Πρόταση για τα εσωτερικά φόρουμ των φυλών.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser22879
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser22879

Είναι απλά μια πρόταση για να προστεθεί σε όσες κριθούν ότι αξίζει να προταθούν στην εταιρεία για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Η προτεινόμενη υλοποίηση μπορεί να γίνει με δυο τρόπους και αν την θεωρήσουν καλή σαν πρόταση ας επιλέξουν όποιον από τους δυο επιθυμούν ή και τους δυο.

Υλοποίηση 1.
Από την Διαχείριση φόρουμ να μπορεί ο εκάστοτε που έχει το αντίστοιχο προνόμιο για να φτιάχνει το φόρουμ μιας φυλής να επιλέγει ποιες από τις καρτέλες του φόρουμ της φυλής θα "ανάβουν" το λαμπάκι όταν υπάρχει σε αυτές νέο ποστάρισμα.

Υλοποίηση 2.
Να υπάρχει σαν δυνατότητα σε όσους παίκτες είναι πρήμιουμ να επιλέγουν οι ίδιοι για ποιες από τις καρτέλες του φόρουμ θέλουν να ανάβει το λαμπάκι του φόρουμ όταν υπάρχουν νέα ποσταρίσματα.

Το σκεπτικό είναι πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν διαβάζουν φόρουμ ή εκνευρίζονται να βλέπουν το λαμπάκι αναμμένο και να διαπιστώνουν πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό αλλά επειδή δυο μέλη γράφουν στο καφενείο για παράδειγμα, όλη την ώρα ότι τους κατέβει.
Με αυτό που προτείνω θα μπορούν αν είναι πρήμιουμ για παράδειγμα να απενεργοποιήσουν το λαμπάκι για ποσταρίσματα του καφενείου και να το έχουν ενεργό π.χ μόνο για ποσταρίσματα στις άμυνες ή στις ανακοινώσεις ηγεσίας ή όπου αλλού τους ενδιαφέρει σαν παίκτες.


Ευχαριστώ
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή