Δεν βάζω εγώ μυαλό, δεν κάνω το σωστό...

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Αυτό λατρεμένο ελαφρολαϊκό άσμα τραγουδάτε περίπου 100 από εσάς που ακόμα δεν μπήκατε και ξεκινήσατε διπλούς και πενταπλούς λογαριασμούς.

Δεν θα δώσουμε καμια μέρα περιθώριο... ξεκινάμε αποκλεισμούς από τώρα. Μόνιμοι θα είναι όλοι και χωρίς κανένα δικαίωμα επανεκκίνησης. Ελπίζω να νοιώθετε ωραία που τα χωρια σας θα γίνουν βαρβαρα και θα βοηθήσουν τους αντιπαλους σας που θα κάνουν farming σε αυτά :)

Το ότι κάποιοι κάνατε 2-3 λογαριασμούς, διαλέξατε μετά τον έναν από αυτούς και τους άλλους τους βάλατε σε κατάσταση διαγραφής μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Θα αποκλειστείτε κανονικά και εσείς χωρίς καμια έκπτωση στον λογαριασμό.


Την καλησπέρα μας.



[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]είμαστε στους 798 αποκλεισμούς στον κόσμο 16 και η λίστα μεγαλώνει.


Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να παραβιάσει κανόνες. Είναι τόσο απλό το παιχνίδι που άνετα ένας ενεργός παίκτης μπορεί να έχει ένα πολύ καλο αποτέλεσμα. Είναι ψυχοφθόρο πρώτα για σας που μετά από τόσες ώρες/μέρες παιχνιδιού στερείστε τον λογαριασμό σας οριστικά και χαίρονται άλλοι τα χωρια σας. Εμείς εκπτώσεις στους κανόνες και στις ποινές δεν θα κάνουμε. Προσέχετε λοιπόν για να συνεχίσετε να έχετε.

Ομάδα διαχείρισης. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή