Πρόβλημα παιχνιδιού 8/3/2011

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]
Αγαπητά μέλη,

έχει αναφερθεί ήδη το πρόβλημα που υπάρχει σε κάποιους κόσμους. Οι τεχνικοί μας αυτή τη στιγμή προσπαθούν να εντοπίσουν και στη συνεχεια να το διορθώσουν. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν αρκετές κοινότητες, δεν υπάρχει μονο στην Ελλάδα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εκτίμηση για το πότε θα επανέλθει το παιχνίδι σε φυσιολογικά επίπεδα αυτή τη στιγμή. Αν υπάρξει εκτίμηση λίγο αργότερα για τον χρόνο που θα χρειαστούν οι τεχνικοί για να το διορθώσουν θα σας ενημερώσουμε με νέο post εδώ στο forum.

Σας ζητάμε να μην ανοίξετε αιτήσεις υποστήριξης γιατί δεν θα βοηθήσουν στην λύση του προβλήματος και επίσης το σύστημα υποστήριξης αντιμετωπίζει και αυτό κάποια προβλήματα.

Παρακαλούμε να διαβιβάσετε την παραπάνω ανακοίνωση στους συμπαίκτες σας μέσω skype, msn η οποιον άλλον τρόπο επικοινωνείτε ώστε να είναι και αυτοί ενήμεροι.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την οποια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσαμε και σας διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επαναφέρουμε ξανά το παιχνίδι στα φυσιολογικά επίπεδα.




με εκτίμηση,
Γιώργος Βασιλειάδης, InnoGames GmbH

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Σιγά σιγά το παιχνίδι έχει αρχίσει να επανέρχεται. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή