Απλα για να γράψω κατι κι εγω, μιας και δεν μιλαει κανεις σημερα

  • Δημιουργός θέματος come closer
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

1)Να μπορουνε να διαγραφονται τα κυκλικα. Εγω προσωπικα, στελνω και δεκα κυκλικα το τετραημερο. Μαζευονται πολλα στο τελος.

2)Με τις νεες αλλαγες που γινανε, φαρμαρω γρηγορα με τον βοηθο, πατωντας το Α. Και πλησιαζω πολυ κοντα, στο να πατησω "αποσυνδεση. Να φυγει. Να παει αλλου ;ρ

3)Η κατακτηση ενος οποιουδηποτε βραβειου ημερας, να δινει ενα bonus στον κατοχο του, για 24 ωρες. Οπως δινανε bonus και οι δοκιμασιες.

4)Αυτα εδω τα χρωματα, τα συνδιαζω με κουκκιδες που βαζω στον ρουφιανοχαρτη. Το πορτοκαλι ειναι μια ευδιακριτη κουκκιδα. Οποτε μου λειπει το πορτοκαλι, σαν χρωμα για bb-code.
PRvBcL3.png


5)Να υπαρχει προνομιο, οπου να μπορεις να βλεπεις ποιοι επιτηρουνται. Χωρις να εισαι βαρωνος. Ή να μπορουνε τα εμπιστα μελη, να το βλεπουνε αυτο. Και να υπαρχει αρνητικο προνομιο, να μην μπορει καποιος, να γραψει σε καποια καρτελα (βλεπε ανακοινωσεις). Θα μπορουσανε οι καρτελες να επεσημαινονταν ως ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, οποτε τα απλα μελη, δεν θα μπορουσανε να γραψουνε σε αυτες. Αλλα θα μπορουσανε, να τις διαβασουνε.

6)Να υπαρχει επιλογη, να αποτρεπεις απο τον επιτηρητη σου, να μπει στο ταχυδρομειο σου.

7)Η φυλη η οποια λαμβανει θεματικες ενοτητες (καρτελες) απο μια αλλη φυλη, να μπορει να τις ταξινομησει οπως θελει. Γιατι τωρα τοποθετουνται με χρονολογικη σειρα δημιουργιας "οι γαλαζιες καρτελες".

8)Η διοικηση να μπορει στην κατασταση μελων της, να γραφει σημειωσεις μορφης "pin ups" στα ονοματα του καθε παικτη της. Ετσι θα σημειωνει ποιοι ειναι επιθετικοι, αμυντικοι και τι οπλα παλαντιν εχουνε, χωρις να φτιαχνουνε τοσα πολλα θεματα στο κρυφο φορουμ τους. Και η συνεχης ενημερωση, θα ειναι ευκολοτερη για κεινους.

9)Να μπορεις σε μηνυμα στο φορουμ, να γραφεις ονοματα παικτων και οταν θα πατας "εμφανιση", να βγαινει ενας χαρτης μορφης IMG, ο οποιος θα χρωματιζει τους παικτες που εβαλες, ανα ομαδες και αναλογα με το χρωμα που τους επεσημανες.

10)Επειδη φαρμαρω με 1 lc, συχνα τυχαινει, να στελνω επιθεση σε βαρβαρο, απο το οποιο πηρα κιτρινη αναφορα. Εδω πρεπει να ανακαλλεσω, να στειλω 1 ανιχνευτη και να σβησω την αναφορα. Με δυσκολευει η ανακληση. Θελω να μπορω να κανω ανακληση επιθεσης, απο εδω:

NUpdZxq.png
 

DeletedUser

Ειναι καλες οι περισσοτερες ιδεες.
Οσον αφορα την 3 ιδεα θα ηθελα πω πως κατι δεν μου αρεσει. Ενας παιχτης θα μπορουσε να καταντησει να κανει "snowball" τους υπολοιπους παιχτες καθως απο την στιγμη που θα ηταν ο καλυτερος σε καποιον ημερισιο τομεα το να παρει Boost σε αυτον τον τομεα(ιδιαιτερα του φαρμ) ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρει το βραβειο και την επομενη μερα και την παραεπομενη και παει λεγοντας.
 

DeletedUser23647

Απορω που δεν τα εχω προσεξει και εγω, ειναι καλες ιδεες.
 

DeletedUser

ετσι για να περασει επισης η ωρα, γιατι να κανεις κατι τετοιο?

για 10 λογους...αυτο βρηκες να σχολιασεις για να περασει η ωρα σου?


μπορει να μιλαω με καποιον που δεν θελω εσυ να δεις τι λεω...
μπορεις να ειμαι ο δουκας της φυλης και να μιλαω με αλλες φυλες κλπ και να μην θελω να δεις τι λεω...
μπορει,
μπορει,
μπορει....
 

DeletedUser24216

Οποτε αν στειλω μεηλ για βοηθεια η οτιδηποτε αλλο στο λογαριασμο που εχει επιτηρητη να μη μπορει να το δει ποτε, γιατι εσυ χρησιμοποιεις το ταχυδρομειο για να σφυρας 2 φορες και μπορει να σε δουνε.


πως δε το ειχα σκεφτει. οντως. Θαμπζαπ.
 

DeletedUser

Οποτε αν στειλω μεηλ για βοηθεια η οτιδηποτε αλλο στο λογαριασμο που εχει επιτηρητη να μη μπορει να το δει ποτε, γιατι εσυ χρησιμοποιεις το ταχυδρομειο για να σφυρας 2 φορες και μπορει να σε δουνε.


πως δε το ειχα σκεφτει. οντως. Θαμπζαπ.

αλλο το ενα, αλλο το αλλο εξυπνακια...
 

DeletedUser24216

Δηλαδη θα υπαρχει ενα κομβιον διαχωρισμου του ταχυδρομειου?

για πες μου πως το σκεφτεσαι.
 

DeletedUser6091

[mad]1, 2, 3, απορρίπτονται.

4,5,6,7 περνάνε στο στάδιο συζήτησης ανάμεσα στους comas της εταιρίας.

8 υπάρχει το κρυφό forum και το σημειωματάριο για αυτό.

9 δύσκολο να γίνει τώρα, ίσως να το δούμε αργότερα εδώ η στο tribalwars2.

10 ο βοηθός farming σου δείχνει δίπλα αν πέρασες χωρίς απώλειες από το κάθε χωριό οπότε από εκεί πρέπει να κοιτάς που στέλνεις.


Παρακαλώ έναν head admin η team leader να μου ετοιμάσει όπως πρέπει τις ιδέες που εγκρίθηκαν από εδώ. [/mad]
 

DeletedUser26916

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :p ο μαντ απαντησε σε θρεντ με τις ιδεες !!!
να το κανετε ποιο συχνα αυτο :))
 

DeletedUser

Καταλαβαινω για ποιο λογο απορριπτεται το 3. Και το 2 απορριφθηκε, γιατι στα επανω κουμπια, εχουνε καθε τι, που μπορει να φανει ενδιαφερον στους νεους παικτες. Εξερευνωντας αυτα τα κουμπια, μπορει στο τελος, να "κολλησουνε" στις ΦΜ. Και κατω μεταφερθηκαν ολα εκεινα τα κουμπια, τα οποια δεν θα κανουνε κανεναν, να κολλησει στις ΦΜ, επειδη θα τα εξερευνησει. Και το 8, το καταλαβαινω απολυτα. Ηταν ομολογουμενως "χαζη" ιδεα.

Το 1 δεν καταλαβαινω, για ποιον "τεχνικο" λογο απορριπτεται.

Και για το 10, δεν μου ειναι αρκετη, αυτη η απαντηση. Φαρμαρω μεν, με τον βοηθο. Αλλα στα 400 κλικ που κανω στο 4λεπτο, θα κανω το λαθος και θα στειλω το 1 ελαφρυ, στο βαρβαρο με την απωλεια. Η επιλογη ανακλησης, θα επρεπε να υπηρχε ετσι και αλλιως, στο προφιλ καθε χωριου (πιστευω).
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή