Νέα βοήθεια παιχνιδιού

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

πριν από κάποιους μήνες σας είχαμε ενημερώσει πως η γνωστη βοήθεια του παιχνιδιού θα σταματήσει να ανανεώνεται και την θέση της θα πάρει μια νέα βοήθεια. Η νέα αυτή βοήθεια ολοκληρώθηκε και σας προσφέρεται μέσα από την νέα wiki βοηθειας που ετοιμάσαμε για εσάς.

Την νέα βοήθεια μπορείτε να την βρείτε μέσα από το help.fyletikesmaxes.gr

Το κάναμε με την μορφή μιας εγκυκλοπαίδειας γιατί θέλουμε να την εμπλουτίσουμε μαζί. Μπορείτε να στέλνετε οδηγούς για τις Φυλετικές Μάχες ώστε να βοηθήσουμε τους νέους χρηστες αλλα και όσους αναπτύσσουν λάθος τον λογαριασμό τους για να έχουμε ουσιαστικούς αντιπαλους απέναντι μας. Για κάθε οδηγό που θα δημοσιεύουμε στην βοήθεια μας ο δημιουργός θα παίρνει από 60 έως 200 πόντους premium ανάλογα με τον οδηγό και την χρησιμότητα του και το όνομα του παίκτη θα φαίνεται στο τέλος του οδηγού.

Φοβούμενοι πως μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα θέλουν να χαλάσουν την βοήθεια που με κόπο στήσανε εθελοντές μέλη της ομάδας διαχείρισης, έχουμε απενεργοποιήσει τις εγγραφες στην wiki. Τους οδηγούς σας μπορείτε να τους στέλνετε στο e-mail που φαίνεται στην υπογραφή μου η μέσω αίτησης υποστήριξης με τον τίτλο "οδηγός για την βοήθεια". Θα αξιολογήσουμε την χρησιμότητα του και θα κρίνουμε αν θα πρέπει να δημοσιευτεί η όχι.

Ψάχνουμε πάντα νέους τρόπους να βελτιώσουμε το παιχνίδι και τον τρόπο διαχείρισης. Ευχαριστούμε όσους από εσάς μας βοηθάτε και ευχόμαστε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι σύντομα. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει καλά αν δεν βοηθήσετε και εσείς ως παίκτες. Εσείς παίζετε, εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα το τι πρέπει να γίνει στο παιχνίδι.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους σας.


[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή