Προσωπικός σερβερ Φυλετικων Μαχων

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser8450
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser8450

Εχω ακουσει οτι μπορεις να κανεις δικο σου σερβερ φυλετικων μαχων και οτι επιτρεπεται απο την Innogames εφοσον δεν βαλεις πανω απο 15 παικτες και το χρησιμοποιεις μονο για μαχες μεσω δικτυου. Αληθευει? Εχω και λινκ για βιντεο αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το ποσταρω εδω.
 

DEATHWINNER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
1
γίνεται αλλά θέλω άδεια από την διαχείριση για να σου δώσω link
 

DeletedUser

και εγω εχω link απο ενα video αλλα δεν φανταζομαι να επιτρεπεται να το ποσταρουμε στο φορουμ

και γτ να το ποσταρης;
 

DeletedUser

Αν το έχετε για προσωπική σας χρήση αποκλειστικά μέσω LAN φαντάζομαι ότι είναι ΟΚ. Αν όμως βρεθεί σερβερ που να έχει τις φυλετικές μάχες στο internet κινδυνεύετε με μήνυση από την innogames. Τέλος δεν ξέρω κατά πόσο τα server files έχουν δοθεί από την εταιρία ή είναι πειρατικά. Στην τελευταία περίπτωση δεν θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο σερβερ στον υπολογιστή μου...
 

DeletedUser14851

απλά λολ, έχω φτιάξει και εγώ και είχα φτιάξει θέμα για το tribal lan game, μπόρεις να βάλεις όσους παίχτες θες αρκεί να μην βγάλεις ον λαιν τον σέρβερ, αν βγάλεις ονλαιν τον σέρβερ τότε αν σε βρούνε σε μπανάρουν απο όλους τους κόσμους και επίσης σου κινούν αγωγή :)
 

DeletedUser8450

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, αλλα ποτε θεωρειτε online ο σερβερ? Μην τον βαλω καταλαθος δηλαδη :p
 

DeletedUser

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση, αλλα ποτε θεωρειτε online ο σερβερ? Μην τον βαλω καταλαθος δηλαδη :p

θεωρείτε online όταν τον βάλεις στο διαδύκτιο και μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε έχει σύνδεση στο διαδύκτιο.
 

DeletedUser

Είχα προσπαθήσει ένα στο youtube και δε το κατάφερα ..
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link κι εγώ για όποιον θέλει να δει ..
 

DeletedUser8450

Αυτο το ξερω :p
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν με αυτο που κανει αυτος στο βιντεο μπαινει ο σερβερ ονλινε. Αλλα θα χρειαστω αδεια για να βαλω λινκ για το βιντεο για να δειτε ολοι τι εννοω
 

DeletedUser14851

Διάβασε εδώ


πρώτον αν ξέρεις αγγλικά θα καταλάβεις, και δεύτερον η σελίδα για το ds lan έιναι στο κάτω μέρος, είναι νόμιμο αν ακολουθήσεις τις οδηγίες στο πόστ τον νετ. προσεχτικά πάντα.


Οδηγός πώς θα λειτουργήσεις τον σέρβερ υπάρχουν στο φάκελο που θα κατεβάσεις.

με εξής λόγια για να καταλάβεις,

πρώτα πρώτα ξεκινάς έτοιμο apache server που σου προσφέρει η εταιρία

δεύτερον θέτεις σε λειτουργία τον σέρβερ που θέλεις

και τρίτον πάς στην αρχική σελίδα του προσωπικού σου δικτύου που πλέον είναι χοσταρισμένο το παιχνίδι. αυτά
 

DeletedUser8450

Ευχαριστω! Ευτυχως ξερω αγγλικα! Ξερω και την σελιδα του ds lan. Με προσωπικο μυνημα μπορω να σου στειλω το λινκ και να σε ρωτησω 2 πραγματα?
 

DeletedUser14851

πες εδώ, δεν είναι τίποτα παράνομο αυτό που θέλεις να μάθεις
 

DeletedUser8450

Θελω να μαθω πως βαζω αλλους παικτες μεσα. Για το βιντεο που σου λεω ψαξε (δεν λεμε που :p) και θα το βρεις. Νομιζω αυτο πρεπει να κανω και ειμαι οκ
 

DeletedUser8450

Επισης το λειτουργικο μου συστημα ειναι Windows 7. Καποιος μου ειπε οτι με αυτο το λειτουργικο δεν μπορω να παιξω φυλετικες στο lan
 

DeletedUser14851

λοιπόν, πρόσεξε, για να βάλεις άλλους παίχτες μέσα θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο μαζί σου, αλλιώς είσαι παράνομος, το λέει και στο ποστ που σου έδωσα.


λοιπόν, αν θα βάλεις άλλους παίχτες μέσα, από την ίδια σύνδεση πρέπει να τους δώσεις το λίνκ που θα χοστάρεις τον σέρβερ, από εκεί που θα κάνεις και εσύ log in.


Όσο για το βίντεο που λές δεν χρειάζεται να ψάξω, τα ξέρω από πρώτο χέρι. :p


Επισης το λειτουργικο μου συστημα ειναι Windows 7. Καποιος μου ειπε οτι με αυτο το λειτουργικο δεν μπορω να παιξω φυλετικες στο lan


δεν παίζει κανένα ρόλο :) και εγώ σε 7 το έτρεχα
 

DeletedUser8450

Ενταξει. Ευχαριστω παρα πολυ. Δηλαδη να συνδεθουμε και οι 2 απο το ιδιο ρουτερ!
 

DeletedUser8450

Απαντηθηκε!

Ευχαριστω πολυ τον zimaras o οποιος μου ελυσε ολες μου τις αποριες!
 

DeletedUser14851

παρακαλώ, κανένα πρόβλημα, για να βοηθάμε είμαστε εδώ :)
 

DeletedUser6091

Όλο το παιχνίδι έχει πνευματικά δικαιώματα! Οι εικόνες του, τα κείμενα του, ο προγραμματισμός του και όλα μα όλα όσα βλέπετε μέσα στο παιχνίδι ανήκουν στην εταιρία. Δεν μπορεί να φύγει τίποτα με έμμεσο η άμεσο σκοπό το κέρδος χωρίς την άδεια μου (για την Ελλάδα και την Κύπρο) η την άδεια αλλου διοικητικού στελέχους της εταιρίας. Προσέξτε τι κάνετε και που το κάνετε γιατί μπορεί να μπλέξετε άσχημα αγάπες! Είναι προτιμότερο να μαζευτείς με την παρέα σου σε έναν speed να κανεις την πλακα σου παρα να κανεις κανένα λάθος και μετά να έχεις αλλα. Μην ξεχνάτε πως είναι μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία η InnoGames και οτιδήποτε μπορεί να παραβιάσει τα κατοχυρωμένα από δικαστήριο πνευματικά της δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι είναι παράνομο και διατηρεί κάθε δικαίωμα να πράξει όσα ορίζει ο νομος για να δικαιωθεί.

Φιλικά σας τα λέω τα παραπάνω και δεν έχω σκοπό ούτε να σας χαλάσω αυτό που σχεδιάζετε ούτε να σας φοβίσω. Απλά έχετε το νου σας.
 
Κορυφή