Χαρτες κόσμου 13

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7389
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser10217

Πλέον ανέλαβα εγώ και τους χάρτες του Κ13. Πιστεύω πως τους έφτιαξα και με την επόμενη ενημέρωση θα είναι εντάξει. Αν για κάποιο λόγο έχω ξεχάσει κάτι στείλτε μου μήνυμα να το φτιάξω
 

DeletedUser

Αφου κανενας δεν μιλησε, βαλε αν μπορεις
τις 3 S.HoM, N.HoM, HoM σαν οικογενεια
τις *Λ*, *Λ*1, *Λ*2, *Λ*3, *Λ*4 σαν οικογενεια
τις ΜΑΝ, ΜΑN, MΑΝ, MΑN σαν οικογενεια
τις WΑR, WAR, WAR 1, WAR 2, WAR 10 σαν οικογενεια

Νομιζω αυτες ειναι οι βασικες οικογενειες. Αν εχω ξεχασει κατι, ας του πουν οι υπολοιποι.
 

DeletedUser10217

HoM,S.HoM,N.HoM
ΘουΒου,Ζήκος
ΜΑΝ,ΜΑN,MΑΝ,MΑN
*Λ*,*Λ*3,*Λ*1,*Λ*2,*Λ*4,*Λ*R
WΑR,WAR,WAR 1,WAR 2,WAR 10
FREAKS,FRΕAKS,FREAΚS,FRΕΑKS,FREΑKS
LORDS,LORDS2
SΕxTA,SExTA,SExTΑ

Αυτά είναι ήδη περασμένα, εννοώ αν υπάρχει κάτι εκτός από τα παραπάνω :)
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Ζητήθηκε να περαστούν θουβου και Knight ως family και άλλαξε ο χάρτης? Γιατί εγώ δεν βλέπω να έγινε κάποια αλλαγή σε ονομασίες.

Αν είναι να περαστούν όλοι μαζί και με τους *Λ* Family μπας και φαίνονται πιο μεγαλοι... :hmmm:
 

Iris-dp

Team Leader - FOE CoMa
Βαθμολογία αντίδρασης
0
μάλιστα κύριε chess , ζητήθηκε μα περαστούν σαν family γιατί είναι.
μη μου πείτε ότι τώρα το μάθατε......
οι Λύκοι δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΘουΒου, εξάλλου εμάς δε μας ενδιαφέρει το μέγεθος...
 

DeletedUser7354

Ούτε εμάς μας ενδιαφέρει το μέγεθος...
Αλλά μας ενδιαφέρει.
Να είμαστε active.
Να μην τα παρατάνε.
Να είμαστε μία ομάδα.
Να μην πατάνε διαγρεφές.
Όταν ζητάμε άμυνες να στέλνοντε.
Εσάς? Σας ενδιαφέρει?Και αν ναι.Δεν νομίζω να το καταφέρνετε....


Όσο για τον Χάρτη.Φαίνεται Ποιος καθότανε μέσα στα μπλε και έπαιζε εκ του ασφαλούς.Και ποιος πολέμαγε όλον τον Χάρτη.
 

DeletedUser

παιδια η gosu και οι ακαδημιες τους αν γινεται να περαστουν σαν οικογενεια για να το βλεπουμε καλυτερα στο χαρτη!!!
 

DeletedUser10217

Καλησπέρα, επειδή πλέον δεν παίζω στον Κ13 αν θέλεις δώσε μου τις ετικέτες ώστε να τις περάσω.
 

DeletedUser

οι ετικετες οπως εχουν ως στιγμης
GoSu
GοSu
GoSu.
S.HoM
N.HoM
δεν ξερω αν ξεχασα καποια..ας βοηθησει και κανεις αλλος!!!
 

DeletedUser8464

Βαλτε στην οικογενεια της GOSU και YAKUZA, MAFIA, COSNOS και ολους τους μικρολογαριασμους με τους παλαδινους που υποχρεωσε ο Σαββας να υπαρχουν..... :p:p:p
 

DeletedUser26500

Βαλτε στην οικογενεια της GOSU και YAKUZA, MAFIA, COSNOS και ολους τους μικρολογαριασμους με τους παλαδινους που υποχρεωσε ο Σαββας να υπαρχουν..... :p:p:p

Για πες μου..Να γελάσω τώρα η μετά?Που πολεμάς τα λορδάκια και νομίζεις ότι έχεις φυλή? πφφφ έλεος ρε απορώ πως δεν στρατολογησες και τα λορδάκια
 

DeletedUser26500

Τους προλαβατε αδελφε... μαλλον εχεις χασει επισοδια..:p:p

Τα αδελφέ στα φιλαράκια σου εγώ δεν είμαι φίλος σου...Έχω μία παιδεία και δεν βρίζω μικρά παιδιά όπως εσύ (όπως μαθαίνω)

Υ.Γ Τις μικρές νουμποφυλές τις αφήνουμε για σένα Ιόνιε
 

DeletedUser8464

Τα αδελφέ στα φιλαράκια σου εγώ δεν είμαι φίλος σου...Έχω μία παιδεία και δεν βρίζω μικρά παιδιά όπως εσύ (όπως μαθαίνω)

Υ.Γ Τις μικρές νουμποφυλές τις αφήνουμε για σένα Ιόνιε
Χαιρομε για την απαντηση σου και ακομα περισσοτερο στο οτι δεν ειμαστε φιλοι... Χαιρομε επισεις που εχεις καλη παιδια και μας το ανακοινωνεις για να το γνωριζουμε.Αλλα πρεπει να εισαι και εσυ μικρο παιδι απο το γνωστο παρεακι με τα παιδακια με την καλη ''ανατροφη'' που νιωθουν ιπποτες πραγματικοι και κοιμουνται προσμενοντας ονειρα με κατακτησεις χωριων.. Παλικαρι πριν γραψεις να σκεφτεσε, δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα βλεπω αντιθετα εχεις εσυ... Αρα και εσυ εισαι καποιο ανωνυμο αμουστακο που εχει προβληματιστει μαζι μου. Αν δεν, εισαι ενηλικας, κατι που εχει λιγες πιθανοτητες, ανετα θα μπορουσες να λυσεις τις διαφορες σου μαζι μου μεσο σκα'ι'π και οχι κρυμμενος στην ανωνυμια του φορουμ. Αμφιβαλω φυσικα διοτι ο τροπος που απαντησες δειχνει απαντησεις εκ του ασφαλους για να ακους χειροκροτηματα απο τα πιτσιρικα... Καλη συνεχεια και οποτε θες με βρησκεις.
Σε οποιον εβρισα να περασει εδω το κειμενο ... αμφιβαλω αν υπαρχει καποιο κειμενο.. Αλλα οποιος ξυνετε στην γκλιτσα του βοσκου πρεπει να γνωριζει και τις συνεπειες.
Επιδη εχετε ξεφυγει αρκετοι, αναθρεφω παιδια και ξερω οτι οταν το δικο μου παιδι φερθει με απρεπεια και ασεβεια σε μεγαλυτερο του , θα του βγαλω τα αυτια διοτι ετσι ειναι το σωστο. Αν εσεις επικροτιτε μερικα αμουστακα για χαρι του παιχνιδιου , δικο σας προβλημα. Σε εμενα και στην παρεα μας ,Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΕΙ διοτι δεν ξεχναμε οτι μια φυλη δεν ειναι απλα για το παιχνιδι αλλα μια παρεα με μικρα και μεγαλα παιδια και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους και οχι κωδικους. Ταυτοχρονα προσπαθουμε να εχουμε και καλα παιδια στην παρεα καταρχας και οχι κακους χαρακτηρες με καλους λογαριασμους, τοσο χαμηλα δεν πεφτουμε για ενα παιχνιδι και ειμαστε εδω για να διασκεδασουμε.
Το σεντονι που εγραψα δεν εχει να κανει με το παιχνιδι και παρακαλω να το εξερεσουν ολοι απο τα πειραγματα του παιχνιδιου, αλλα καπου με σταναχωρει να μου προσαπτουν αγνωστοι διαφορα χωρις να με γνωριζουν. Παιχνιδι παιχνιδι και βολες επι προσωπικου πιστευω οτι παρα παει.. Οσο για τα απειλητικα μερικων , παλι επι προσωπικου επιπεδου, απο το ενα αυτι μπαινουν απο το αλλο βγαινουν... Ποτε δεν κρυβομαι και η παρεα και φιλοι μου εδω μεσα γνωριζουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν που δεν αντιλεγω οτι εχω κακα οσα και καλα... Αυτοι κρινουν και πρατουν και μονο αυτοι για τον χαρακτηρα και την παιδια μου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26500

Χαιρομε για την απαντηση σου και ακομα περισσοτερο στο οτι δεν ειμαστε φιλοι... Χαιρομε επισεις που εχεις καλη παιδια και μας το ανακοινωνεις για να το γνωριζουμε

Σιγά θα πάθεις τίποτα με τόση χαρά

Αλλα πρεπει να εισαι και εσυ μικρο παιδι απο το γνωστο παρεακι με τα παιδακια με την καλη ''ανατροφη'' που νιωθουν ιπποτες πραγματικοι και κοιμουνται προσμενοντας ονειρα με κατακτησεις χωριων..

Φυσικά όποιος πάει κόντρα στον Ιόνιο πρέπει να είναι μικρό παιδάκι

Παλικαρι πριν γραψεις να σκεφτεσε, δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα βλεπω αντιθετα εχεις εσυ... Αρα και εσυ εισαι καποιο ανωνυμο αμουστακο που εχει προβληματιστει μαζι μου.

Ήρεμα Ιόνιε δεν είναι όλος ο κ13 γύρω απο εσένα. Εκτίθεσαι...
Κάτι προσωπικό δεν έχω μαζί σου απλά σου απάντησα στα κρύα αστεία που λες μόνος σου κ γελάς(επίσης μόνος)

ν δεν, εισαι ενηλικας, κατι που εχει λιγες πιθανοτητες, ανετα θα μπορουσες να λυσεις τις διαφορες σου μαζι μου μεσο σκα'ι'π και οχι κρυμμενος στην ανωνυμια του φορουμ. Καλη συνεχεια και οποτε θες με βρησκεις.

Δεν σε θέλω κάτι δε μ χρειάζεσαι...Αν χρειαστώ κανένα παιχνίδι θα σου στείλω πρώτο πρώτο μήνυμα

Αμφιβαλω φυσικα διοτι ο τροπος που απαντησες δειχνει απαντησεις εκ του ασφαλους για να ακους χειροκροτηματα απο τα πιτσιρικα...

Το ότι γράφω εδώ δεν έχει να κάνει στο ότι θέλω να...εντυπωσιάσω ή ότι με βάζει κάποιος...Αυτα είναι πλασμένα στο μυαλουδάκι σου

Σε οποιον εβρισα να περασει εδω το κειμενο ... αμφιβαλω αν υπαρχει καποιο κειμενο..

Ξέρεις εσύ ξέρεις! ;)

Αλλα οποιος ξυνετε στην γκλιτσα του βοσκου πρεπει να γνωριζει και τις συνεπειες.

Τσαπρρρρρρρ Αθηναίος είμαι δεν έχω σχέση με αυτα
Επιδη εχετε ξεφυγει αρκετοι, αναθρεφω παιδια και ξερω οτι οταν το δικο μου παιδι φερθει με απρεπεια και ασεβεια σε μεγαλυτερο του , θα του βγαλω τα αυτια διοτι ετσι ειναι το σωστο.

Εεεεέ όχι..Από όλα όσα είπες αυτο είναι τπ αποκορύφωμα....Αναθρεύεις δλδ και άλλα λαμόγια-Ιονάκια? :doh:
Αν εσεις επικροτιτε μερικα αμουστακα για χαρι του παιχνιδιου , δικο σας προβλημα.

όταν αυτα τα αμούστακα που λες έχουν δίκιο και βέβαια θα τα επικροτίσουμε!Να τους δείξουμε ότι σε αυτον τον άθλιο κόσμο υπάρχει έστω και λίγη κατανόηση λίγη ανθρωπιά...

Σε εμενα και στην παρεα μας ,Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΕΙ διοτι δεν ξεχναμε οτι μια φυλη δεν ειναι απλα για το παιχνιδι αλλα μια παρεα με μικρα και μεγαλα παιδια και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους και οχι κωδικους. Ταυτοχρονα προσπαθουμε να εχουμε και καλα παιδια στην παρεα καταρχας και οχι κακους χαρακτηρες με καλους λογαριασμους, τοσο χαμηλα δεν πεφτουμε για ενα παιχνιδι και ειμαστε εδω για να διασκεδασουμε.

όταν πρίν κάτι μήνες έκανες λαμογιές και είχες μέσα μικρά παιδιά ήταν καλά?Αυτο το παράδειγμα δίνεις στα παιδιά της φυλής σου?Να μου λείπει καλύτερα!

Το σεντονι που εγραψα δεν εχει να κανει με το παιχνιδι και παρακαλω να το εξερεσουν ολοι απο τα πειραγματα του παιχνιδιου, αλλα καπου με σταναχωρει να μου προσαπτουν αγνωστοι διαφορα χωρις να με γνωριζουν. Παιχνιδι παιχνιδι και βολες επι προσωπικου πιστευω οτι παρα παει..

Καλά μη κλάψεις κιόλας....

Οσο για τα απειλητικα μερικων , παλι επι προσωπικου επιπεδου, απο το ενα αυτι μπαινουν απο το αλλο βγαινουν... Ποτε δεν κρυβομαι και η παρεα και φιλοι μου εδω μεσα γνωριζουν με τι ανθρωπο εχουν να κανουν που δεν αντιλεγω οτι εχω κακα οσα και καλα... Αυτοι κρινουν και πρατουν και μονο αυτοι για τον χαρακτηρα και την παιδια μου.

Άσε ρε μπαινάκη βγαινάκη...Ξέρει όλος ο κόσμος 13 (αλλά και απο κ5 και κ10) με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε!


Τέλος δεν έχω όρεξη για feud αλλά όσο μου απαντάς ανοησίες τόσο πιο πολύ θα στην λέω
 

DeletedUser8464

Απλα με επιβεβαιωσες αθηναιε που δεν ξινεσε στην γκλιτσα λογο καταγωγης.....
Θα επαναλαβω, εισαι σιγουρος γι αυτα που λες; Η εισαι αυτος που τα βαζει να βριυουν και τους λες και μπραβο; Σιγουρα με τον τροπο που μιλας εχεις καποιο προβλημα μαζι μου , στο ξανα λεω, θελεις να κερδισεις τις εντυπωσεις στο φορουμ κρυμενος στην ανωνυνια που σου παρεχει;; Τοτε συνεχησε . Αν ομως εχεις το θαρος , ελα να τα πουμε και στο σκα'ι'π πολιτισμενα και να ξερουμε και οι δυο με ποιον μιλαμε.. Διοτι εγω χρονια εδω μεσα δεν κρυφτηκα ποτε αλλα πολλοι καθε μερα αλλαζετε τα ρουχα σας και κρυβεστε πισω απο τα δαχτυλα σας. Αν γραφω ανοησιες ειναι διοτι μιλαω απο οτι βλεπω με ανοητο ατομο. Τουλαχιστον αυτο δειχνει η συμπεριφορα σου που τοσο επιπολαια βγαζεις εναντιον μου. Οσο για τα παιδια μου, μην ξεφευγεις και βρισε και χλευασε εμενα και οχι αυτα διοτι δεν σε ενοχλησανε... Τι πικρες ειναι αυτες που βγαζεις , και μιλας και για καλη παιδια .......
 

DeletedUser26094

Θα κάνω μια μικρή εισαγωγή για να μην δημιουργούνται παρερμηνεύσεις, την αξία που θα γράψω αυτά που θα γράψω δεν την έχω βρει ούτε εγώ ακόμα απλά ένιωσα μια μικρή αηδία με κάτι που διάβασα. Θα πω κάποια πράγματα που δεν ενδιαφέρουν απολύτως κανέναν και δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάσετε την συνέχεια του ποστ.

[SPOIL]Παίζω κάτι μήνες το παιχνίδι, δεν το ξέρω καθόλου καλά (για όσους θα αρχίσουν τα noob και τα σχετικά) και δεν με καίει κιόλας να το μάθω και τέλεια. Διαβάζω το φόρουμ κάθε μέρα σχεδον, έχω διαβάσει χιλιάδες σχόλια τους μήνες που παίζω, έχω σχολιάσει ελάχιστες φορές και το σημαντικότερο έχω δει άπειρα ενοχλητικά σχόλια. Αλλά το σημερινό που διάβασα με ενόχλησε κάπως παραπάνω όπως το διάβαζα! Για να συνεχίσω, δεν γνωρίζω κανέναν από τους κυρίους που διαπληκτίζονται μέσω του φόρουμ παραπάνω και ούτε με απασχολεί κιόλας να τους γνωρίσω! Έχω διαβάσει άπειρα σχόλια εναντίον του χαρακτήρα του κυρίου "Ionios1969", μπορεί να είναι και ο χειρότερος χαρακτήρας στις φυλετικές (δεν το γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας)
Εεεεέ όχι..Από όλα όσα είπες αυτο είναι τπ αποκορύφωμα....Αναθρεύεις δλδ και άλλα λαμόγια-Ιονάκια? :doh:
αλλά το παραπάνω σχόλιο απο τον κύριο "Αργυρός-Αντίο λέμε" είναι τουλάχιστον .....(δεν μπορώ να βρω ούτε λέξη που να ταιριάζει) να λες σε κάποιον ότι αναθρέφει λαμόγια. Δεν είμαι πατέρας (είμαι 23 και ούτε θα γίνω ακόμα, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον), δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ κανέναν, μόνο τους πραγματικούς μου φίλους υπερασπίζομαι (που δεν παίζει κανείς τους φ.μ. και ούτε θα παίξει ποτέ) και αυτή τη στιγμή την αισθητική μου και τέλος δεν κάνω σε καμία περίπτωση κηρύγματα ηθικής. Αυτό που παραπάει είναι ότι επειδή έχουμε την προστασία (γενικά μιλώντας) της LCD οθόνης μας, νομίζουμε μερικοί ότι μας επιτρέπεται να λέμε ότι θέλουμε, δεν είναι έτσι κύριοι, γνωρίζω ότι το θέμα δεν με αφορά απλά δεν γουστάρω να διαβάζω ηλιθιότητες (μπορεί να μου πει κάποιος μην τις διαβάζεις ρε ηλίθιε άμα δεν θες, -επίσης θα του πω)!

Υ.Γ: Πρέπει να έχασα τσάμπα 15' (αν και γράφω γρήγορα, μάλλον θα σκέφτομαι αργά!!!)
Υ.Γ.2: Δεν θέλω να προσβάλω τον "Αργυρός-Αντίο λέμε" (δεν τον γνωρίζω άλλωστε, μπορεί να είναι πολύ πιο θετικός χαρακτήρας από 'μένα) και ούτε πιστεύω ότι ο,τι λέει κάποιος στο φόρουμ αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα του (επειδή το έχω διαβάσει και αυτό πάρα πολλές φορές εδώ στο φόρουμ).
Υ.Γ.3: Ούτε σοβαροφανής είμαι (ούτε σοβαρός), ούτε θρησκόληπτος, ούτε "ιστορίας" θέλω να το παίξω απλά όπως έχω γράψει και πιο πάνω όταν διάβασα το συγκεκριμένο σχόλιο ένιωσα μια μικρή αηδία! Και εγώ βρίζω και άσχμημα μερικές φορές αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι τα παιδιά που θα βρίσω κάποιου θα είναι όντως λαμόγια και θα του το πω με λόγια και όχι με "ασφαλείς" λέξεις.
Υ.Γ.4: Θα μπορούσα να κάνω αναφορά του μηνύματος, αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, ούτε έχει καμιά αξία (αφού δυστυχώς θα ξαναδιαβάσω παρόμοια πράγματα ούτως ή αλλιώς).
Υ.Γ.5: Καλή συνέχεια στην συζήτησή σας και συγνώμη αν σας την χάλασα (έτσι και αλλιώς όπως έγραψα παραπάνω δεν γνωρίζω ακόμα για ποιό λόγο ακριβώς) τα έγραψα αυτά εδώ πέρα.

Φιλικά Μιχάλης (από χωριό!!!)[/SPOIL]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή