Χειμερινό Event

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

WElogo.png

Χειμερινό Event!

Αγαπητοί παίκτες,

Ένας κρύος αέρας φυσά στα εδάφη των Φυλετικών Μαχών και το χιόνι μετατρέπει το γνώριμο τοπίο σε ένα παγωμένο, άσπρο σκηνικό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή! Έμποροι από μία μακρινή χώρα, στάλθηκαν από τον βασιλιά τους για να συγκεντρώσουν πόρους με σκοπό να ξαναχτίσουν το βασίλειό τους που καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά μετά από έναν κατακλυσμό και αποφάσισαν να χτίσουν τα χωριά τους κοντά στα δικά σας.

Οι Έμποροι έχουν φέρει μαζί τους χάλυβα, και είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν αυτόν το νέο και πολύτιμο πόρο σε αντάλλαγμα με τον πηλό, το ξύλο και το σίδερο που χρειάζονται απεγνωσμένα. Θα αποδεχτείτε την προσφορά τους και θα κάνετε ειρηνικές ανταλλαγές μαζί τους ή θα αποφασίσετε να είστε πιο επιθετικοί και θα προσπαθήσετε να κλέψετε από τα πολύ καλά φυλασσόμενα χωριά τους τούς πόρους που συγκέντρωσαν από προηγούμενες ανταλλαγές; Η απόφαση είναι δική σας!

WEmap.png

Έναρξη Event: 18/12/2013

Τελευταία εμφάνιση Εμπόρων: 08/01/2014

Λήξη Event: 15/01/2014 Μετά από αυτή την ημερομηνία δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάλυβα ή να ενεργοποιήσετε τα bonus και όλα τα ήδη υπάρχοντα bonus θα εξαφανιστούν.

Το event θα είναι ενεργό σε όλους τους κόσμους καθώς και στον κόσμο casual.

Ανταλλαγές με τους Εμπόρους

Τα χωριά των εμπόρων θα εμφανιστούν στον χάρτη με την έναρξη του event. Οι ειρηνικοί επισκέπτες θέλουν να κάνουν ανταλλαγές μαζί σας!
Επιλέγοντας από τον χάρτη το χωριό των Εμπόρων που βρίσκεται κοντά στο χωριό σας και στη συνέχεια επιλέγετε “Πληροφορίες χωριού”.

WEmerchantscreen.png

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να στείλετε πόρους στους Εμπόρους, χρησιμοποιώντας το κλασσικό σύστημα ανταλλαγών της αγοράς. Όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, θα λαμβάνετε χάλυβα!
Κάθε χωριό των Εμπόρων έχει περιορισμό πόρων. Όταν αυτό το όριο συμπληρωθεί, θα εγκαταλείψουν τη γειτονιά σας για να επιστρέψουν στο βασίλειό τους. Τότε, θα εμφανιστεί ένα νέο χωριό Εμπόρων σε διαφορετική τοποθεσία του χάρτη.


WEreport.png

Επιθέσεις στους Εμπόρους

Εάν οι ειρηνικές ανταλλαγές δεν είναι αυτό που θέλετε, θα μπορείτε να επιτεθείτε στα χωριά των Εμπόρων.
Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Οι Έμποροι προστατεύονται από έμπειρους μισθοφόρους και δεν θα είναι εύκολο να τους νικήσετε!
Εάν καταφέρετε να κερδίσετε την μάχη, θα μπορείτε να λεηλατήσετε τους πόρους που έστειλαν άλλοι παίκτες στους Εμπόρους. Δεν θα μπορείτε όμως με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσετε χάλυβα, καθώς οι Έμποροι τον κρύβουν όταν δέχονται επιθέσεις και μόνο τον ανταλλάζουν.
Μόλις λεηλατηθεί ένα χωριό Εμπόρων, θα έχετε στη διάθεσή σας δύο ώρες για να προσπαθήσετε να πάρετε τους πόρους του. Μετά από εκείνη την ώρα, οι Έμποροι θα εγκαταλείψουν τη γειτονιά σας, θυμωμένοι από το αγενέστατο καλωσόρισμα που έλαβαν!

Χρησιμοποιώντας τον χάλυβα

Ο χάλυβας που θα αποκτήσετε από τους Εμπόρους είναι ένας πολύτιμος πόρος, τον οποίο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε bonus και αναβαθμίσεις.

Ένας τρόπος για να λάβετε τα bonus είναι να συμμετάσχετε στην Λοταρία:

WEtombola.png

Μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό για να κερδίσετε bonus για το χωριό σας ή τον στρατό σας. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα βραβεία μέσω της Λοταρίας, καθώς κάποια θα πρέπει να τα αγοράσετε απευθείας με χάλυβα:

WEbuff.png

Θα μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό bonus τη φορά.

Στο κάτω μέρος της οθόνης του event υπάρχουν δύο χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης: το πρώτο δείχνει την ημερομηνία μετά την οποία δεν θα εμφανιστούν νέα χωριά Εμπόρων. Το δεύτερο χρονόμετρο δείχνει τη λήξη του event – μετά από αυτό το χρόνο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χάλυβα ή να ενεργοποιήσετε τα bonus και όλα τα ήδη ενεργά bonus θα εξαφανιστούν.


Θέμα συζήτησης
 

DeletedUser6091

[mad]Έχει γίνει μία αναβάθμιση του Χειμερινού Event 2013, η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω αλλαγές:

  • Επειδή τα bonus Υπεραφθονία και Υπεραφθονία ΙΙ θα προκαλούσαν ένα άδικο πλεονέκτημα εάν χρησιμοποιούνταν πολλές φορές και συνεχόμενα, αποφασίσαμε να μειώσουμε τη χρήση τους σε μία φορά την ημέρα. Αυτό θα περιορίσει την αύξηση των πόρων που επιτρεπόταν προηγουμένως, ιδιαίτερα σε νέους κόσμους.
    -
  • η οποία και θα σας ενημερώνει πως οι άμυνές τους είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Οι επιθέσεις σας θα έχουν πιθανότητα επιτυχίας μόνο μετά από μεγάλη προσπάθεια και ομαδική εργασία.
[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή