Νεος κανόνας για τον δουκα της φυλης

  • Δημιουργός θέματος dallas4
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser19040

Να ρωτησω και εγω κατι ,

Η φυλη εχει 3 δουκες Τον Α , τον Β και τον Γ

Ο Α ζηταει απο τους παικτες αναφορα στρατου , στελνουν ολοι και μετα απο λιγες μερες ενας παικτης κανει κατι που δεν επωφελει την φυλη (ρουφιναευει , παει σε αντιπαλη φυλη , χτυπαει συμπαικτες του κ.ο.κ)
Ο Α δινει εντολη να τον νομπλαρουν , αλλα δεν αποκαλυπτει σε κανεναν την αναφορα στρατου που ειχε στειλει ο παικτης στον Α , θα τιμωρηθει ο Α δουκας?

Επισης , εαν ο Α Δουκας εχει αναφορα για ολους τους παικτες για παραδειγμα,αλλα δεν εχει αποκαλυψει πουθενα τις αναφορες στρατου , και ο δουκας Β ή οι δουκες Β και Γ, δωσουν εντολη να νομπλαρουν τον Χ παικτη , χωρις να ενημερωσουν τον Α, ο Α θα τιμωρηθει με μπαν?
Οι δουκες Β και Γ , δεν ενημερωσαν τον Α για οποιονδηποτε λογω, ειναι ιδια η τιμωρια?
Εαν δεν τον ενημερωσαν επδ ο Α μπορει να ελειπε για καποιες ημερες παλι ο Α την πληρωνει?


Δεν ξερω εαν καταλαβατε ακριβως τι εννοω, αλλα το προσεγγισα λιγο το θεμα

και πες πς ο Α μεταφερει τον στρατο του παικτει που στο μελλον ξερω γω πηγε σε αλλη φυλη μεσο σκυπε στον Β και Γ και πουνε μετα ο Β και Γ κοπανησαμε τον παιχτει ταδε χωρις να ξερει κτ ο Α κσι τον στρατο του παικτη δεν τον μαθαμε ποτε απο τον Α και δηλωσουν αγνεια ολοι ενω στην πραγματικοτητα εχουν ενημερωθει απο σκυπε απο φβ απο βεντριλο απο οπου διποτε το ιδιο δεν ειναι?εσυ μπορει να εχεις ενημερωσει εμενα μεσο σκυπε πς θα το αποδηξει ο καθε αντμιν αυτο?μαγος ειναι?λογικα απο την στιγμη που εισαι δουκας εχεις πλ μεγαλυτερες ευθηνες απο ολα τα μελη τς φυλης και θα πρεπει να προσεχεις παρα πολυ,και λογικα απο μια ****μαρα ενος αλλου δουκα τς φυλης μπορεις να την πηρωσεις και εσυ....
 

DeletedUser12502

ΟΚ, αλλα απο τι βλεπω αυτο το θεμα ξεχαστηκε ηδη ετσι?
Επδ εγω θα προτιμουσα να παρουν θεση οι διαχειρηστες σε ολες τις απορειες μας
Το μονο που ειδα ομως , ηταν τον μαντ να σπαμμαρει
Και σιγα σιγα και αυτο το θεμα θα κλειδωθει και θα περασει στο ντουκου , χωρις να λυθουν οι απορειες μας
Και το αποτελεσμα?
Θα τρωμε αδικα μπαν , γιατι?
Γιατι δεν ξεραμε ακριβως τι λεγανε οι κανονες
Γιατι?
Οχι επδ φταιμε εμεις, επδ οι διαχειρηστες δεν μας τις ελυσαν
Ευγε


Και τωρα ριξτε μου 10, 20,30 ποντους για ασεβεια
 

DeletedUser26440

Ετσι ειναι αδερφε, στο παιχνιδι να εφαρμοζονται κανονες τετοιοι που να μην σε αφηνουν να κανεις 1 κινηση παραπνω για το καλο της φυλης σου και στο παιχνιδι ο Δουκας δεν εχει δικαιωμα να επιτεθει σε κανεναν, να προσεχει τι μυνηματα στελνει, να κανει τα παντα να καιγεται να βοηθαει στην οργανωση και το 15αχρονο να τα κανει ολα ανω κατω γιατι ακουσε τον φιλο του που εκμεταλλευτηκε καποιο κομματι των κανονων και διελυσε 2 ολοκληρες φυλες.

Λευτρια στα 15αχρονα!! Τι ψυχη θα παραδωσουμε αν δεν βοηθαμε τους μικρους μας φιλους?
 

DeletedUser6091

[mad]Το γυρίσαμε πάλι στην κακια ομάδα διαχείρισης. Έχω ήδη απαντήσει στις ερωτήσεις σας όμως. Έχω πει ήδη πως εκεί που δεν μπορούσατε καν να ζητήσετε αναφορές και επιτηρήσεις, τώρα θα μπορεί ένας δούκας να το κάνει. Από κει και πέρα υπάρχουν κίνδυνοι. Αν θέλει το κάνει και παίρνει το ρίσκο. Αν όχι τότε δεν κάνει χρήση του κανόνα και δεν έχει κανέναν κίνδυνο. Που είναι το κακό σε αυτό? Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να ζητήσει αναφορά... λέμε απλά πως μπορεί πλέον να γίνει και αυτό με κάποιους ορους φυσικά. Τι πιο ωραίο να σας δίνουμε την επιλογή να επιλέξετε του τι θέλετε να κάνετε γνωστοποιώντας σας από την αρχή τους κινδυνους της κάθε παραβίασης?

Δεν θα δώσω σε κανέναν ποινή γιατί πλέον η εμπάθεια μερικών έχει γίνει συνήθεια και δεν με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου :) Μετρημένοι είστε εσείς που θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα ανάμεσα σε παίκτες και ομάδα διαχείρισης και πλέον εσείς τα γράφετε, εσείς τα διαβάζετε. Ολόκληρη η κοινότητα σας έχει γυρίσει την πλάτη οποτε δεν έχω ουσιαστικό λόγο να προσπαθήσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Το έχω αποδείξει ήδη 2.5 χρονια τώρα :)

Καλή συνεχεια εύχομαι.

[/mad]
 

DeletedUser19469

φυσικα δεν βοηθαει σε τπτ ο κανονας αφου οι σοβαρες φυλες λυνουν αυτα τα θεματα μεσω skype.....οποτε ολη η συζητηση ειναι φιλολογικη....
 

DeletedUser26971

φυσικα δεν βοηθαει σε τπτ ο κανονας αφου οι σοβαρες φυλες λυνουν αυτα τα θεματα μεσω skype.....οποτε ολη η συζητηση ειναι φιλολογικη....

μην το λες ! Αρκετες σοβαρες φυλες τα μελη τους δεν εχουνε σκυπε ;)
αλλα ειμαι αντιθετος με αυτον τον κανονα αλλα τι να κανουμε φυλετικες δεν κοβοντε ειναι σαν το ποτο και το τσιγαρο :D
 
Κορυφή