Start Up

  • Δημιουργός θέματος Quintessence
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4641

[yio]Πολλές φορές ένα άτομο μόνο του δεν καταφέρνει να δουλέψει σωστά ένα λογαριασμό, πόσο μάλλον αν αυτό τον λογαριασμό τον παίζουν πάνω από ένα άτομα ή ακόμη χειρότερα πάνω από δύο άτομα. Το Co-play είναι πολύ καλό αν μεταξύ τους οι δύο παίκτες έχουν άριστη συνεργασία.

Όσο για τον φίλο που ρωτά σχετικά με το καλύτερο ξεκίνημα, θα συμφωνήσω με τον Fumal ότι το παιχνίδι το μαθαίνεις μόνος σου και με τη βοήθεια καλών φίλων που παίζουν περισσότερο καιρό από εσένα. Έτσι το μάθαμε όλοι μας και έτσι θα συνεχίσουν να το μαθαίνουν οι νεώτεροι παίκτες (που πολλές φορές είναι πολύ πιο καλοί από τους παλαιότερους).[/yio]
 

DeletedUser

hehe... έχω όρεξη... να με συγχωρείτε μερικοί. Ακολουθεί... έκθεση :)

Πάντα θα υπάρχουνε εκείνοι οι πολύπειροι παίκτες, οι οποίοι πλέον έχουνε φτάσει στο ύψιστο επίπεδο γνώσεων (λέμε τώρα) και δεν πρόκειται να μάθουνε επιπλέον κάτι περισσότερο (fumal, yoryos). Tι επιπλέον θα μπορούσανε να μάθουνε; Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θα αναφέρω: "Θα μπορούσανε να μάθουνε, να εκπαιδεύουνε παίκτες όπως τον Quintessence".

Μετά πάλι, θα υπάρχουνε και κάπιοι άλλοι, οι οποίοι θα υποστηρίζουνε ΠΑΝΤΑ, το ότι πρέπει να καίγεσαι στις φυλετικές. Και σε κάθε ευκαιρεία, θα τονίζουνε πως θα πρέπει να διαθέτεις φουλ nuke. Ακόμα και σε ένα θέμα, σαν αυτό εδώ με το start up. Fail δεν είναι?
_______

Μπήκα Κ20 και είδα να υπάρχουνε ακόμα περισσότερα βραβεία. Και τώρα πλέον, είναι γεγονός ότι το καλό start up, είναι απλά το να ολοκληρώνεις τις αποστολές. Οπότε η ψαλίδα μεταξύ του έμπειρου και του αρχάριου στο start up, έχει μικρύνει κατά πάρα πολύ.

Ωστόσο υπάρχουνε μερικά σημεία, στα οποία θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση:
1)Φτιάχνεις πράγματα, τα οποία θα σου ανταποδώσουνε πόρους (δόρατα, ελαφριά, ποράδικα)
2)Δεν πρέπει να αφήσεις τα χωριά παικτών των 26 πόντων από πολύ νωρίς, ξεπερνώντας τους 520 πόντους. Γιατί μετά, δεν θα μπορείς να φαρμάρεις όλα αυτά τα χωριά.
3)Με το που λήξει η προστασία, θα πρέπει να έχεις πολλά δόρατα και όχι να ξεκινάς τα ελαφριά. Αυτό, για να αδειάσεις εσύ τα χωριά των παικτών, με τις κόκκινες αποθηκες πρώτος. Αυτό βέβαια είναι αντικειμενικό. Μπορεί να πέσεις σε περιοχή, όπου 7 παίκτες ταυτόχρωνα θα βγαίνουνε από την προστασία, οπότε θα σε βόλευε ακόμα περισσότερο, να έχεις 40 δόρατα και 5 ελαφριά.
4)Θα πρέπει να ξέρεις πως χωριό με 23-35 πόντους, παρράγει 5-5-5 πόρους ανά ώρα (αφού έχει ποράδικα 0). Οπότε στέλνεις σε αυτά 1 ελαφρύ μόνο, ανά login. Παίρνω επιτηρήσεις και βλέπω πολλούς παικταράδες να στέλνουνε 5 ελαφριά ανά μισάωρο σε τέτοια χωριά. Οπότε δικαιολογημένα λεω πως παίκτες, παικταράδες σαν τον fumal, παίζουνε στην τύχη και δεν ξέρουνε πολλά από το game. no offence :):)
5)Παίζεις πολύ προσομοιωτή και με τα πρώτα πεζικά των αποστολών, στέλνεις 4 δόρατα + 2 τσεκούρια μαζί ανά βάρβαρο και 2 ξίφη ξεχωριστά ανά βάρβαρο. Προσέχεις διαρκώς το ηθικό και το τείχος των πρώτων χωριών που θα φαρμάρεις.
6)Ο πάλαντιν στην αρχή, λειτουργεί και σαν ανιχνευτής. Τον στέλνεις επίθεση σε χωριό παίκτη με 60 πόντους και αν επιζήσει, σημαίνει πως το χωριό είναι άδειο. Με έναν κοντινό σου συμπαίκτη, θα διαβιβάζετε μεταξύ σας τέτοιες "ανιχνεύσεις", για ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό σκαννάρισμα γειτονιάς.
7)Το δωράκι αποδοχής του βοηθού φάρμ το αποδέχεσαι αφού συμπληρώσεις 3 μέρες παιχνιδιού τουλάχιστον.
8)Start up και επιθετικό παιχνίδι πάνε μαζί εννοείται. Σπασίματα ξεκινάς να κάνεις όμως, όταν θα είσαι σε θέση, να αναπληρώνεις γρήγορα τις απώλειες σου. Κι αυτό για να γίνει, θέλει να έχεις υψηλά ποράδικα και στρατώνα και να γίνεται ήδη ένα αποτελεσματικό φαρμάρισμα με ελαφριά.
α)Ποτέ δεν σπάς, με όλα σου τα ελαφριά. Κρατάς τουλάχιστον 100 ελαφριά πίσω
β)Και δεν ξεκινάς να στρατολογείς τσεκούρια, από τους 200 πόντους. Οι λόγοι έχουνε ήδη αναφερθει πιο πάνω (και είναι πολλοί περισσότεροι ακόμα).

Και ΝΑΙ, πρέπει να παίζεις 15 λεπτά ανά δίωρο.

_____

Quintessence και Serial Nobler, θα μου κάνετε την τιμή, να με κάνετε add στο skype (tasos_the_chef)? Θέλω να σας γνωρίσω.
 
Κορυφή