεργοποιηθεί και μία αποστολή, που θα εξηγεί τις προϋποθέσεις και πώς να αλληλεπιδράσετε με τους εμπόρους.

Merchant_quest.PNG

Κάνοντας συναλλαγές με τους εμπόρους

Τα χωριά των εμπόρων θα εμφανιστούν στον χάρτη με την έναρξη του event. Οι επισκέπτες έρχονται με ειρηνικές διαθέσεις και απλά θέλουν να ανταλλάξουν τους πολύτιμους λίθους τους με τους πόρους σας!
Επιλέξτε ένα χωριό εμπόρων από το χάρτη και στη συνέχεια πηγαίνετε στις “πληροφορίες χωριού”.

Merchant_post.PNG

Θα έχετε την επιλογή να στείλετε πόρους απευθείας από αυτή την οθόνη. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά των πόρων, θα λάβετε πολύτιμους λίθους!
Κάθε χωριό εμπόρων έχει ένα όριο για τους πόρους που μπορεί να δεχθεί. Μόλις συμπληρωθεί αυτό το όριο, θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Κατόπιν ένα νέο χωριό εμπόρων θα εμφανιστεί στον χάρτη, σε διαφορετική τοποθεσία από την προηγούμενη.


Merchant_resources.PNG

Κάνοντας επιθέσεις στους εμπόρους

Εάν το ειρηνικό εμπόριο δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να επιτεθείτε στα χωριά των εμπόρων. Θα υπάρχει η επιλογή “στείλε μονάδες” στην οθόνη πληροφοριών ενός χωριού εμπόρων.
Προσοχή! Οι έμποροι είναι προετοιμασμένοι για επιθέσεις και έχουν μαζί τους στρατό για να προστατέψουν τα χωριά τους. Η μάχη δεν θα είναι εύκολη και σίγουρα είναι καλή ιδέα να συντονίσετε τις επιθέσεις με φίλους και συμπαίκτες για να τους νικήσετε.
Εάν καταφέρετε να νικήσετε το στρατό ενός χωριού εμπόρων, θα μπορέσετε και να λεηλατήσετε τους πόρους που του έχουν στείλει άλλοι παίκτες.
Ωστόσο δεν θα μπορέσετε να πάρετε πολύτιμους λίθους, καθώς οι έμποροι τους κρύβουν και ο μόνος τρόπος να τους αποκτήσετε είναι μόνο στέλνοντας πόρους στα χωριά τους.
Εάν καταφέρετε να εξολοθρεύσετε τον στρατό ενός χωριού εμπόρων, θα έχετε μόνο δύο ώρες στην διάθεσή σας για να λεηλατήσετε τους πόρους του. Μετά οι έμποροι θα φύγουν από την γειτονιά σας, έχοντας πλέον πειστεί πως δεν μπορούν να κάνουν τίμιες συναλλαγές σε αυτήν την περιοχή!

Χρησιμοποιώντας τη λοταρία

Οι έμποροι δεν φέρνουν μαζί τους μόνο πολύτιμους λίθους. Στα χωριά τους υπάρχει και μία λοταρία από την οποία μπορείτε να κερδίσετε δώρα.

Θα σας επιτρέψουν να γυρίσετε τον τροχό της λοταρίας σε αντάλλαγμα με πολύτιμους λίθους, και θα λάβετε ένα δώρο με διάφορα πλεονεκτήματα.

Merchant_tombola.PNG

Τα δώρα δίνουν διάφορα πλεονεκτήματα: ορισμένα δίνουν bonus στην παραγωγή πόρων και άλλα στις μονάδες. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα bonus πόρων (αυτό συγκεκριμένα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά ανά ημέρα).

Είναι επίσης πιθανό να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές της λοταρίας!

Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό bonus κάθε φορά.

Στο κάτω μέρος της οθόνης του event, υπάρχουν δύο χρονόμετρα: το πρώτο δείχνει τον χρόνο μετά τον οποίο δεν θα εμφανιστούν άλλα χωριά εμπόρων. Το δεύτερο χρονόμετρο δείχνει το χρόνο λήξης του event – μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λοταρία, ούτε να ενεργοποιήσετε τα δώρα που λάβατε και όσα δώρα έχετε λάβει και δεν έχετε χρησιμοποιήσει θα εξαφανιστούν.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανταλλάξετε πολύτιμους λίθους και να λάβετε τα δώρα που προσφέρουν οι έμποροι!

Μπορείτε να διατυπώσετε τις απόψεις σας, στο Θέμα Συζήτησης.


Η Ομάδα Διαχείρισης
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή