Χρόνια πολλά!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Ένας δημιουργικός χρόνος για την εταιρία μας κλείνει σε λίγες μέρες.

Τους προηγούμενους 11 μήνες κάναμε σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι βασιζόμενοι πάντα στα δικά σας λόγια. Πριν λίγες μέρες σας ανακοινώσαμε την επομενη μέρα των Φυλετικών Μαχών... το Tribal wars 2! Ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε μέσα από τις Φυλετικές Μάχες, από τους ανθρώπους που για πολλά χρονια τρέχουμε τις Φυλετικές Μάχες. Το 2014 θα δείτε όλα όσα ζητούσατε από τις Φυλετικές Μάχες αλλα δεν μπορούσαμε να το υλοποιήσουμε.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδια μας για την μεγάλη αγκαλιά που δώσατε στις φυλετικές μάχες τον περασμένο χρόνο και για το θερμό καλωσόρισμα που κάνατε στο Tribal Wars 2 που ήταν τόσο μεγάλο στις προεγγραφές που ξάφνιασε και τους πιο αισιόδοξους από εμάς στην InnoGames.

Εκ μέρους της εταιρίας και της ομάδας διαχείρισης του παιχνιδιού, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Να περάσετε όπως εσείς θέλετε αυτές τις μέρες με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν.

Και αυτή τη φορα έχουμε μονο μια παράκληση προς όλους σας. Να είστε όλοι εδώ στις θέσεις σας μετά τις γιορτές και για να γίνει αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.


Εγώ και πολλοί συνάδελφοι μου από την εταιρία είμαστε σε άδεια από χτες το απόγευμα. Πολλά μέλη από την ομάδα διαχείρισης επίσης θα περνάνε τον χρόνο τους εκτος παιχνιδιού. Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας στις αιτήσεις υποστήριξης. Αν συμβεί κάτι έκτακτο υπάρχουν βάρδιες να το αντιμετωπίσουν άμεσα αλλα για καταγγελίες και ερωτήσεις ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

Η Team Leader θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες την περίοδο ειρήνης του παιχνιδιού (είπαμε εγώ είμαι σε άδεια, αφήστε με να ηρεμήσω) όπως επίσης θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις μέχρι τις 2/1 που επιστρέφω εγώ κανονικά.


Με τις θερμότερες ευχές μας για ένα έτος που θα φέρει όλα όσα ξέχασε να μας δώσει το 2013,

Γιώργος Βασιλειάδης
CM Φυλετικών Μαχών[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή