DeletedUser
:rolf:
και πολυ μου εβαλες
παρε τωρα ενα 0.1/10 για να δεις οτι αυτο το 3/10 καθε φορα που σε πετυχαινει σε κανει οτι θελει χωρις να ιδρωνει κιολας:rolf:
-0/10 το καλυτερο
:rolf:
και πολυ μου εβαλες
παρε τωρα ενα 0.1/10 για να δεις οτι αυτο το 3/10 καθε φορα που σε πετυχαινει σε κανει οτι θελει χωρις να ιδρωνει κιολας:rolf:
δεν μπορω να κρατηθω 2.5/10
με αυτα π ακους πολυ λογικο
9/10
-0/10 το καλυτερο
7.5/10 Δεν ξέρω τον τρόπο με τον οποίο παίζεις. Έτσι όπως σε έχω δει απ' έξω απ' έξω σε βαθμολογώ "soldier"
με την ίδια λογική θα έπρεπε να σου βάλω 3 δλδ? :Ρ
molinari 5/10 (no comments)
ενημερωσου λιγο οτι επειδη επαιζα μαζι με τον pro.gr δεν τον ακουμπησαμε.. αλλο αν αυτος με χτηπησε και ναι δεν ειχα αμυνες...
και η επιδοση ενος παιχτη δεν εξαρταται απο εναν γυρο.. τεσπα δεν με νοιαζει τη λες εσυ για σενα εχω 5/10
ο pro.gr που επαιζε ο bill.gr τοτε ειχαμε συνεννοηθει εξ αρχης να μπουμε παρεα γιατι νομιζαμε οτι ηταν ν3 με 2 αρχικα οπως ελεγε
τελικα ηταν ν2 χωρις φυλες ειχα μεινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ στο start up και παρ ολα αυτα εκανα πλακα εναντιον σου
οποτε δεν δικαιουσαι να βαθμολογεις εμενα με 5/10 απ τη στιγμη που δεν εχεις παρει ουτε 1 γυρο αν δεν κανω λαθος οσες φορες εχεις παιξει σπεεδ
αλλαξα γνωμη 4/10
και επειδη θα μου φερεις παραδειγμα τον καλοκαιρινο γυρο που πηρες την 3η θεση νομιζω οσο επαιζα στο ακκ(3/8 το αφησα το ακκ) δεν ειχες βοηθησει καθολου τη φυλη...
ο pro.gr που επαιζε ο bill.gr τοτε ειχαμε συνεννοηθει εξ αρχης να μπουμε παρεα γιατι νομιζαμε οτι ηταν ν3 με 2 αρχικα οπως ελεγε
τελικα ηταν ν2 χωρις φυλες ειχα μεινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ στο start up και παρ ολα αυτα εκανα πλακα εναντιον σου
οποτε δεν δικαιουσαι να βαθμολογεις εμενα με 5/10 απ τη στιγμη που δεν εχεις παρει ουτε 1 γυρο αν δεν κανω λαθος οσες φορες εχεις παιξει σπεεδ
αλλαξα γνωμη 4/10
και επειδη θα μου φερεις παραδειγμα τον καλοκαιρινο γυρο που πηρες την 3η θεση νομιζω οσο επαιζα στο ακκ(3/8 το αφησα το ακκ) δεν ειχες βοηθησει καθολου τη φυλη...
2/10 γιατι απλα παρα πολυ απλα η μακαροναδα τα σπαει
9/10 o χρησταρας μου <3