Λήξη κόσμου 11.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Ο κόσμος 11 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Έγινε ήδη η αλλαγή ρυθμίσεων έτσι ο κόσμος 11 θα κλείσει στις 30 Ιουνίου και ώρα 23:59:59


Μερικά πράγματα για τον κόσμο 11.

Ο κόσμος 11 ήταν σχεδιασμένος να ανοίξει με ρυθμίσεις που είχαμε ορίσει εμείς ως εταιρία παραγωγής. Κατά την ανακοίνωση των ρυθμίσεων προκλήθηκαν αντιδράσεις από μια μερίδα παικτών. Μετά από αυτές τις αντιδράσεις αποφασίσαμε να δώσουμε στον κόσμο 11 τις ρυθμίσεις που επέλεξαν οι παίκτες μέσα από τα posts τους και να ανοίξουμε με μια ώρα διαφορα τον κόσμο 12 που είχε τελικά τις ρυθμίσεις που είχαμε επιλέξει εμείς.

Από τις πρώτες μέρες η διαφορα ήταν αισθητή ανάμεσα στους 2 κόσμους που άνοιξαν σχεδόν ταυτόχρονα με τον κόσμο 12 να έχει ακόμα και την τριπλάσια συμμετοχη παικτών από αυτή του κόσμου 11. Στον κόσμο 11 μπήκαν σχετικά έμπειροι παίκτες οι οποιοι κατάφεραν να συσπειρωθούν σε 2-3 φυλές και έτσι να δώσουν ένα γρήγορο τέλος στον κόσμο που αρχικά υποσχόταν πολλά αλλα η συνεχεια αποδείχτηκε διαφορετική. Η διαφορα μεγάλωνε μέρα με την μέρα και μετά από ένωση φυλών ο νικητής είχε ήδη αναδειχθεί. Πλέον η πρώτη φυλή έχει στην κατοχή της το 92% των χωριών του κόσμου και με τις ρυθμίσεις για το κλείσιμο αναμένεται να ολοκληρώσει τον κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το forum του κόσμου θα κλείσει μαζί με τον κόσμο. Θα ανοιχτεί μια νέα ενότητα με τον τίτλο της συζήτησης εκείνη την ημερα και θα είναι διαθέσιμη για να συζητήσετε ότι θέλετε. Όλα τα άλλα θέματα θα κλειδώσουν μόνιμα.

Οι παίκτες της νικήτριας φυλής θα έχουν δωρεάν προνομιακό λογαριασμό για κάποιο διάστημα σε περίπτωση που θέλουν να συνεχίσουν σε νέο κόσμο με το ίδιο όνομα και την ίδια σύνθεση.Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους παίκτες του κόσμου 11.


[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο κόσμος 11 μένει ανοιχτός για τυπικούς και νομικούς μονο λόγους μέχρι τις 30 Ιουνίου όπως είχε ανακοινωθεί. Το forum όμως μπορεί να κλείσει πλέον. Τα θέματα κλειδώνουν όπως και τα sub forums. Μένει ανοιχτό το νέο θέμα Συζητήσεις όπου εκεί θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέες συζητήσεις.

Η νικήτρια φυλή θα έχει 2 μήνες δωρεάν premium σε περίπτωση που θέλει να συνεχίσει σε νέο κόσμο. Το βραβείο θα δοθεί μονο αν συνεχίσει το 75% των παικτών που έπαιξαν στον κόσμο 11 και μπούν με το ίδιο όνομα σε νέο κόσμο. Οι πόντοι premium θα ενεργοποιηθούν από εμάς στους λογαριασμούς τους ώστε να μην μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους λογαριασμούς.


Καλή συνεχεια σε ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε.


με εκτίμηση,
Φυλετικές Μάχες
by InnoGames[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο κόσμος 11 έκλεισε οριστικά πριν από λίγα λεπτά.

Ευχόμαστε καλή συνεχεια σε όλους όσους έπαιξαν στον κόσμο 11. Συγχαρητήρια στην νικήτρια φυλή.


ομάδα διαχείρισης.[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.