Καταντια

  • Δημιουργός θέματος Smarties*
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Δες τε σε τι κατάντια έχουμε φτάσει παιχτείς που δεν έχει λεηλατήσει πάνω από 10000 πόρους είναι πρώτος!! Για να δείτε τι κάνει το πρεμιυμ.. Εγώ πρωτινό κόσμους χωρίς αυξήσεις πόρων μυώσεις και όλα αυτά.. Να είναι το παλιό κλασικό πρεμιυμ εσείς τι λέτε? :hmmm:


http://prntscr.com/que48
 

DeletedUser

Τι ακριβώς περιμένεις τώρα, να σου πουν ότι ναι όντως είναι κατάντια οπότε το αφαιρούμε? Λεφτά βγάζουν, εταιρία παροχής υπηρεσιών/διασκέδασης είναι, δεν πρόκειται να το βγάλουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις σε αυτόν που είναι πρώτος και μπορεί να έχει φάει 100 ευρώ να φτάσει εκεί ότι η ικανότητα υπερνικάει την τσέπη. Μπορεί να αργήσεις λίγο αλλά κάποια στιγμή θα το καταφέρεις. Εξ άλλου το να είσαι τώρα πρώτος ελάχιστη σημασία έχει.
 

DeletedUser4641

[yio]Η χρήση ενός premium λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική και δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί κάποιο από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένας premium λογαριασμός. Επίσης δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί κάποια δυνατότητα αν η ίδια η εταιρεία δε το επιθυμεί.

Το θέμα δεν έχει νόημα να παραμείνει ανοιχτό, μιας και δεν είναι δυνατόν να συζητήσουμε σχετικά με τυχόν αφαίρεση των προνομίων ενός premium λογαριασμού.

Κλειδώνει.[/yio]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή