ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser17039
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser17039

Ήταν Φθινόπωρο του 2009 όταν ξεκίνησα για δεύτερη φορά τις φυλετικές.. Μετά από έναν επεισοδιακό κ7..Ευτυχώς τις περισσότερες στιγμές ήταν ένα ωραίος τρόπος να περνώ την ώρα μου, ιδιαίτερα στη δουλειά.. Υπήρξαν βέβαια και στιγμές που ένοιωσα ότι με έπαιρνε αμπάριζα. Μετά από 3 γεμάτα χρόνια έφτασε επιτέλους το τέλος. Και ομολογώ ότι νοιώθω τουλάχιστον περίεργα. Γιατί ενώ είμαι από τους τυχερούς που έχω ζήσει πολύ καλά, κάνω ατελείωτα ταξίδια, έχω οικογένεια, βρήκα στοιχεία και πρόσωπα που είμαι ευτυχής που τα γνώρισα.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους μα όλους που μοιραστήκαμε λίγες ή πολλές στιγμές.. Ακόμα και αυτούς που δεν γνώρισα.

Είμαι τυχερός που γνώρισα άξιους χαρακτήρες.. Σύμμαχους και εχθρούς..

Κατερινα (marvina), νικος (laos), γιωργος (coinman), γιαννης (φριγκο), γιωργος (djgio), παυλος (poulen), ravenus, Σταθης (stathis82), Σταθης 67, liongeorge, Νερο 7, assasian, louis, soulitsa, skiperas, goerilo, mel 294, noymero, ad (Αλίκη), lola, crazylenaa, smexy, Africa (Γιώργος) , aigokairos , trellempork, texnikos, villyp, antwnio, zavo, chpetros (panos), caming for you (παυλάρας), Larry Laffer, Vagner love, XxSMIL3xX, zaro και άλλους που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό..

Ιδιαίτερη μνεία στο φίλο και πραγματικό προφέσορα των φυλετικών.. Χαρούλη (Κ.haris) χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα.. Μαζί με το Κατερινιώ και τον φρίγκο ήσασταν τα αδέρφια μου εδώ..
Ιδιαίτερα θα μου λείψουν οι σύμμαχοι μου που κάναμε μερικά ανεπανάληπτα ξενύχτια.. Ελπίζω η μοίρα να μας φέρει κοντά κάποτε..

Πιστεύω ότι έπαιξα τίμια και με ήθος. Αν ποτέ στενοχώρησα κάποιον, ζητώ συγνώμη. Ευχαριστώ συμμάχους και εχθρούς, που με τον αγώνα μας, με έφεραν στην πρώτη θέση των απωλειών. Κάναμε πιστεύω ένα ωραίο παιχνίδι . Διαγράφω όλες τις άσχημες στιγμές.. Ήταν αρκετές, αλλά πιστεύω ότι σε ένα κοινωνικό σύνολο, όλα είναι στο παιχνίδι.

Για τους πιτσιρικάδες, μία συμβουλή.. Πρώτα η οικογένεια, το σχολείο, οι γκόμενες και μετά το παιχνίδι..Η ζωή είναι έξω…

Ευχαριστώ όλους από καρδιάς..
Γιάννης
jgalanis21@hotmail.com
 
Κορυφή