Φυλετικές Μάχες: Για πόσο ακόμα;

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser32596
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser26916

κατσε λιγο γιατι δεν μας τα λετε καλα ...

και δηλαδη εσυ σγουιτεστ γιατι παιζεις φυλετικες? αμα το θεωρεις εθιστικο ?

και ποιο παιχνιδι δεν ειναι εθιστικο μου λες?
 

DeletedUser30115

Επειδη δεν θυμαμαι απο οσα διαβασα τι εγραψε ποιος θα δωσω μια γενικη απαντηση απο προσωπικης πειρας για αυτο το παιχνιδακι!
Ολα τα παιχνιδια ειναι εθιστικα,το θεμα ειναι πως εσυ σαν gamer θα τα δουλεψεις...Αν και εχω παιξει/παιζω αρκετα παιχνιδια μπορω να πω οτι οι φυλετικες μαχες ειναι απο τα καλυτερα browsing online παιχνιδια..Φερνει ανθρωπους κοντα και γινεσαι ανταγωνιστικος με τον απεναντι σου εφοσον θελεις να επικρατησεις ειτε σαν φυλη ειτε σαν λογαριασμος,οπως σε καθε παιχνιδι αλλοστε!
Απο την αλλη ομως υπαρχουν και αυτοι που μπαινουν μονο και μονο για τον χαβαλε που εκει περα δεν χρειαζεται ανταγωνισμος αρα δεν χρειαζεται χρονος!
Το θεμα ομως ειναι να γινεσαι ανταγωνιστικος με τον απεναντι σου εφοσον παιζεις τιμια,και να δεχθεις τα συγχαρητηρια απο την φυλη σου παλι εφοσον παιζεις τιμια,ΤΟΤΕ μπορεις να αποκαλεισαι gamer..Πλεον οι σοβαροι παικτες που παιζουν τιμια ειναι λιγοστοι!
Μερικους παικτες μαζι και μενα λογω υποχρεωσεων(δουλεια) δεν εχω χρονο να ασχοληθω με το παιχνιδακι αυτο οσο ομορφο και αν ειναι γιατι οπως ειπαν μερικα παιδια πιο πανω χρειαζεσαι αρκετο χρονο,ξυπνητηρια και αυπνιες (και μια γυναικα που να σε κατανοει) :)
Αλλα για να λες οτι παιζεις φυλετικες μαχες ΠΡΕΠΕΙ να εχεις χρονο η κο-πλαν,και μην ακουω οτι μπορει να κανει παιχνιδι καποιος με 2-3 ωρες ονλαιν γιατι παιξαμε,ειδαμε και μαθαμε!
Η ομαδα διαχειρισης(η νην ομαδα μιλαω) ειναι απο τις καλυτερες ομαδες που εχω δει τα τελευταια χρονια σε ολα τα θεματα ΕΚΤΟΣ απο τα θεματα ασφαλειας(σκριπτ,****) που παλαιοτερα ναι μεν υπηρχαν αλλα ηταν ανιχνευσιμα και καταδικαστεα!
Οσοι εζησαν ομαδες διαχειρισης του κ1,κ2,κ3 θα θυμουνται πολυ καλα τι ποινες επεφταν και πως σκεφτονταν..
Προειδοποίηση???τοτε ηταν πολυτελεια να εβλεπες προειδοποίησεις!
Οποταν τωρα τα πραγματα ειναι προσαρμοσμενα σε ανθρωπινα επιπεδα gaming!
Δυστυχως αυτοι που εφυγαν απο το παιχνιδι δεν θα επιστρεψουν και αν επιστρεψουν καποτε θα ειναι πολυ δυσκολο να κατσουν με ολες αυτες τις αλλαγες που εγιναν χρονο με τον χρονο!
Το να εισαι ανταγωνιστικος και να επικρατησεις πρεπει να κανεις θυσιες σε αυτο το παιχνιδι,και μιλαω για θυσιες στην πραγματικη ζωη σου που καποτε θα σε κουρασουν ή θα σε τιμωρησουν!
Αυτα τα λιγα απο μενα και ελπιζω να μην κουρασα κανενα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
κατσε λιγο γιατι δεν μας τα λετε καλα ...

και δηλαδη εσυ σγουιτεστ γιατι παιζεις φυλετικες? αμα το θεωρεις εθιστικο ?

Εθιστικο εσεις το κανετε κανοντας αυτα που ειπα στην τελευταια σελιδα. Ξερετε υπαρχουν και βραδυνοι co-players. Που ακουστηκε να βαζετε ξυπνητηρια 2 το πρωι; Να χετε οικογενειες καποιοι και να λιωνετε στο tw;

και ποιο παιχνιδι δεν ειναι εθιστικο μου λες?

Σε ποια κατηγορια;
 

DeletedUser33198

Ποια η αναγκη ρε φιλε(μου διαφευγει το μικρο σου, Παντελης νομιζω); Να κανεις snipe 4 το πρωι για να φανεις ηρωας στη φυλη; Να στειλεις το τρενακι στις 3 για να παρεις ευκολα το χωριο στις 7; Και μετα να σηκωθεις να πας στη δουλεια σου 8 το πρωι και ανα 10 λεπτα να λες "ωραια το πηρα το χωριο, τωρα τι θα βαλω κλπ". Αν αυτο δεν ειναι εθισμος παω πασο παιδια.

ναι παντελη με λενε...
λοιπον εχεις δικιο σε αυτο που λες για αυτους που εχουν οικογενειες και μπλα μπλα μπλα... ομως υπαρχει μια μεγαλη μαζα ανεργων , λεφταδων η αλλων που ειναι σε δουλειες που μπορουν να ειναι μεσα και το βλεπουν ως ψυχαγωγια... οπως και το να μεινεις αυπνος μια φορα την εβδομαδα να ξεσκισεις λιγους μαγκες που σου στελνουν τρενα και νομιζουν κατι κανουν... οπως και να το κανεις τα γουστα ειναι μεγαλα... αν βεβαια γινεται καθημερινα κατανταει οντως εθισμος
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή