ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΗ-ΧΑΧΑΧΑ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser31539
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser31670

Ο/Η harris0809 έγραψε:
συγνωμη που δεν αφησαν αυτους τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λογαριασμους να βγαζουν πλανα σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ παιχτες...

:rolf:

Ρωτα τους δικους σου παρανομους γιατι γινεται αυτο!!!!:hmmm:

Ο/Η harris0809 έγραψε:
χαλαω 50 ευρο να σηκωνω τηχοι και θα κανω οτι γουσταρω!!

Τουλαχιστον καποιοι ανεβαζουν τα τειχη που ειναι σημαντικα και οχι ενα χωριο 3000ποντων σε 9000.....:wow:
 

DeletedUser

εφαγε κανεις μπαν απο την φυλη μου??? δεν ξερω..μεχρι τωρα δεν με κρεμασε κανεις απο τους δικους μου!! αν το κανει καποιος και παει στραφει το καψιμο μου ,..να σαι σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα αποχωρησω απο το accaount που παιζω!!

οσο για το δευτερο... ειναι η αποψη σου στο που θα χωνει ο καθενας τα φραγκα του..το θεμα ειναι οτι και οι δυο αυτοι για τον λογο οτι τα χωνουν δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μην ειναι ΝΟΜΙΜΟΙ!! δεν μπορω να το κανω πιο σαφες!!
 

DeletedUser

μια παρενθεση παιδες. οταν μιλατε για τον πολεμο CxC vs ΟUT μην ξεχνατε να υπολογιζετε και τις συνιστωσες BOYS και LOD.ειναι αμεσα συνδεδεμενες στον πολεμο ;)
 

DeletedUser29426

έλα μην γράφεται εδώ έχετε fake να αναγνωρίσετε σουςς
 

DeletedUser31147

σαρκοβορος πιγκουινος @

Πρώτα να απαντήσω στον πιγκουίνο .. στημένα και άδικα ? Είχα παρευρεθεί και εγώ στα ολονυκτια σεμινάρια για το πως περνάμε script μη ανιχνεύσιμα στον σελιδοδείκτη η πως να κάνουμε αλυσίδα τις επιτηρήσεις ..



tomaraya @
Ο easy rider κτύπαγε τους out μέχρι και μια εβδομάδα πριν την αποχώρηση του . Αν ψάξεις άλλωστε και εσύ ο ίδιος στα μηνύματα σου θα βρείς κάμποσα μεταξύ μας που αφορούν ανακαταλήψεις η να βάλω niouk πριν από δικες σας .
Σας έφερα 10 μέρες πίσω ? Χαίρομαι που έστω και έμμεσα η θυσία 50 χωριων που αποφάσισα τότε να κάνω έπιασε με κάποιον τρόπο τόπο . Όμως η ανοχή μου στην οσφυοκαμψία του μπόκου και τα yes σερ που σας έλεγε σας έφεραν 20 μέρες μπροστά . Σε εμενα το χρωστάτε ότι ανεβήκατε και φτάσατε σε θέση βολής απέναντι στους out , με τα χωρια που υποχώρησα και πήρατε μέσα στον πυρήνα μου .
Όσο και αν προσπαθείτε να πουλήσετε την έξοδο μου από τις μύγες σαν προδοσία η αλήθεια είναι μια . Ο μπόκος σε συνεργασία με την Μάχη την έστησε την δουλειά με τον τρόπο που μονο αυτοί ξέρουν . Πρώτα απαγορεύοντας μου να πάρω αλλα χωρια στην 55 και να είναι εκεί ο λογαριασμός μου σαν ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο , Μετά υποχρεώνοντας με να καθαρίσω και να σας δώσω 10-15 χωρια τουλάχιστον , απαγορεύοντας με να αντικαταστήσω αυτά τα χωρια με αλλα στην 54 , επιτρέποντας σας να μπείτε εσείς στην 54 ενώ με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνει αυτό ποτε , η κρατώντας συμμαχία με τους anonymous με σκοπό να έχετε ρεζέρβα εσείς χωρια .. Μπορώ να γράψω ακόμα κάμποσα αλλα όλοι τα ξέρουμε πως δουλεύετε ..Απλά παίζουμε τώρα τις κουμπάρες μαζί σας αλλα σιγά να μην το παραδεχτείτε ..
Όλα λίγο πολύ τα περίμενα πάντως . Αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι δυο πράγματα . Το πως με έκαναν οι μύγες να φαίνομαι ηλίθιος στα πλανα εγώ , καθώς την μια φορα με ξέχασαν και καλά δυο ακόμα φορες μου έδωσαν στόχους ποιο μακρυά από ότι έφταναν οι άριστοι μου , και μια φορα ακόμα μου έδωσαν να κτυπήσω κατά λάθος πάλι 24 ώρες πριν από το πλάνο . tomaraya έχω μήνυμα σου που στα λέω αυτά και η απάντηση σου είναι ότι δεν φταίς εσύ που δεν με εμπιστευόταν η ηγεσία μου και για αυτό δεν μου έδινε στόχους .
Το άλλο που με πείραξε είναι ότι τα post του τουρλουμπούκι κλειδωθηκαν και παρα την αίτηση υποστήριξης που έκανα παρέμειναν κλειδωμένα και δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να απαντήσω .
 

DeletedUser

εσυ με εναν μεγαλο λογαριασμο τοτε ποτε βοηθησες την φυλη σε αμυντικο πλανο?Το μονο που προσφερες στην φυλη ειναι κανενα ρικλεημ μια φορα στο τοσο...Το ονομα σου το εχεις δειξει ετσι και αλλιος και σε αλλους κοσμους που καθε φορα την εκανες απο την φυλη και πηγαινες καπου αλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις..
 

DeletedUser31147

koko13@

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ? Πριν λίγο δεν βοήθαγα επιθετικά .. Μόλις είπα τι έγινε και επειδή ξέρεις ότι έχω φυλάξει όλα τα μηνύματα , ξαφνικά δεν βοήθαγα αμυντικά . Να το αναλύσουμε και αυτό αν θέλεις ? Δεν είχατε όλοι σας άμυνες από εμενα έτσι ? Εσύ ο είδος δεν είχες σε χωρια σου 6 αμυντικά και δυο "καταπελταδικα" από εμενα ? Και όχι μονο εσύ . όλοι λίγο πολύ είχατε άμυνες από εμενα .. Φυσικά 15 μέρες πριν φύγω περίπου σταμάτησα να στέλνω άμυνες γιατί δεν είχα πλέον . Είχα κάνει ένωση με τον τούμπα και είχα βρεθεί με αν θυμάμαι καλά 30+ άδεια χωρια και ότι άμυνες έβγαζα τις χρειαζόμουν μονος μου . Είναι βλέπεις που οι out δεν ήξεραν ότι εγώ δεν τους κτύπαγα και με κτυπάγαν αυτοί .. Δεν έχω σκοπό να κάνω το θέμα προσωπικό αλλα και τα μηνύματα του μπόκου για την γραμμή μαζινό που είχα στήσει όπως έλεγε έχω , και αποσπάσματα από το forum σας εκεί όταν είπα ότι θα αποχωρήσω , με τις ειρωνείες σας για τα 16 κοψίματα που είχα κάνει την προηγουμενη ημερα .
Όσο για το ότι έφυγα από φυλές και σε άλλους κόσμους , ναι . Ευτυχώς έχω άποψη , σκέφτομαι και αναλύω ότι μου σερβίρουν οι άλλοι . Δεν δέχομαι να γίνω πιόνι κανενός . Δεν δέχομαι να με χρησιμοποιούν να λύσουν προσωπικές διαφορες οι ηγέτες της κακιας ώρας ...
Και να μην ξεχνάμε ... τα barbara είναι το θέμα ..Ακόμα θυμάμαι τους λίβελους που γράφατε κατά της "βαρβαροφαγου" out ... Τώρα τα λουστήκατε ..
 

DeletedUser

εγω οσο καιρο επαιζα δεν σε θυμαμαι καπου...δεχομασταν πλανα και δεν εκανες ουτε ενα σναηπ το μονο που εκανες ηταν κανα ρηκλεημ.Για να εχεις κρατησει πραγματα αποτο φορουμ και μυνηματα ηξερες οτι θα την κανεις καποια στιγμη απο την φυλη και οσες φορες εκανες κατι καλο για την φυλη μαλλον το κραταγες για να μπορεις να δικαιολογηθεις τωρα και καλα οτι βοηθαγες την φυλη...
 

DeletedUser

λογαριασμοί των σμερφς οπως ο in the mix και ο easy rider δεν χτυπούσαν την ουτ έχοντας ως συνέπεια να παίρνετε εύκολα χωριά .
Ισχυει ,χωρις να συμαινει οτι δεν καναμε ρικλειμ.Οταν φυσικα μας εδινανε χρονους η μας ενημερωναν οτι δεχονται τρενα.

ο in the mix ηταν αυτος που πίεζε καθημερινά να χαλάσουν οι σχέσεις των σμερφς με λύκους και να μπουν σε πόλεμο πράγμα που έγινε και τελικά δεν αποδείχτηκε τυχαίο και σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρολο (οχι μόνο οτι μπηκαν σε πολεμο αλλα οτι και στην συνέχεια παραχώρησε αναίμακτα χωριά σε εσας).
Εδω θα σου πω τι εγινε.Φυσικα και πιεζα.Και μαλιστα απο την αρχη του κοσμου.Πριν ακομα η cxc κανει το ρισταρτ.με αρχηγο τον χμαν τα σμερφ τοτε.τοτε που αν τα τοτε σμερφ εκαναν ενα ντου στους λυκους δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξουν πανω απο 2 μερες.θα καθαριζαν το ριμ της 54 και θα ειχαν ενα καθαρο μετωπο ειτε με την αουτ ειτε με την cxc.

Οπως επισης το να σταματισω τον κ26 ηταν αποφαση που πηρα με τα κο πλει μου μετα απο την κουβεντα που καναμε σκαιπ αν θυμασαι.Ισχυει οτι δε χτυπαγα αουτ.Ισχυει οτι δε με χτυπαγε η αουτ.Ισχυει οτι ειχα κοψει τρελα τρενα απο αουτ.Ισχυει οτι ειχα κανει αρκετα ρικλειμ απο αουτ.Και επισης Ισχυει οτι ηθελα να παω στην αουτ.
 

DeletedUser31670

Ο/Η death dealers. έγραψε:
ποροι σε αυτους τους παικτες(που αλλαξανε ηπειρο) ερχονταν απο παντου μεχρι και απο δικους μας παικτες.(gregorynurse-iustinianus).

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Ξεροντας εσυ και ολοι μεσα οτι ημουν ηδη ξενο σωμα απο την φυλη σας,ειχα πει ηδη για αποχωρηση απο την ωραια σας βαρβαροφυλη!!!Α ναι,και μην ξεχνιομαστε:
αουτ σ' αγαπώ αουτ είσαι μία
80 στο μισάωρο δεν έχασε καμία!!!!

Ελεγε ενα ωραιο ασμα.....
 

DeletedUser29426

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Ξεροντας εσυ και ολοι μεσα οτι ημουν ηδη ξενο σωμα απο την φυλη σας,ειχα πει ηδη για αποχωρηση απο την ωραια σας βαρβαροφυλη!!!Α ναι,και μην ξεχνιομαστε:
αουτ σ' αγαπώ αουτ είσαι μία
80 στο μισάωρο δεν έχασε καμία!!!!

Ελεγε ενα ωραιο ασμα.....



και τραγουδιστής μας βγήκες εσύ ψαρά ;
 

DeletedUser31670

Ο/Η -Avrilios- έγραψε:
έλα μην γράφεται εδώ έχετε fake να αναγνωρίσετε σουςς

Βαλε καμια φακη εσυ και ασε σαυτους που ξερουν την ιστορια να μιλησουν....

Ο/Η death dealers. έγραψε:
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ Κ26 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΥΝΕΣ..

Ευτυχως που εσεις δεν παιρνετε αμυνες απο πουθενα και με τετοια διαφορα χωριων ουτε αυτα δεν μπορειτε να κρατησετε!!!http://prntscr.com/2rcqhx

Ο/Η death dealers. έγραψε:
στρατολογησετε τους βββ

Αμα δουμε τις στρατολογησεις σας απο τους σοβαρους πολεμους τους δικους σας θα γελανε και τα βαρβαρα....Εδω δεν δεχονταν αριστους και πατουσαν διαγραφη....Ακουσον ακουσον.... :rolf:
 

DeletedUser31539

τις ευχες μου για καλη αναρρωση.τιποτα αλλο Δημηρακη.και οτι πιανεις και ξαναπιανεις τον Συγχωρεμενο στο στομα σου δειχνει ποσο χαμηλου επιπεδου ανθρωπος εισαι.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26159

σαρκοβορος πιγκουινος @

Πρώτα να απαντήσω στον πιγκουίνο .. στημένα και άδικα ? Είχα παρευρεθεί και εγώ στα ολονυκτια σεμινάρια για το πως περνάμε script μη ανιχνεύσιμα στον σελιδοδείκτη η πως να κάνουμε αλυσίδα τις επιτηρήσεις ..



Εαν δεν ξέρεις για πιο λογο έχει αποκλειστεί ένας παίκτης καλό θα είναι να μην μιλάς επι του θέματος και καλό θα είναι να μην κατηγορείς άτομα που χάρη σε αυτούς επιβίωσες στις αρχες του κόσμου. Όσο για τα ολονύκτια σεμινάρια το τραγούδι φαντασία μου πλανεύτρα το ξέρεις; Ποτε μπήκες σε κλήση και δεν σε καταλάβαμε; Εκτός και εάν είχες βάλει κοριό για να δίνεις πληροφορίες.
Το ρητό Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο... σου ταιριάζει γάντι.
 

DeletedUser31147

οι προδοτες πηραν φορα ελεος
εύκολα συμπεράσματα ...εύκολος τρόπος να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου κατά κύριο λόγο .
Ποιος είναι ο προδότης αλήθεια ? αυτός που ένα μηνα γραφει στο forum και κάνει ερωτήσεις που δεν περνούν απάντηση ... η αυτός που κατάφερε να κάνει μια φυλή από πρωταγωνίστρια κομπάρσο ? Εγώ στα smurfs μπήκα να παίξω . Σε μια ανεξάρτητη φυλή που έμοιαζε να έχει στόχο να κερδίσει τον κόσμο . Και χωρίς να καταλάβω πως άρχισα να περνώ διαταγές να δώσω αναφορές και επιτηρήσεις στην cxc να μου απαγορεύεται να πάρω χωρια στην 55 , να είμαι υποχρεωμένος να δώσω χωρια μου σε ξένη φυλή ...
Αντέδρασα σε αυτό και είμαι προδότης ?
Τα αλλα όλα που είπες , τη μια ότι δεν επιτέθηκα , την άλλη δεν αμύνθηκα , μετά ότι το προετοίμαζα είναι ιστορίες για αγριους .. Αλήθεια ..έχεις κανένα κυκλικό που ζήταγες επιθετικά και δεν απάντησα ? Λέω σε κανένα ότι δεν έχω στρατό ...η με λεπτομέρειες σου έδινα αναφορά περιμένοντας στόχους


alek1345@

μάλλον δεν με ξέρεις καλά ... δεν το έχω σε πολύ να βάλω εδώ και τώρα τα συγκεκριμένα αποσπάσματα .
Όσο για την επιβίωση που λες ..με στρατολογήσατε μονο μου μακρυά από όλη την άλλη φυλή στην 55 , για να σας κάνω κάποια συγκεκριμένη δουλειά . Για αυτό μου δώσατε και τις άμυνες στην αρχή . Η μήπως δεν είναι έτσι ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Αν αυτο εσυ δεν το λες προδοσια τοτε τι το λες?Εφυγες λιγες ωρες πριν ειρηνη και εδωσες πριντ σκριν τον στρατο σου για να μην μπορουμε να σε χτυπησουμε και απηλουσες οτι θα κανεις αιτηση αν σε χτυπησουμε...λεω κατι που ειναι ψεμα?Οταν βαλεις το παντελονι σου και γινεις αντρας ελα να μιλησεις ξανα εδω γτ μεχρι τωρα οτι εχεις κανει το εχεις κανει με μυαλο μικρου κοριτσιου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30657

μεχρι και οτι θα τα παρατανε ελεγε η λεβαντα :)


ο λεβαντα αγαπη μου.

εχετε ξεφτυλισει τον ελληνικο σερβερ με τις στρατηγικες της πλακας που εχετε . . .
Χρησημοποιησατε πανω απο 100 παιχτες απ την αρχη του κοσμου για να φτιαχτουν οι λογαριασμοι σας και εχεις τη φατσα ακομα μπροστα απο το κρανιο σου και μιλας?

επισης κατι ειδα για παρανομους λογαριασμους.
Ελα μη μιλατε τωρα κι εσεις που η αλλη εστελνε κυκλικα απο τον λογαριασμο του krisos ενω ειχε φαει μπαν. Ελα τωρα


και για να εχουμε καλο ερωτημα για πες μου το ονοματακι σου να δω απο ποιο σημειο του χαρτη μας μιλας.. γιατι κατι μου λεει οτι θα εισαι πολυ μακρια μου για να με αναφερεις
 

DeletedUser31147

Αν αυτο εσυ δεν το λες προδοσια τοτε τι το λες?Εφυγες λιγες ωρες πριν ειρηνη και εδωσες πριντ σκριν τον στρατο σου για να μην μπορουμε να σε χτυπησουμε και απηλουσες οτι θα κανεις αιτηση αν σε χτυπησουμε...λεω κατι που ειναι ψεμα?Οταν βαλεις το παντελονι σου και γινεις αντρας ελα να μιλησεις ξανα εδω γτ μεχρι τωρα οτι εχεις κανει το εχεις κανει με μυαλο μικρου κοριτσιου...
Έφυγα μετά από δεν ξέρω ποσα μηνύματα έστειλα και μέσω ταχυδρομείου και μέσω forum . Μηνύματα που αγνοήσατε και δεν απαντήσατε ποτε .
Ναι έφυγα όπως λες λίγο πριν την ειρήνη , την οποια δεν ξέραμε ποτε αρχίζει .
Ναι έγραψα ότι έχω ασυλία , την οποια την συνδύασα και με τους cxc και τα ταξίδια σου εκεί .
Μόλις όμως βγήκα σε λίγα λεπτά οι cxc άρχισαν τις ανιχνεύσεις και εγώ απάντησα . Δεν έκανα αν και μπορούσα αίτηση υποστήριξης .. Όπως δεν έκανα και όταν μου ζητήσατε να μην πάρω τα χωρια του συνταγματάρχη , για να τα πάρει κανένας μικρός παίχτης και τα πήρατε μονοι σας τελικά , η όταν πετάξατε έξω τον μάγκα και τον "κανιβαλισατε" .
Βγήκα λοιπόν γιατί δεν συμφωνούσα μαζί σας και σας έπαιξα στα ίσια έστω και αν ήξερα πολύ καλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα . Τι μου λες τώρα για παντελόνια και διαφορα είναι γελοιότητες και το ξέρεις πολύ καλά . Η δικια σου συνείδηση δεν είναι καθαρή και αυτό φαίνεται και με τον τρόπο που κάθε φορα που σου απαντάω βρίσκεις κάτι άλλο .
 

DeletedUser30657

σε πληροφορω εγω στον 26 δεν επαιζα γιατι δεν εβρισκα ενδιαφερον και ο λογαριασμος φυτοζωουσε οπως και οι 3 που παιζαμε στο ακκαουντ;)
εσυ με ξερεις με εχεις χτυπησει και εχεις ξεκινησει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια απο εκει που εισαι για να το κανεις ;)
απο εκει και περα αμα δεν σηκωνεις την πλακα αυτη αλλαξε ονομα :)
Νικος

δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι ομως.

Για να λες οτι εχεις σταματησει παντως παει να πει οτι δε συμμετηχες σε αυτο το χαλι που βλεπουμε στην υπερσυμμαχια των πεντε ηπειρων και των 7 θαλασσων..

Απλα ειδα το ονομα μου και θωλωνω :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή