Σημειώσεις

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser10217
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser10217

Παρατήρησα κάτι που λείπει από το παιχνίδι το οποίο προσωπικά θα με βόλευε αρκετά. Συνηθίζω να γράφω σημειώσεις πάνω σε κάθε χωριό αντιπάλου πότε μπορώ να το χτυπήσω (λόγω διαφοράς πόντων) ή από αναφορές αν είναι επιθετικό / αμυντικό κτλ. Θα ήθελα να μπορώ να βλέπω αυτές τις σημειώσεις μαζεμένες και όχι να ψάχνω στο χάρτη το κάθε χωριό για να δω τις σημειώσεις.
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Υπαρχει ηδη σημειωματαριο, το ενα ειναι οταν εχεις πριμιουμ το οποιο εμφανιζετε κατω δεξια... και το κλασικο σημειωματαριο το οποιο βρισκετε στην πανω δεξια μερια, διπλα απο το "αποσυνδεση"
το οποιο λειτουργει μονιμος και χωρις πριμιουμ, με 60.000 διαθεσιμους χαραξτηρες, καθως και ολλα τα bb-codes
 

DeletedUser10217

Δεν εννοώ αυτές τις σημειώσεις. Όταν πατάς πάνω σε κάποιο χωριό (όχι δικό σου) σου εμφανίζει στο δεξί μέρος την ένδειξη Σημειώσεις. Εκεί μπορείς να γράψεις τις σημειώσεις σου για το χωριό οι οποίες φαίνονται μόνο στον χάρτη αν περάσεις το ποντίκι πάνω από το χωριό. Αυτές θέλω να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνω στο χάρτη ένα ένα τα χωριά.
 

DeletedUser25600

Αυτό που προτείνεις με λίγα λόγια είναι να μπορούμε απο μια επιλογή να βλέπουμε μαζεμένα όλα τα σημειωματάρια(και το τι έχουμε γράψει στο καθένα) που έχουμε σε κάθε χωριό χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε στον χάρτη για να τα βρούμε.
Ομολογώ πως είναι ωραία πρόταση. :clap:
 
Κορυφή