Διαχειριστής Λογαριασμού

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Ο διαχειριστής λογαριασμού θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 7.2.

Ο διαχειριστής λογαριασμού είναι ένα προνόμιο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει σημαντικά τους παίκτες και να μειώσει κατά πολύ τον χρόνο που χρειάζονται για να κάνουν farming, να κάνουν αναβαθμίσεις η μεταφορές πόρων.

Θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε πρότυπα για το πως θέλετε να στήσετε τα χωρια σας και όλα τα αλλα τα αφήνετε στον διαχειριστή λογαριασμού. Για παράδειγμα ας πούμε πως θέλετε να κάνετε τα 5 νέα σας χωρια επιθετικά. Θα ορίσετε σε ένα πρότυπο το πως θέλετε να είναι τα κτίρια στα επιθετικά σας χωρια, θα βάλετε τα χωρια αυτά στο συγκεκριμένο πρότυπο και όλα τα αλλα τα αναλαμβάνει ο διαχειριστής χωριου.

Αν είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να ξοδεύουν ατέλειωτες ώρες στο να κάνουν farming τότε μπορείς να το αναθέσεις στον βοηθό σου. Δημιούργησε τα πρότυπα που θέλεις. Όρισε ποσο και τι στρατό θέλεις να αποστέλλεται σε κάθε πρότυπο και τότε θα δεις ένα νέο κουμπί στον χαρτί σου. Για παράδειγμα ας πούμε πως θέλεις να κανεις farming σε χωρια βαρβαρων με 5 μονάδες από ελαφρύ ιππικό. Το ορίζεις στα πρότυπα σου και οποτε κανεις ένα και μοναδικό click στον χάρτη τότε θα δεις να έχει εμφανιστεί το κουμπί A. Πατώντας το θα φύγει απευθείας η επίθεση με τις 5 μονάδες ελαφρύ ιππικό προς το χωριο βαρβαρων χωρίς να αλλάξεις σελίδα, χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάτι άλλο.

Θα μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τον διαχειριστή λογαριασμού μόλις ενεργοποιηθεί. Κάναμε επίσης κάποιες αλλαγές και πλέον ο διαχειριστής θα είναι διαθέσιμος στα 5 χωρια και όχι στα 20 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί με την έκδοση 7.

Για περισσότερες διευκρινίσεις για τον διαχειριστή λογαριασμού μπορείτε να δείτε στην[/mad] Βοήθεια.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή