Νέα ανακοίνωση για τα scripts

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser18787
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser18787

[spoil]
350a49h.jpg
[/spoil]

Διαβασα τη νεα ανακοινωση του κ.Μαντ οσον αφορα τα σκριπτς. Δε μπορω να καταλαβω γιατι γραφτηκε ολο αυτο μιας και δημιουργει προβληματα.

Πρωτον, υπαρχουν τα αντιστοιχα εγκυρα σκριπτς που ειναι γραμμενα απο τους scripters του νετ και ειναι περα απο καθε αμφιβολια νομιμα. Μια συγκριση μεταξυ του εγκυρου και του αμφισβητουμενου ειναι αρκετη για να βγει το σωστο συμπερασμα. Δεν υπαρχει θεμα δηλαδη καποιος να αλλαξει κωδικα και να θεωρηθει νομιμο (αν οντως παρανομει) απο τη στιγμη που εχουμε τα γνησια κομματια.

Δευτερον, αφαιρωντας τη δυνατοτητα χρησης 'ανεβασμενου' σκριπτ, μειωνεται μεγαλος χωρος στη μπαρα. Η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχτων θα εχει προβλημα, περιπου 15-20 σκριπτς μονο θα χωρανε με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Στο κατω κατω δε γινεται να ξεχωρισουμε ποιο σκριπτ ειναι ΟΚ και ποιο περιεχει κατι παρανομο; Γιατι πρεπει να την πληρωνει το 99% επειδη υπαρχει ο φοβος του 1%;

Εκκληση προς την ΟΔ... Ειναι που ειναι τετοια η κατασταση σε αυτον τον τομεα, μην την κανετε χειροτερη... Εχει γινει γραφειοκρατικο το θεμα... Πραγματικα...
 

DeletedUser6091

[mad]Πάμε για ακόμη μια φορά να πούμε όσα έχουμε πει δεκάδες φορές.

Η ομάδα του net δίνει έγκριση για όσα script επιτρέπονται εκεί. Δεν δίνει έγκριση για τον gr. Όποιο script έχει έγκριση από εκεί, δεν σημαίνει πως μπορείτε να το προσθέσετε και εδώ. Άλλο μαγαζί το ένα και άλλο το άλλο.

Όταν είναι ένα αρχείο ανεβασμένο σε έναν server όπως το dropbox, μπορεί εκείνος που το ανέβασε να μπει, να το αλλάξει με κάτι που δεν επιτρέπεται και εσείς να κάνετε παράνομες κινήσεις χωρίς να το θέλετε.

Τα scripts θα πρέπει να δίνονται στην ομάδα διαχείρισης στην πραγματική τους μορφή και όχι μέσα σε ένα αρχείο που δεν ξέρουμε τι έχει τώρα μέσα και τι μπορεί να έχει σε 1 μήνα.

[/mad]
 

DeletedUser18787

Ωραια. Εστω οτι εχουμε ενα σκριπτ που εχει εγκριθει εδω και υπαρχει κι εκει. Αν καποιος το ανεβασει και αλλαξει τον κωδικα, γινεται συγκριση με τον γνησιο του νετ ή ακομα καλυτερα γινεται ελεγχος του αμφισβητουμενου κωδικα και τελειωνει το θεμα εκει. Δε μιλησα για αυτα που δεν εγκρινατε εσεις, μιλησα για αυτα που εχουν εγκριθει ηδη και απλα ανεβηκαν σε μια σελιδα.

Ειναι γνωστο πως λειτουργουν αυτες οι σελιδες. Οταν ξερεις ομως τους δημιουργους των σκριπτς και οτι τα εγραψαν αυτοι, αμα προσεχεις θα τα παρεις απο εκει. Δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι οι δημιουργοι να κανουν παρανομες μετατροπες απο τη στιγμη που ειναι καταξιωμενοι scripters και διαχειριστες του παιχνιδιου. Και ας ανεβουν 10 παρανομα αντιγραφα απο αλλους, θα εχουν και τα πνευματικα δικαιωματα να ασχοληθουν μετα.

Ποσες φορες ακομα πρεπει να στενεψουν τα περιθωρια παιχνιδιου που εχουμε;
 

DeletedUser2156

Τελικα τι γινεται με τα σκριπτακια???

Οτι υπαρχει στο ποστ επιτρεπτα ισχυουν η οχι ακομα???

Ας μας ενημερωσει καποιος να ξερουμε να τα βαλουμε η οχι???
 
Κορυφή