Βοηθησε μας να καθαρίσουμε το παιχνίδι!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

η ομάδα διαχείρισης τα τελευταία 2 χρονια τουλάχιστον έχει επιδείξει απίστευτο και μοναδικό ζήλο στην προστασία σας από παίκτες που προσπαθούν με ύπουλους τρόπους να διεκδικήσουν μια θέση στο top20 η top100 του κάθε κόσμου. Μια θέση που μπορεί να την είχες εσύ αν αυτοί δεν σε έκλεβαν! Μια θέση που σε κάποιους δεν αξίζει και το μονο που τους αξίζει είναι η απομόνωση από το παιχνίδι.

Χαιρόμαστε ιδιαιτερα γιατί μέσα από τον ζήλο της ελληνικής ομάδας καταφέραμε να πείσουμε τεχνικούς και διευθυντές της εταιρίας πως χρειαζόμαστε μια ομάδα τεχνικών που θα ασχολείται μονο με την δημιουργία νέων εργαλείων που θα βοηθήσουν εμάς στον εντοπισμό όσων παραβιάζουν το δικαίωμα σου για ίσο παιχνίδι. Τους τελευταίους μήνες καταφέραμε να εντοπίσουμε ότι μέχρι τώρα αρκετοί νόμιζαν πως δεν θα μπορούσαμε ποτε. Στείλαμε εκεί που πρέπει δεκάδες παίκτες και ελπίζουμε πως πλέον οι πρώτες θέσεις της κατάταξης αντιστοιχούν σε παίκτες που παίζουν σωστά!

Για να συνεχίσουμε όμως αυτό που ξεκινήσαμε χρειαζόμαστε και εσένα. Χρειαζόμαστε εσένα στο να μας βοηθήσεις όσο μπορείς.

Για αυτό και αποφασίσαμε:
Την δημιουργία ενός ξεχωριστού e-mail ( cleantwgr@gmail.com )στο οποιο θα έχω πρόσβαση μονο εγώ από την ομάδα διαχείρισης. Σε αυτό το e-mail ζητάμε από εσάς ΕΝΤΕΛΩΣ ανώνυμα να μας στείλετε ότι στοιχεια γνωρίζετε για όσους κλέβουν στο παιχνίδι.


Μερικές γνωστες περιπτώσεις απάτης που έχουμε αντιμετωπίσει:
  • Παίκτης δέχτηκε παράνομο script μέσω του αρχηγού της φυλής του ο οποιος τον διαβεβαίωσε πως δεν εντοπίζεται. Ο παίκτης φυσικά και εντοπίστηκε όπου έλαβε την ποινή του. Σε αίτηση του μας είπε ποιος του το έδωσε και τι έγινε. Σε έλεγχο που έγινε στον αρχηγό του (ο οποιος του είχε δώσει το παράνομο script) δεν βρέθηκε ποτε κάτι μεμπτό! Ο αρχηγός του δηλαδή επίτηδες έδωσε παράνομο script στον παίκτη του και μάλιστα ήταν αυτός που τον κατήγγειλε σε εμάς!!!! Απλά ήθελε να τον ξεφορτωθεί όπως μας είπε αργότερα και επειδή γνωρίζονταν προσωπικά δεν μπορούσε να τον διώξει ο ίδιος. Ο αρχηγός φυσικά έλαβε επίσης ποινή για ώθηση παίκτη προς καταπάτηση κανόνων.
  • Παίκτης λαμβάνει στο room της φυλής στο skype ένα μη ανιχνεύσιμο πρόγραμμα που στέλνει μονο του επιθέσεις. Παρών στην συζήτηση εκτος από τον αρχηγό της φυλής ήταν και δούκες. Ο παίκτης έκανε χρήση του προγράμματος, ανιχνεύτηκε και αποκλείστηκε ενώ το πρόγραμμα δεν υπήρχε σε κανέναν από τους δούκες η βαρόνους της φυλής. Άλλη μια περίπτωση που μια φυλή εκμεταλλεύεται έναν παίκτη.


Οποιος μας βοηθήσει στον εντοπισμό παραβατών που βρίσκονται στο top 50 της κατάταξης κάποιου κόσμου θα λάβει 1000 πόντους premium. (Εκεί θα πρέπει όμως να μας δώσετε ένα όνομα για να βάλουμε τους πόντους.)


Επαναλαμβάνω πως η διαδικασία θα είναι εντελώς ανώνυμη. Δεν χρειάζεται να μας πείτε το όνομα σας αν δεν θέλετε την αμοιβή σας.

Πληροφορίες:
Το ότι κάποιος παραδέχεται ότι κάνει χρήση bot σε ένα room δεν σημαίνει πως όντως το κάνει. Συνήθως το λένε για να ωθήσουν εσάς στο να το κάνετε.

Το ότι θα μας στείλετε μια συνομιλία από κάποιο ιδιωτικό μέσω που δεν ανήκει στην εταιρία μας δεν σημαίνει πως αρκεί για να βεβαιώσουμε παράβαση. Είναι όμως αρκετό για να μας κάνει να παρακολουθούμε ακόμα και το ποτε πίνει νερό ο στρατός του παίκτη που μας αναφέρατε για πολύ καιρό.

Είναι σημαντικό το να μπορέσετε να μας στείλετε αυτούσιο κάποιο πρόγραμμα η παράνομο script. Για κάθε νέο πρόγραμμα η script που λαμβάνουμε θα μπορείτε να πάρετε απευθείας 400 πόντους premium.


Η αδικία υπάρχει παντού γύρο μας στην σημερινή εποχή. Φροντίζουμε μαζί να κάνουμε τον χώρο διασκέδασης μας καθαρό με ίσες ευκαιρίες προς όλους. Το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα και μετά στους γύρο μας.





Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή