ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 751811
  • Ημερομηνία έναρξης

Deleted User - 751811

οσο καιρο παιζω φυλετικες ενα καθαρα στρατιγικο παιχνιδι και μετα πολεμικο ειχα παντα την ιδια απορια με την διπλωματια , γιατι ειναι τοσο ελειπεις .
Θα μπορουσαν οι διπλωματες π.χ να δεχωνται κατευθιαν μηνυμα οταν καποιος εσπαγε καποια συμαχια η σ.ε και απο τον παιχτη που την εσπασε. (και στις 2 φυλες ).
και οι αλαγες στους χρωματισμους των χωριων οταν ειαι σε σ.ε η συμαχια να αλαζου μονο αν εχουν υπογραφει και απο τις δδυο φυλες.
:hmmm:
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Ισως να μην μπορει να γινει κατι τετοιο, διοτι η διπλωματια βασιζετε καθαρα και μονο σε σχεσεις εμπιστοσυνης και απο τις δυο πλευρες.

Αν πουμε για την Σ.Ε. = (προσωρινα δεν σε χτυπαω) αρα εμπιστοσυνη δεν υπαρχει.

Αν πουμε για την Συμμαχια = φιλοι αρχηγοι = κοινοι στοχοι - κοινο συμφερον.
μονο η συμμαχια θεωρω οτι ειναι σχεση Διπλωματιας, τα αλλα ειναι για καλους Διπλωματες. :cop:

Εγω π.χ ειμαι αντιθετος :D
 

Deleted User - 751811

το να αλαξουν χρωμτα τα χωρια νομιζω οτι μπορει να γηνει κατι τετοιο
αλλα παντα στο παιχνιδι υπαρχουν οι αστοχιες , ποσες φορες δεν εχουμε δει μου επιτηθετε συμαχος η σ.ε , αν υπηρχε ενας τροπος να ειδοποιηθουν οι διπλωματες θα λειτουργουσε ως εργαλιο , απο εκει και περα αναλαμβανουν οι παιχτες στο αν θα συνεχισουν μαζι.
 

Deleted User - 751811

Οι Σ.Ε θα μπορουσαν να ειχαν χρονικη προθεσμια π.χ 2εβδομαδων 1 μηνα 2 μηνες το πολυ. εφοσων θα εχουν υπογραφει απο τις φυλες θα πρεπει να τηρηθουν. και αν εσπαγε να υπηρχε εν ειδος τημωριας ολης της φυλης , (περιωρησμος επθεσεων απο το παιχνιδι)
Αυτο θα εκανε τις φυλες πιο προσεκτικες στους παιχτες που βαζουν μεσα και ετσι θα βλεπαμε ξανα φυλες που θα ξεχωρησαν, οχι μονο για τις κατακτησεις τους, αλλα και για το ηθος της φυλης και των παιχτων που τις αποτελουν.
φυλετικες μαχες παιζουμε οχι κανιβαλικες
αρα και οι συνθικες που υπογραφονται θα πρεπει να εχουν αξια και τιμωρια εαν σπασουν.
 

DeletedUser

+1

υπάρχουν παίχνιδια , λιγότερο πολεμικά κατά την γνώμη μου, π.χ. ikariam που όντως όταν σπάει μια συνθήκη απο κάποιο μέλος μια φυλής, ειδοποιείται ο διπλωμάτης με μύνημα.
Και θα συμφωνήσω με την παρατήρηση του φίλου, ότι η διπλωματία εδω σε εμάς είναι απλά μία λέξη και χρωματάκια "μονόπλευρα" στο χάρτη, χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς. Δίνεται απίστευτος "χώρος" για αποπλανήσεις , μονομερής συνθήκες, και παιδιάστικες συμπεριφορες (για να το πώ λίγο ευγενικά)
 

DeletedUser10782

αυτό εξάλλου είναι και ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, και οι "φουστίες" στο παιχνίδι μέσα είναι..!


και αν τελικά νικήσεις τον κόσμο, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα????
 

DeletedUser17304

μια αλλη ιδεα θα ηταν να απαγορευει το συστημα επιθεσεις μεταξυ φυλων που εχουν σ.ε.

αν εχεις σ.ε. μια φυλη να μην σου επιτρεπει το παιχνιδι να κανεις επιθεσεις σε μελη της και παραλληλα να ενημερονωντε ολα τα μελη της φυλης με αναφορα οταν μια φυλη αλλαξει την διπλωματια της,οπως γινετε με τις κυρηξεις πολεμου,ως προς την φυλη τους

οτι γινετε με τις κυρηξεις πολεμου να γινετε και με τις συμμαχιες και με τις σ.ε. οπου στην αναφορα θα αναγραφεται και η περιοδος της διπλωματικης σχεσης
 
Κορυφή