Απαντήθηκε: ερώτηση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser19535
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser19535

θα ηθελα να σε ρωτησω γιατι δεν φτιαχνετε ενα προγραμμα για τους παιχτες ? αυτο το προγραμμα θα εχει σχεση με την κατασταση διακοπων . π.χ οταν ενας παικτης φευγει για διακοπες να ενεργοποιει την κατασταση διακοπων ωστε να ειναι ασφαλεις απο επιθεσεις ! αυτες οι διακοπες να εχουν ενα οριο π.χ 40 μερες αν ο παικτης της υπερβη οι διακοπες να διακοπτονται αυτοματα και μετα να μην ειναι ασφαλης απο τοιχον επιθεσεις . οταν ειναι για διακοπες να φενεται στο χαρτη με κατι το χαρακτηριστικο !! :cool:
 

DEATHWINNER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
1
Σε ποιον το λες; :p Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αν είναι έτσι να ενεργοποιουμε όλοι την λειτουργία ότι λειπουμε ώστε να κάνουμε αναβαθμισεις και να έχουμε εξασφαλισμένη ασφάλεια και ας μην λειπουμε!
 

DeletedUser

Υποθέτω ότι θες κάτι παρόμοιο με τις διακοπές του ικάριαμ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς θα αλλάξει η δομή του παιχνιδιού. Στις φυλετικές υπάρχει η επιτήρηση. Αν λείπεις δίνεις επιτήρηση του λογαριασμού σου σε κάποιον κ όλα καλά. 120 ημέρες είναι το όριο. Αν κάνεις δλδ 4 μήνες διακοπές ότι πρέπει είναι! :D
 

DeletedUser19535

οχι ρε !!! μεν να ειναι ο λογαριασμος σε διακοπες αλλα να μην μπορει ο παικτης να κανει αναβαθμισεις !!
 

DeletedUser19535

ναι αυτο με το ικαριαμ λεω οπως και στο grepolis .
 

DeletedUser

1. Οι κανόνες, οι λειτουργίες, ο ρυθμίσεις του παιχνιδιού αποφασίζονται από την κατασκευάστρια εταιρεία στην Γερμανία.

2. Το thread σου αυτό είναι ερώτηση και υπάρχει ειδικό τμήμα του forum με τίτλο "Ερωτήσεις".

Μεταφέρεται στο σωστό μέρος αν και δεν βλέπω λόγο να συνεχίζει η συγκεκριμένη συζήτηση...
 

DeletedUser4641

σωστά... το παιχνίδι δεν προβλέπει κατάσταση διακοπών.... οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν κάποιον επιτηρητή για τον λογ/μό τους για το διάστημα που λείπουν.
 
Κορυφή