Επιπεδο μοναδων

DeletedUser27548

Καλησπέρα κοπέλια και καλές γιορτές..
Καταρχας τον αριθμο των μεγιστων μοναδων επιπεδων στο οπλοποιείο μπορούμε να τον μεγαλόσουμε...? Ακόμα εάν στείλω άμυνες σε ενα παικτη το επιπεδο το οποίο θα βρίσκονται οι μονάδες στην μάχη θα είναι όσο το έχω στο χωριό απο το οποίο της έστειλα ή όσο είναι το επίπεδο στο χωριο που βρισκονται? Ευχαριστω και χρονια πολλα :)
 

DeletedUser

hgftrd

δεν είμαι 100% αλλά όσο είναι στο χωριό που στέλνεις.
όχι απο το χωριό που προέρχονται.
 

DeletedUser18787

Καταρχας τον αριθμο των μεγιστων μοναδων επιπεδων στο οπλοποιείο μπορούμε να τον μεγαλόσουμε...?

Να τον μεγαλωσεις; Να τον πας που; Εξηγησε λιγο καλυτερα τι εννοεις.

Ακόμα εάν στείλω άμυνες σε ενα παικτη το επιπεδο το οποίο θα βρίσκονται οι μονάδες στην μάχη θα είναι όσο το έχω στο χωριό απο το οποίο της έστειλα ή όσο είναι το επίπεδο στο χωριο που βρισκονται?

Η μαχη γινεται στο υποστηριζομενο χωριο. Συνεπως, οι μοναδες εχουν τα επιπεδα που εχουν οι ερευνες σε εκεινο το χωριο.
 

DeletedUser27548

Μέγιστες τεχνολογίες: 15

Μπορεί με κάποιο τρόπο ν αυξηθεί και να γίνουν π.χ. Μέγιστες τεχνολογίες: 20?
 

DeletedUser

Μέγιστες τεχνολογίες: 15

Μπορεί με κάποιο τρόπο ν αυξηθεί και να γίνουν π.χ. Μέγιστες τεχνολογίες: 20?

οχι 15 και τερμα και δε φτανουν να εξερευνισεις ολες τις μοναδες οποτε διαλεγεις τι χωριο θες αμυντικο η επιθετικο και εξερευνεις τις μοναδες που σου χρειαζονται αν εχεις ας πουμε αμυντικο τοτε δεν χρειαζετε να εξερευνισεις το ελαφρυ τα τσεκουρια και τους κριους οποτε πας για τα αλλα
 

DeletedUser18787

Αν ο κοσμος ειναι απλων τεχνολογιων, δεν τιθεται θεμα, καθε μοναδα φτανει εως επιπεδο 1 χωρις να επηρεαζονται οι υπολοιπες.

Αν ο κοσμος ειναι 15 τεχνολογιων, καθε μοναδα μπορει να φτασει μεχρι επιπεδο 3, αλλα το αθροισμα των ερευνων ολων των μοναδων δε μπορει να ξεπερνα το 15.

Αν ο κοσμος ειναι 10 τεχνολογιων, τοτε καθε μοναδα μπορει να φτασει μεχρι 10, ανεξαρτητα απο τις ερευνες των αλλων μοναδων.
 

DeletedUser27467

PWSMPORW

PWS MPORW NA MEGALWSW POLH EUKOLA TO WRIO MOU:cop:




[mars]5 πόντοι για greeklish.Στο forum απαγορεύονται τα Greeklish. Η τιμωρία για χρήστες που γράφουν με Greeklish είναι infraction 5 πόντων για κάθε μήνυμα η απάντηση σε Greeklish. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 4 μηνύματα ή απαντήσεις με Greeklish επέρχεται αυτόματα αποκλεισμός για 1 μήνα. Απαγορεύονται οι αιτήσεις υποστήριξης γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) και τέτοιες δεν θα απαντιούνται.

by Marsian[/mars]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

τα αγαθα κοποις κτωνται . και γραφε ελληνικα
 
Κορυφή