Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser20203
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 119632

ακριβως φιλε Γιωργο. Οπως τα λες ειναι . οποτε μαθε στον συμπαικτη σου να φερεται!
 

DeletedUser

Ειναι αλήθεια αυτος?
Σουπερ ήρωας μου μυρίζει....

Με τετοιες δηλωσεις στο προφιλ...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ . ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ
...και γκέι τραγουδακι... δε μπορει να ειναι άλλος!

Καντε χορο λοιπον!!!
Ολοι στην ακρη!
Ο Νο 1 αγαπιτικος της ΕΡΡΟΡ ....
Ο Υπερήρωας του Κ12...
Ο Υπερμαχος της ρουφιανιας....
ΟOOOOOOOO SSSUUUUUPER 8UUUUKOS!!!!
10 λεπτα σιγή τωρα, ειναι μεγαλή ή συγκινισή.......

πήρες και το λογαριασμό του κολιτού σου του ανυπαρκτου.. μπραβο το αγορι μου. ο οοοοο οο!
μπραβο! σκορπιλα...
Νομιζα τοσο καιρο οτι ειχες παει Ολανδια να παντρευτεις κανα νεκροφιλο σε δημαρχειο! ΨΩΦΗΜΙ!
πήγες ρεη ???
ασε τα ψεματα...

αλλα ετσι ειναι, αν δε τους φερ8εις με ΤΡΥΦΕΡΟΤΙΤΑ στιν αρχι.... μετα βγαζουν μια γλωωωσσα και δεν ξερουν τι λενε και τι γλυφουν!

ΘΑΝΑΤΟΣ λοιπον ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ . ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ



υ.γ.:χαιρομε που επεστρεψες, να δουμε ποσους λογαριασμους 8α μιδενισεις μεχρι το τελος.
μι βλεπεις που με εφτοιαξες σιμερα... 8α χαρω να τα λεμε κα8ιμερινα!
 

DeletedUser23148

Mελετη ηρεμησε ρε φιλε θα γεννησεις πριν την ωρα σου . Μην συγχιζεσαι ρε ενα παιχνιδι ειναι ...!

Ναι λοιπον εγω ειμαι . Και ναι πηρα τον λογαριασμο του φιλου μου του υπερνουμπ οπως λες του The Headkiller. Ναι ειμαστε υπερνουμπ αλλα τουλαχιστον εχουμε ******α ρε ψηλε και οταν λεμε κατι το κανουμε.

Μια διευκρινισει τον μηδενισα τον λογαριασμο μου ( τον 8oukos ) . Αυτο που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι τον μηδενισα γιατι δεν ηθελα να παρω τα χωρια και να παω στους ΕΡΡΟΡ. προτιμησα λοιπον να πατησω διαγραφη και να μοιρασω τα χωρια μου ακομα και σε εσενα παρα να κανω αυτο που εκανες εσυ, να παω σε αλλη φυλη. Κανιβαλλος εισαι πηρες και εσυ κατι. Αρα λοιπον ευχαριστω επρεπε να μου λες.

Νεκροφιλο εμενα δεν θα με λες. Εσυ κανεις παρεα με νεκροθαφτες και κορακια. ;)

Καλο πολεμο να εχουμε και να τα λεμε συχνα.


ΥΓ : Υποδειξεις απο εσενα δεν δεχομαι . Ο καθενας κανει τις επιλογες του σε βαθος χρονου θα δειξει ποιος ηταν πιο σωστος. Βλεπεις δεν γραφω τιποτα (ελα να μου κλασεις , ελα να σε δω κλπ) γιατι δεν με παιρνει απεναντι σε 2πλασιους και 3πλασιους λογαριασμους . Ωστοσο εδω ειμαστε θα δουμε ;)
 

DeletedUser

Καλές μάχες να έχουμε.

Α ναι...

Ευχαριστώ τους ERROR που δείχνουν το επίπεδο τους ή μάλλον αυτούς που έχουν την φυλή.

6-tc77247_genius1%20(1).jpg
 

DeletedUser

:hmmm:

Μην κάνουμε το λάθος να πέσουμε επίπεδο σαν κάποιους που βλέπω , εδω ειναι ενα παιγνίδι εικονικό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό
ειλικρινά κάποιοι ομως καταφεύγουν στο να βγάλουν ολο το σάπιο χαρακτηρα τους μεσο του παιγνιδιου
Λυπάμαι για ακομα μια φορα για αυτους !!!

θα δειξει η Ιστορια του Κ12 και να μην ξεχνάμε μην κρίνεις για να μην κριθείς .... Μελετη συγκρατηθούν και βγες να ξεσκασεις λιγακι και αν εχεις νευρα εχει Ξυδακι απο την Κύπρο να σου στείλω


ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ


φιλικα
Χαραλαμπος
 

Deleted User - 119632

ρε μαγκες ηρεμηστε!!! προσωπικες επιθεσεις δεν χρειαζονται! Οσο για τα σχολια του τονι για τους ερρορ επιστρεφονται εις διπλουν.

παρεπιπτοντως τονι ολοι μεσα ειμαστε και περιμενουμε την δευτερα για παρτη σου!!! ετσι θα παιξεις?? θα στελνεις μυνηματα να δεις ποιος ειναι μεσα?? εισαι τρελλος παικτης!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20203

Πριν λιγους μηνες ειχα ανακεινωσει την αποχωρηση μου απ το παιχνιδι. Σοβαροι λογοι υγειας με αναγκασαν τοτε να αποχωρησω. Ομως με την βοηθεια του θεου επανηλθα στην καθημερινοτητα και εδω και σχεδον 2 μηνες επεστρεψα και στο παιχνιδι. Αυτα σαν προλογος και για να καταλαβουν "εχθροι" (μονο στο παιχνιδι βεβαια) και φιλοι ποιος μιλα εδω.
Ναμαστε λοιπον παιδακια μετα απο σχεδον 2 χρονια στον Κ12 να αναμενουμε πλεον την ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ. Το ζευγαρι του τελικου ειναι ηδη γνωστο και ολοι περιμενουμε με αγωνια την εναρξη της τελικης μαχης. Της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ οπως ελεγε καποτε ο μακαριτης ο Σανταμ. Μειναμε αυτοι που μειναμε, επιβιωσαμε αυτοι που επιβιωσαμε. Καποιοι θα πουν οτι φτασαμε ως εδω γιατι ειμαστε οι καλυτεροι. Καποιοι αλλοι θα πουν οτι οσοι μειναμε ειμαστε απλα οι "καμενοι" του παιχνιδιου. Καποιοι αλλοι θα πουν οτι στο νερο επιπλεουν μονο τα κουτσουρα!!! χαχαχα Τελικα οτι κι αν ειμαστε ρε μαγκες, φτασαμε εδω γιατι το γουσταρουμε, γιατι περναμε καλα μ αυτο που κανουμε και μαγκια μας που το καταφεραμε και μπραβο μας. Προσωπικα μεσα απ αυτο το ****παιχνιδο, και σορυ για την εκφραση, εμαθα πολλα. Μα παρα πολλα. Και πρωτα πρωτα εμαθα τον εαυτο μου που τοσα χρονια νομιζα πως τον ηξερα αλλα χαχαχα τελικα την τυφλα μου ηξερα. Εμαθα ποια ειναι τα ορια μου, εμαθα να σεβομαι αντιπαλους, να συνυπαρχω με καλυτερους αλλα και με χειροτερους απο μενα και να σεβομαι την διαφορετικοτητα των αλλων. Γιατι τα λεω ολα αυτα και σας ζαλιζω βραδιατικα????? Τα λεω γιατι πιστευω ακραδαντα οτι το ιδιο ακριβως ισχυει και για τους περισοτερους απο εσας. Προσωπικα δεν με νοιαζει πλεον αν η φυλη μου κερδισει η" χασει την τελικη μαχη. Πλεον για μενα δεν υπαρχουν ηττημενοι εδω που φτασαμε αλλα μονο νικητες. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα σταματησουμε να παλευουμε. Θα παλεψουμε και θα προσπαθησουμε να ειμαστε οι νικητες. Ο καθενας για την φυλη του. Οταν ομως τελειωσουν ολα να ειστε σιγουροι οτι το αποτελεσμα δεν θα εχει και τοση μεγαλη σημασια. Περισοτερη σημασια θα εχει η πορεια που εκανε ο καθενας μας. Οπως λεει κι ο Καβαφης στην Ιθακη του σημασια εχει το ταξιδι. Τωρα λοιπον που πλησιαζουμε στην ΙΘΑΚΗ ας δειξουμε χαραχτηρα. Ας δειξουμε οτι δεν ειναι τυχαιο που φτασαμε ως εδω και καθολου τυχαιο που εμεις επιβιωσουμε και καποιοι αλλοι οχι.
Καλο καλοκαιρι λοιπον σε ολους και αμεσως μετα ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ και μη ξεχνατε κατι. ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!:clap:

Σαν δημιουργος του συγκεκριμενου ποστ νιωθω την αναγκη να παρεμβω γιατι καποιοι εχουν ξεφυγει εντελως απο το θεμα. Κατ αρχην ο τιτλος ειναι Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ και οχι ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ. Διαβαστε παρακαλω την αρχικη μου τοποθετιση και μετα...... συνεχιστε αν θελετε να ξεκατινιαζεστε σαν κουτσομπολες γειτωνισσες που μαζευτηκαν για καφε και μαλιοτραβηγμα για το ποια εχει τον ποιο βαρβατο γκομενο. χαχαχαχα.
Γελαω για να μην κλαψω με τα χαλια σας τωρα ρεμαλια. Φτασαμε ως εδω που φτασαμε ολοι μας, γιατι το αξιζαμε και κανεις μα κανεις δεν μπορει ουτε να το αμφισβητισει, ουτε να το αλλαξει. Και δεν εχει πλεον σημασια για μενα ποιος θα ειναι ο τελικος νικητης. Απλα ας διασκεδασουμε. Προσωπικα ειναι η πρωτη μου φορα που φτανω μεχρι εδω στα 5 χρονια που παιζω. Πιστευω και πολλοι απο εσας πρωτη φορα φτανετε τοσο μακρια. Οποτε μαγκες αφηστε τα κουφα και τα σαπια και ας ετοιμαστουμε για την μαχη των μαχων και να την απολαυσουμε ζωντας την καθε της στιγμη. Ολα τ αλλα ειναι ιστοριες για αγριους και πρασινα αλογα.

Καλες μαχες σε ολους μας.

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΠΑΙΔΕΣ
 

DeletedUser

Θελω απο την δοιηκηση της ερρορ να δωσει τα συγχαρητηρια στον παιχτη της King of sales,πολυ αντριλα ο τυπος,ειπε να ξεκινησει νωριτερα τον πολεμο αυτος,μια ζωη ερρορ...
 

DeletedUser

ζηλεψε ρε συ απο τον δικο σας τον invincible 21 π εχει ξεκινησει τον πολεμο εδω και μερες..αλλα ζητηθηκε τερμα τα ξεκατινιασματα και οι ειρωνειες!! να ευχηθω σε ολους μας καλες μαχες κι ελπιζψ σε εναν πολυ καλο πολεμο!!
 

DeletedUser3040

αυτος ο πολεμος θα ειναι μεγαλο φιασκο...και δεν προκετε να κρατησει πανω απο 2 εβδομαδες...και πολυ μπορει να λεω
 

DeletedUser18899

καλησπερα σας

οπως ενημερωσα τους συμπαιχτες μου σημερα επεστρεψα στον γνωστο λογαριασμο...

βλεπω στοιχηματακια κλπ κλπ

οπως εγραψα και στο φορουμ της φυλης μου Νοεμβριο πρεμιουμ δεν θα βαλω... οσοι καταλαβαν καταλαβαν...
επισης την πρωτη μερα οντως η διαφορα θα ειναι περιπου στα +100 για καποιον αλλα για ποιον...?


καλου κακου καντε κανα λογαριασμο στο κοσμο 20 να εχετε να ασχοληθειτε (εμενα θα ειναι ο τελευταιος κοσμος αυτος που θα παιξω..)

εγω επισης πονταρω οτι θελετε οτι θα πεσουν και μπαν... δεν ξερω απο ποια πλευρα και καποιοι θα βρουν παλι δικαιολογια για την ηττα τους...

καλη τυχη στους εχθρους, εμεις παντως δεν την χρειαζομαστε εχουμε την ικανοτητα...

φιλικα
makder
 

DeletedUser

καλησπερα και καλο πολεμο να εχουν οι φυλες....

εχω να κανω μια δυο ερωτησουλες ρε παιδια....


η ερωτηση αναφερεται στους καλους μου φιλους, τον thanasisp04 και το surfing bird....

ρε παιδια πως γινεται να πηγατε στους ιππεις εσεις οι δυο που τους λεγατε νουμπαδες απο το πρωι μεχρι το βραδυ.... και το χειροτερο , πηγατε σε αυτους που σας λεγανε thanasispipitopapi04 και αχρηστος surfing κ.λ.π.....???

για τον toni50 και τον skyy john-bruhaj (?...!) +ksts δεν συζητω...... οι φελλοι με τους φελλους πανε αλλωστε...:oops:
 

DeletedUser

τι ειμαστε και πιοι ειμαστε το ξερεις παρα πολυ καλα λυμπε..
μι βαζεις λογια. οπως εκαναν τοσο καιρο αλλοι. αν δε παιζεις μιν ασχολισαι καθολου.
ξερεις οτι οταν εισαι σε μια φυλι παιζεις για αυτιν, και οχι για τους ΕΡΡΟΡ. εμεις αυτο κανουμε απο τιν αρχι, δεν παιξαμε ποτε για το συμφερων τριτων οπως εκαναν διαρκως αλλοι. αν δε παιζεις μιν ασχολισαι καθολου. και μι κανεις παιχνιδια για τους ΕΡΡΟΡ.
 

DeletedUser

Παναγιώτη δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου για εσένα,δεν αξίζει.

Πέτα ότι λασπαλογία θες.

Καλές μάχες .
 

DeletedUser

ΗΡΕΜΗΣΤΕΕΕΕΕ!!!.....
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.(ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ)
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

για σου ρε τονι υπερ ανω......

μελετη πολυ γενικη η απαντηση σου αδερφε..... παρ ολα αυτα μονο και μονο που ειδα προφιλ ιππεων παλι και ειδα αρχηγους χαρηκα.... θα κανετε συνενοηση κουφετο...... το σκυπε ρουμ σας ειναι σαν το bsplayer??? κατεβαζει υποτιτλους μονο του?
 

DeletedUser

παναγιώτι, πανο.. ε παναγιωτι
πεταξου μια στο περιπτερο να μου παρεις τσιγαρα. και εφιμεριδα ρε...
 

DeletedUser23148

Καλημερα και σε εσενα Μελετη. (L)

Καλες μαχες να εχουμε . Τα οργανα αρχισαν..... :grrr2:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή