Τέλος οι μάχες?

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αυτό το ερώτημα γεννήθηκε όταν πάτησα το κουμπάκι για να κλείσω τον κόσμο 7...

Νομίζω δικαια γεννήθηκε ένα τέτοιο ερώτημα για τον κόσμο 7. Αν όχι τον πιο ενεργό σε μάχες κόσμο, τότε τον 1 από τους 2 πιο ενεργούς που πέρασαν ποτε από τον server μας.

Μέχρι την τελευταία στιγμή έφευγαν εντολές για κατακτήσεις χωριων κάτι που δεν με παραξενεύει γιατί έχω μια ιδέα για τους παίκτες που έπαιζαν στον κόσμο 7, αλλα με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί να μην έχει 3000 με 4000 παίκτες ο κόσμος για να τον κρατήσουμε ανοιχτό για ακόμα 2 χρονια.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την παρουσία σας στον κόσμο 7. Όχι μονο τους νικητές αλλα και τους φαινομενικά ηττημένους. Δεν θα υπήρχαν τέτοιες μάχες αν δεν υπήρχαν άξιοι αντίπαλοι οποτε όλοι συμβάλατε σε αυτό που λέγεται κόσμος 7.

Ένας περίεργος κόσμος, με αρκετή προπαγάνδα, αρκετά posts στο forum για να αποδείξουν πως είναι ενεργός σε όλα του. Ο πρώτος και μέχρι στιγμής ο μοναδικός κόσμος που χρειάστηκε να διαλύσουμε μια πολύ μεγάλη φυλή και να γεννηθούν ανάμεικτα συναισθήματα και αρκετές κόντρες μετά από αυτό. Δεν μετανοιώνουμε για την απόφαση μας αλλα ζητάμε συγγνώμη για το αν στεναχωρήσαμε απλά μέλη που δεν είχαν ιδέα το τι έπραττε η ηγεσία τους.

Η πρώτη φυλή ας μην στεναχωριέται για το ότι δεν κατάφερε να τα κάνει όλα μπλε όπως ήθελε, αλλα πρέπει να νοιώθουν όμορφα γνωρίζοντας πως μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς αλλα δεν προλαβαίνεις.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους σας, να είστε πάντα καλά, να συνεχίσετε να είστε μια παρέα εντός και εκτος παιχνιδιού και να μην ξεχνάτε πως για να είστε τόσο καιρό μια δυνατή παρέα σημαίνει πως σας ενώνουν πολλά περισσότερα από 5 αριστοκράτες και 10 νομίσματα σε ένα παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ελπίζουμε να σας δούμε ξανά μαζί σε κάποιον άλλον κόσμο, όχι για το premium όπως κάποιοι θα πουν αλλα για να θυμηθούμε πως μπορεί να παίξει μια παρέα όταν έχει κέφια.

Συγχαρητήρια στην RIM για την νίκη της, συγγνώμη αν στεναχωρήσαμε κάποιους με τις αποφάσεις μας, δεν είχαμε σκοπό να το κάνουμε αυτό αλλα είχαμε σκοπό να τηρούμε κανόνες και ισορροπίες στο παιχνίδι.

200 πόντοι premium θα μοιραστούν μέσα σε 30 μέρες στα μέλη της RIM.

Mad18 & TW Team

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή