Συζήτηση: Αποσαφηνίζοντας τις προθέσεις μας

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

[mad]Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για την αποσαφήνιση των προθέσεών μας.[/mad]
 

DeletedUser31340

Πιστευω οτι πρεπει να βγαλετε διαφημησεις για το παιχνιδι. πρωτη φορα εμαθα για το παιχνιδι οταν πηγαινα 5η δημοτικου απο τα 999games που το διαφημιζε. ηθελα να μπω γιατι μου τραβηξε το ενδιαφερον αλλα ημουν μικρος τοτε και δεν με αφηνε η μανα μου να κανω μαιλ.μπηκα ενα χρονο αργοτερα επειδη επαιζε και ενας φιλος μου απο την ταξη μου και με εψησε να μπβ. πλεον παιζω 5 χρονια φυλετικες και το παιχνιδι μονο βαρετο δεν ειναι απλα με εχουν ενοχλησει πολλες αλλαγες που κανατε και μερικες φορες πολλες λαθος αποφασεις δικες σας(μιλω για μενα προσωπικα για αλλους μπορει να ειχατε παρει σωστες αποφασεις). Επισης αυτο που με εκνευρισε τερμα και με εκανε να σταματησω κοσμο ηταν ο κ26 π αλλαξατε τοντ ροπο με τα πακετα και ανα χωρι μπορουσαν να γινουν μονο 3 αριστοκρατες.Επισης μπορειται 1 κοσμο στους 5 να ανοιγεται εναν μεγαλο κοσμο που να χει χαρτη σαν τους κοσμους 5-6-7-8 για να μπορουμε να κλεινουμε 2 χρονια σε κοσμο. πιστευω αυτο εχει ενδιαφερον.οσο αφορα τους σπιντ πιστευω οτι εχει πεσει δραματικα η συμμετοχη και η ανταγωνιστικοτητα. αν βαζατε σε καθε γυρο πρεμιουμ για τον 1ο παιχτη θα ανεβαινε η συμμετοχη και θα μπαιναν παιχτες που δεν παιζουν σε κοσμο αλλα εχουν ορεξη για σπιντ. Επισης ειμαι υπερ του να καταργηυουν τα σκριπτ και να φτιαξετε εργαλεια π κανουν ακριβως οτι κανουν τα σκριπτ και να υπαρχει μια μπαρα συντομευσεων με ολα τα σκριπτ χωρις να επεξεργαζονται.Απο αυτο μπορουμε να αποφυγουμε πολλες παρανομιες.
 

DeletedUser32596

Είναι εξαιρετική η στροφή αυτή που γίνεται προς τους παίκτες, μέσα από την διευκρίνιση των αιτιών των κινήσεων της εταιρείας. Αρχικά γίνεται φανερό το ότι η εταιρεία ασχολείται με το παιχνίδι, άρα και με τους παίκτες, και δεν το έχει εγκαταλείψει στη μοίρα του και, εκτός αυτού, τέτοιου είδους ανακοινώσεις δίνουν και μία κατευθυντήρια γραμμή στους παίκτες ως προς:
i)το που θα κατευθύνονται οι νέες ιδέες. Δηλαδή ότι όχι μόνο χρειάζονται ιδέες που θα κάνουν τους χειρισμούς στο παιχνίδι πιο εύκολους, αλλά και ιδέες που θα μπορέσουν είτε να προσελκύσουν είτε να κρατήσουν νέους παίκτες.
ii)τη συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι, η οποία, όπως είχε άλλωστε ξαναγραφτεί στο εξωτερικό forum του παιχνιδιού, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή ενός νέου παίκτη.

Ελπίζω να συνεχιστούν τέτοιου είδους ανακοινώσεις έτσι ώστε να έχουμε συνεχώς μία σαφή εικόνα για την άποψη και τις ενέργειες (λόγω μεν, έργω δε) της εταιρείας, σχετικά με το παιχνίδι.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Ωραια και σαφης εξηγηση αλλα θελω να ρωτησω-προτεινω:
α) Στο μερος συγκεντρωσης, οταν πατας ιστορικο και βγαζει συντεταγμενες και επιλεγεις αυτο που θες το κουτι δεν σβηνει οπως συνεβαινε παλαιοτερα. Μπορει να γινει κατι με αυτο;
β) Για ενα μεγαλο διαστημα(20 μερες) ελειψα λογω διακοπων. Στο διαστημα αυτο εγιναν αναβαθμισεις. Μηπως ειναι ευκολο στο φορουμ οταν βγαινει μια ανακοινωση απο μελος της ΟΔ να παραμενει στις νεες δημοσιευσεις μεχρι να διαβαστει και οχι να χανεται απο τις νεες δημοσιευσεις εντος 24 ωρων;
 
Κορυφή