ΙΔΕΑ mini live room

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Καλησπερα, εχω μια ιδεα που κατα την γνωμη μου σιγουρα θα φανει χρισημη στην αμμεση επικοινωνια των μελων μιας φυλης π.χ σε περιπτωση πολεμου που τα μηνυματα πρεπει να ειναι αμμεσα...

Ολλοι χρησιμοποιουν το skype λογο του οτι μπορεις να επικοινωνησεςι με τα μελη της φυλης ευκολα, γρηγορα και με λιγοτερα κλικ. σσιγουρα το skype ειναι αποτελεσματικο σε αυτη την περιπτωση.

Λεω λοιπον... πως θα σας φαινοταν αν υπηρχε ενα αναδιωμενο παραθυρο το οποιο θα μπορουσε να εχει θεση οπως εχουν το παραθυρο της παραγωγης η το παραθυρο των στρατευματων, μιλαω για την κυρια οθονη.

τα μελη που θα μπορουν να εχουν προσβαση σε αυτο το μινι τσατ να θα μπορουσαν π.χ να ειναι οι παιχτες που εχουμε και στους φιλους...

πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα και θα μπορουσε ευκολα να αντικαταστησει το skype!!!
 

DeletedUser6091

[mad]Μιλάμε για το chat από όσο κατάλαβα. Έχω ήδη ανακοινώσει πριν από αρκετούς μήνες πως chat υπάρχει στο παιχνίδι από την έκδοση 7.3 η 7.4 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Ο λόγος που δεν το έχουμε ενεργοποιήσει είναι επειδή ακόμα είναι σε δοκιμαστική φάση στον beta server μας.

Ήταν να ενεργοποιηθεί νωρίτερα αλλα είχα την φαεινή ιδέα να προτείνω τότε το άνοιγμα του Tribal Wars Masters και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραβήξω τους τεχνικούς από το chat για να ασχοληθούν με το άλλο project. Ναι το ξέρω πως πολλοί από εσάς με βρίζετε τώρα αλλα δεν είστε οι μονοι, λογικά με βρίζουν οι παίκτες που θέλουν chat σε όλες τις χώρες :p

Το chat λοιπόν υπάρχει και θα το ενεργοποιήσουμε μόλις μας δώσουν το ok οι τεχνικοί πως δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά στον beta server μας.

[/mad]
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
ωραια, πολυ καλο να υπαρχει αυτο, δεν ηξερα οτι το ειχατε ηδη σκεφτει...

παντως χαιρομαι που θα λειτουργησει καποια στιγμη. :)
 

DeletedUser

μπορει να χρισιμοποιηθει και το mirc, xfire, υπαρχουν πολλα..:)
 

DeletedUser

[mad]Βεβαια... τι πιο λογικό το 2012 να γυρίσουμε σε chat της δεκαετίας του 90? :p :p :p Που το θυμήθηκες το mirc? Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που το δουλεύουν?

[/mad]

μην μου θυμιζετε παλιες καλες εποχες...9 χρονια irc operator στο GrNet δεν ξεχνιουνται ευκολα...
 

DeletedUser26916

ωραια !

πολυ ωραια ιδεα !
:clap:

αν μπει σοβατα το παιχνιδι θα τα σπαει και αλλο !

και ναι κ.MAD το mIRC το χρησημοποιουν ακομα ! xD
 

DeletedUser

ναι αλλα δεν θα βαρυνει τραγικα το game αν μπει chat?
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Καλη ιδεα...θα ειναι αρκετα καλη και δυνατη
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή