Aje. F vs Viking F. + TITANS F.

  • Δημιουργός θέματος baggeliskk
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

καλο το chat!! γτ δεν δειχνετε τι αξιζετε και οι δυο φυλες! οπως βλεπω ο λογαριασμος conquero σχεδον του εχετε παρει ολα τα χορια αναμεσα σας!! γτ δεν ανταποδιδετε! και παλι γτ δεν εχετε περασει στην αντεπιθεση (VT)


οσο για τους aje καλως η κακος ο παιχτης ηρθε σε εσας!! γτ δεν το εκμεταλεβοσαστε στο επακρο και να τελιωσετε τους VT...
Γτ καθεστε και γκρινιαζετε ολοι στο furum και δεν δειχνετε την παιχτικη σας αξια!

εγω ενα πραγμα εχω μαθει τα λογια ειναι λογια οποιος εχει τα κοτσια το κανει πραξεις οι υπολιποι απλα κανουν οτι μπορουν καλητερα δλδ κουβεντουλα!!!

ΥΓ δεν παιζω στον κ28..
ΥΓ2 εφοσον οι VT οπως λετε ο παιχτης διμιουργηθηκε απο εσας και απο μονος του δεν ειναι αξιος πως και εχει αντεξει απο την κυριακη μεχρι σημερα και δεν εχει φαει πυξιδα! μαλον κατι βρομαει!! η εκτος αν ειναι παιχταρας και μπορει και σας παιζει μονος του! αλλα και παλι 1 vs 40 παλι το ιδιο ειναι.. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο! και μην πειτε για αμυνες γτ εκει πανο που ηταν τα χωρια του λογικα τηα χριαζονταν πανο απο 50 ωρες για να φτασουν και εσεις ειχατε 4 μερες! (ποιος/ ποιοι) ειναι οι noobades θα δειξει...
ΥΓ3 οσο για τους AJE πραγματικα με τα στοιχεια π εχω δει απο παλιοτερα περιμενα πολυ περισοτερα!! εχετε πεσει λιγο αν ανεβασετε ρυθμους σε εναμιση μηνα το πολυ θα βαρατε blue!! αλλα και παλι παιζετε οπως ειπα εχετε αρχιση και πεφτετε! η εστω δεν ησασταν προετιμασμενοι για τετοια κινηση! (λογικο αν δεν το γνωριζατε απο την αρχη) κακο αν το ξερατε!
 

DeletedUser8481

Αντε να παμε και με επειχηρηματα γιατι σχολασα με ορεξη σημερα!!!

Κουβατσος,καλογρια,μορφονιος και τνς ηρθαν σε εμας 31/5 και αν εξαιρεσεις την πρωτη βδομαδα στην συνεχεια χτυπουσατε και μας ειχατε απο κατω αν δεν κανω λαθος και μαλιστα ο ρουφιους περιφανευοταν για το come back που κανατε
http://prntscr.com/57y9th

Και οπως ελεγε ο αλλος αρχηγος σας στις 22/7

Ο/Η Jorgen έγραψε:
Το μονο που εχετε καταφερει ειναι να μας καθυστερήσετε ..τίποτα περισσότερο. Α και να ενεργοποιησετε ανενεργούς μας παίχτες που είδαν τον τροπο που παιζετε και το πηραν πατριωτικά να ασχοληθουν. Οποτε ναι τα ρουφιανιλίκια δρουν συσπειρωτικά για εμάς καθως μενουν εδω άτομα που θέλουν ενα καθαρό παιχνιδι οπου τον νικητη ή τον χαμένο θα τον αναδείξουν τα καλύτερα πλάνα , η καλύτερη συνεργασία παιχτων και οχι οι προδοσίες και οι λαμογίες. Αυτα σας τα χαρίζουμε.



Πλευρά 1:
Φυλές: V-T, V-Τ, V-Τ!
Πλευρά 2:
Φυλές: AJE, AJΕ., AJΕ...

Timeframe: Προηγούμενος μήνας

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 166
Πλευρά 2: 99
Διαφορά: 67

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,509,628
Πλευρά 2: 804,274
Διαφορά: 705,354

Μεχρι εδω ολα καλα??

Τωρα εξηγηστε μου πως παιζουν ρολο οι "στρατολογησεις" που καναμε στον πολεμο και οχι η διαφορα παικτων οταν απο 1/8 που αρχισαμε να βαραμε συνεβει αυτο!!
(ο κονκουερος ηρθε σε εμας 16/11,οποτε μια μερα δωρο απο εμενα)

Πλευρά 1:
Φυλές: AJE, AJΕ...
Πλευρά 2:
Φυλές: V-T, V-Τ, V-Τ!

Timeframe: 01/08/2014 00:00:00προς15/11/2014 23:42:00

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,037
Πλευρά 2: 383
Διαφορά: 654

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 9,532,504
Πλευρά 2: 3,548,836
Διαφορά: 5,983,668

chart


Και εξηγηστε μου πως γινεται ενω ειχατε φτασει μεχρι το ριμ της 56 πριν τις 1/8 να κοντευουμε να φτασουμε στην 35 τωρα??
Επαιξαν ρολο οι στρατολογησεις απο εκεινη την μερια?
Ο αναδρομος ερμης?Τα ζωδια η το ξυλο που αρχισαμε να ριχνουμε και τα παρατουσαν παικτες σας 1-1??

Το οτι χασατε ολα τα χωρια που ειχατε στην 55 σε 2 πλανα μηπως φταινε οι στρατολογησεις παλι η τα κοκκινα που ειχατε στην 45 και δεν μπορουσατε να παιξεται αμυνα?

Φιλε μου φλουφλι 5 παικτες ηρθαν σε εμας(ημερομηνιες στις εβαλα πιο πανω) τι σχεση εχουν με το πλανο που δεχθηκε ο καρχαριας σας και εχασε 30 χωρια μεσα σε μια ημερα???
Εκεινο το 2ημερο αν δεν τον εχεις καταλαβει χασατε 110 χωρια απο τα 115 που ηταν στο πλανο μας.

Να στο ξαναπω???

110 χωρια απο 115 του πλανου μας

Οποτε οτι και να λετε ειναι για την δημιουργεια εντυπωσεων και ΜΟΝΟ!!!!
Καντε το παιχνιδι σας οπως ΜΟΝΟ εσεις ξερετε και κανουμε το παιχνιδι μας οπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξερουμε και μην συνεχιζεται να εξευτειλιζεσται στα φορουμ!!!

ΥΓ.1
[SPOIL]Για κατι marioysmastes και jacksparoous οπως βλεπετε δεν αναφερομαι καθολου που στρατολογησατε και περνατε επιτηρησεις(Δωρο και αυτοι απο εμενα)[/SPOIL]

ΥΓ.2
[SPOIL]Επεστρεψε και ο μαγος της κρεπας οποτε τον νου σας!!!
Καλησπερα σας κυριοι!![/SPOIL]

Και παλι την καλησπερα μου!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ΥΓ3 οσο για τους AJE πραγματικα με τα στοιχεια π εχω δει απο παλιοτερα περιμενα πολυ περισοτερα!! εχετε πεσει λιγο αν ανεβασετε ρυθμους σε εναμιση μηνα το πολυ θα βαρατε blue!! αλλα και παλι παιζετε οπως ειπα εχετε αρχιση και πεφτετε! η εστω δεν ησασταν προετιμασμενοι για τετοια κινηση! (λογικο αν δεν το γνωριζατε απο την αρχη) κακο αν το ξερατε!


Τωρα τι να πω, οτι εισαι ΤΕΡΜΑ? Για πες μας και μας για ποια στοιχεια μιλας για παλιοτερα? Οντως εχουμε πεσει γιαυτο στα δυο τελευταια πλανα πηραμε 200 χωρια και καθε μερα χωρις πλανο παιρνουμε 20-20 χωρια.. Ασε φιλαρακι μονο μπλα μπλα εισαι, αμφιβαλω αν εχεις ξανα παιξει ποτε φυλετικες και σε τι φυλη.



οσο για τους aje καλως η κακος ο παιχτης ηρθε σε εσας!! γτ δεν το εκμεταλεβοσαστε στο επακρο και να τελιωσετε τους VT...
Γτ καθεστε και γκρινιαζετε ολοι στο furum και δεν δειχνετε την παιχτικη σας αξια!


Χωρις να ξερεις τους ατζε μην μιλας ειπαμε. Αυτα που λες τα σκεφτεσαι η τα γραφεις απλος για να πεις εγραψα και να το παιξεις παιχτουρα? Ειδικα απο της 2 δημοσιευσεις που εχεις - ασε "gamiseta"
Και εξηγα μου λιγο, Που βλεπεις να γκρινιαζουμε?:doh: Επειδη εγω βλεπω τους βικινγς να το κανουν, Προσεχε μην μας μπερδευεις.
 

DeletedUser

γενικως μηλησα για γκρινιαγμα!! οχι συγκεκριμενα για τους aje! και οπως βλεπεις σ λεω οτι περιμενα περισοτερα!! απο σας!! το 20 στα 20 το θεωρο λιγο αποψη μ! μπορουσατε και 40 στα 40 με τετοιο πατατρακ π παθανε οι VT σε πολους κοσμους ειχα παιξει!! αν και αυτο δεν εχει σημασια.. εδω γραφουμε για τον 28 οχι για το τι εκανα εγω στο παρελθον αλλα για το τι γινεται τωρα στο παρον! και δεν το παιζω ουτε ειμαι παιχτουρα δεν χαρακτηρησα ποτε τον εαυτο μ ετσι! ενας μεσαιος παιχτις ημουν και θα μεινω! αν δεν σου αρεση η πραγματικη κριτικη απλα μην διαβαζεις... απλο και λυτο!

πια στοιχοια!! τα στατς! αυτα τα στοιχοια!! αυτα δυστηχως εχο μονο για αυτα μιλαω!

επισης στο πρωτο σημειο π μαρκαρες αν το διαβασεις προσεχτικα λεο οτι τα πηγενετε καλα! αν και κατα εμενα θαμπορουσατε καλητερα!! αν συνεχισετε με πιο μεγαλη πιεση σε εναμιση μηνα δεν θα υπαρχη VT θα παιζετε εναντιων των blue..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28143

Φιλε μου gamiseta και djpaco δεν θα γραψω κατι πανω στο οτι εφυγες η κατι αλλο περι ρουφιανου...(αυτα τα αφηνω σε αλλους)

Σας βαζω μαζι γιατι ,πολυ απλα ειστε το ιδιο ατομο και αυτο ευκολα το βλεπεις...

CO3aPCt.png


jQzlupf.png


Ορθογραφια ιδια,λαθη παντου και στις 18 του μηνα νεα εισοδο στο κεντρικο για τον gamiseta..

Πριν 2 μερες σου πηραν χωριο ,οπου το εχεις ονομασει 1 vs 40...Στο πανω ποστ το γραφεις την ιδια κουβεντα....Τυχαιο>??

Λαθακια μικρα που δεν τα προσεξες και σε (εδωσαν).

Ποσα αλλα θες για να δουμε οτι εισαι το ιδιο ατομο...Το θεμα ειναι τι θες να καταφερεις με τα 2 προφιλ σου.??





1) Να σου στειλουν αμυνες οι aje.?? (δεν νομιζω,η συμφωνια σας ηταν αυτη) Τα δικα τους θελουν να γεμισουν πανω..

2) Να βρεις καποιον να παρει το μερος σου.?? Απο εμας θα βρεις πολλους.χαχαχα

3) Να τους βαλεις ιδεες με ποιους θα πολεμησουν αφου φανε εμας.?? (εξυπνα παιδια ειναι ξερουν τι θα κανουν μετα)

4) Προσπαθεις να φερεις τον κ28 τελειως τουμπα.?? ειναι καιρο τωρα..

5) erga η blue θες να σου ετοιμασουν,διαλεξε γιατι εχεις μπερδευτει λιγο..



Η πλακα ειναι οτι εχεις νευριασει που δεν σε βοηθανε,σου περνουν και χωρια πατηματα(οπου και αυτο ηταν στην συμφωνια σας) και τους κραζεις κιολας στο νεο σου μυνημα με το γαντι παντα, μην σε πεταξουν και εκτος..χαχαχαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι ξερουν και αυτοι οτι και τα 2 προφιλ ειναι το ιδιο ατομο.Απλα κανουν την δουλεια τους σωστα και εξυπνα..

Για τα παιδια απο aje δεν θα γραψω κατι,ο καθε αρχηγος η καθε φυλη,περνει αποφασεις για αυτηn και τι (στιγμα) θα αφησει σε καθε κοσμο που παιζει...Το δικο σας θα το εχουμε στο τελος του κοσμου...Καλο, κακο αυτο δεν θα το κρινω εγω.Oπως μου γραφετε και σε μυνηματα μας,ο ΝΙΚΗΤΗΣ εχει σημασια και οχι ολα τα αλλα..εσεις ξερετε πιο καλα..


Για djpaco.

Δεν ξερω με εχει μπερδεχει πολυ...Μην μου γραψεις για την ηγεσια,ειναι πλεον κλισε αυτο...Αν θυμασαι καλα,εγω ειμαι ο τυπος που εχει μαλωσει με τον αρχηγο μας ισα με 1000 φορες, με εχει πεταξει απο κρυφα,skype,εμπιστα και τα εχουμε πει και μεταξυ μας στα μυνηματα μας που αντλλαξαμε παλια για τον αρχηγο μας και για το πως χειριζεται την φυλη..Τον εχω βρισει,με εχει βρισει,οτι μπορει να φανταστεις τα εχουμε πει μεταξυ μας,αλλα...
Ειναι φυλη του,εχει τρεξει,εχει παιξει,σωστα λαθος δεν με πειραζει και παντα οτι εχουμε απο χωρια τωρα ,τα καναμε απο την φυλη και κατα'πεκταση απο τον αρχηγο της καθε φυλης....
Αν ειχες προβλημα με την ηγεσια,εφευγες απο την φυλη και ξεκιναγες επιθεσεις ,μοναχος σου και δεν θα ειχες και την ρετσινια τωρα και θα σου βγαζαμε και το καπελο ολοι μας.

Ετσι και αλλοιως παλι μονος εισαι τωρα και απλα χρεωνεις χωρια στα στατ των aje...(λαθος απο πλευρα των aje) αυτο..

Κατι παραπανω δεν θα πω για εσενα,απλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν σε πηραν για τα ωραια σου ματια...Βεβαια τωρα το καταλαβες και για αυτο το παλευεις μεσα εδω,μηπως και τους τουμπαρεις για καμια αμυνα η κανενα λογαριασμο που θα τον χρειαστεις συντομα...

Θα σου ελεγα και αλλα,αλλα μιας και εχουμε ενα πολυ κοντινο κοινο γνωστο και δεν θελω να τον (χαλασω),θα το σταματησω εδω..

Πρωτα ο θεος το καλοκαιρι ,μπορει να τα πουμε και απο κοντα..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Έχετε τρελαθεί όλοι σας,ξαφνικά όλοι μου γίνατε λαλιστατοι στο φόρουμ,ο άλλος απειλεί ότι θα τον δει από κοντά,να παρεμβει η ΟΔ.

Είπαμε το ονειρο τελείωσε,δεν σας πολυβλεπω,για δευτεροτριτοι καλοί είστε,αυτά από μένα,περιμενω και άλλο κατινιασμα

Παμεεεεε
 

DeletedUser28143

Έχετε τρελαθεί όλοι σας,ξαφνικά όλοι μου γίνατε λαλιστατοι στο φόρουμ,ο άλλος απειλεί ότι θα τον δει από κοντά,να παρεμβει η ΟΔ.

Είπαμε το ονειρο τελείωσε,δεν σας πολυβλεπω,για δευτεροτριτοι καλοί είστε,αυτά από μένα,περιμενω και άλλο κατινιασμα

Παμεεεεε

Χαχαχαχα ρε διακοπες παμε στο ιδιο μερος,χαχαχαχα να τα πουμε ειπα,οχι να πλακωθουμε,χαχαχα καλα εχεις τρελη πλακα φιλε,βλεπεις εργα πολλα.?? χαχαχαχαχα
 

DeletedUser

Διδαξε μας ηθος ρε chifara, το "θα τα πουμε το καλοκαιρι, μπορει και απο κοντα" θεωρειται απειλη ε; Βεβαια το "Θα σου ελεγα και αλλα,αλλα μιας και εχουμε ενα πολυ κοντινο κοινο γνωστο και δεν θελω να τον (χαλασω),θα το σταματησω εδω.." δεν το ειδες υποθετω.

κλικς μην το παιζεις καμποσος, coplayer σε καθε κοσμο σε βαζουν επειδη κλαιγεσαι. Και οταν δεν σε βαζουν οι καλοι παικτες που γλυφεις ξαφνικα γινονται ασχετοι, χαμενοι κοκ. Μην λες ονομα, δεν με απασχολει ουτε εμενα αλλα ουτε και τους αλλους, αλλα μην κραζεις ατομα που δεν σου λενε ποιοι ειναι. Απο τους πιο υπερεκτιμημενους παικτες που υπαρχουν στο .gr
 

DeletedUser

Φιλε μου gamiseta και djpaco δεν θα γραψω κατι πανω στο οτι εφυγες η κατι αλλο περι ρουφιανου...(αυτα τα αφηνω σε αλλους)

Σας βαζω μαζι γιατι ,πολυ απλα ειστε το ιδιο ατομο και αυτο ευκολα το βλεπεις...

CO3aPCt.png


jQzlupf.png


Ορθογραφια ιδια,λαθη παντου και στις 18 του μηνα νεα εισοδο στο κεντρικο για τον gamiseta..

Πριν 2 μερες σου πηραν χωριο ,οπου το εχεις ονομασει 1 vs 40...Στο πανω ποστ το γραφεις την ιδια κουβεντα....Τυχαιο>??

Λαθακια μικρα που δεν τα προσεξες και σε (εδωσαν).

Ποσα αλλα θες για να δουμε οτι εισαι το ιδιο ατομο...Το θεμα ειναι τι θες να καταφερεις με τα 2 προφιλ σου.??





1) Να σου στειλουν αμυνες οι aje.?? (δεν νομιζω,η συμφωνια σας ηταν αυτη) Τα δικα τους θελουν να γεμισουν πανω..

2) Να βρεις καποιον να παρει το μερος σου.?? Απο εμας θα βρεις πολλους.χαχαχα

3) Να τους βαλεις ιδεες με ποιους θα πολεμησουν αφου φανε εμας.?? (εξυπνα παιδια ειναι ξερουν τι θα κανουν μετα)

4) Προσπαθεις να φερεις τον κ28 τελειως τουμπα.?? ειναι καιρο τωρα..

5) erga η blue θες να σου ετοιμασουν,διαλεξε γιατι εχεις μπερδευτει λιγο..



Η πλακα ειναι οτι εχεις νευριασει που δεν σε βοηθανε,σου περνουν και χωρια πατηματα(οπου και αυτο ηταν στην συμφωνια σας) και τους κραζεις κιολας στο νεο σου μυνημα με το γαντι παντα, μην σε πεταξουν και εκτος..χαχαχαχαχα

Να εισαι σιγουρος οτι ξερουν και αυτοι οτι και τα 2 προφιλ ειναι το ιδιο ατομο.Απλα κανουν την δουλεια τους σωστα και εξυπνα..

Για τα παιδια απο aje δεν θα γραψω κατι,ο καθε αρχηγος η καθε φυλη,περνει αποφασεις για αυτηn και τι (στιγμα) θα αφησει σε καθε κοσμο που παιζει...Το δικο σας θα το εχουμε στο τελος του κοσμου...Καλο, κακο αυτο δεν θα το κρινω εγω.Oπως μου γραφετε και σε μυνηματα μας,ο ΝΙΚΗΤΗΣ εχει σημασια και οχι ολα τα αλλα..εσεις ξερετε πιο καλα..


Για djpaco.

Δεν ξερω με εχει μπερδεχει πολυ...Μην μου γραψεις για την ηγεσια,ειναι πλεον κλισε αυτο...Αν θυμασαι καλα,εγω ειμαι ο τυπος που εχει μαλωσει με τον αρχηγο μας ισα με 1000 φορες, με εχει πεταξει απο κρυφα,skype,εμπιστα και τα εχουμε πει και μεταξυ μας στα μυνηματα μας που αντλλαξαμε παλια για τον αρχηγο μας και για το πως χειριζεται την φυλη..Τον εχω βρισει,με εχει βρισει,οτι μπορει να φανταστεις τα εχουμε πει μεταξυ μας,αλλα...
Ειναι φυλη του,εχει τρεξει,εχει παιξει,σωστα λαθος δεν με πειραζει και παντα οτι εχουμε απο χωρια τωρα ,τα καναμε απο την φυλη και κατα'πεκταση απο τον αρχηγο της καθε φυλης....
Αν ειχες προβλημα με την ηγεσια,εφευγες απο την φυλη και ξεκιναγες επιθεσεις ,μοναχος σου και δεν θα ειχες και την ρετσινια τωρα και θα σου βγαζαμε και το καπελο ολοι μας.

Ετσι και αλλοιως παλι μονος εισαι τωρα και απλα χρεωνεις χωρια στα στατ των aje...(λαθος απο πλευρα των aje) αυτο..

Κατι παραπανω δεν θα πω για εσενα,απλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν σε πηραν για τα ωραια σου ματια...Βεβαια τωρα το καταλαβες και για αυτο το παλευεις μεσα εδω,μηπως και τους τουμπαρεις για καμια αμυνα η κανενα λογαριασμο που θα τον χρειαστεις συντομα...

Θα σου ελεγα και αλλα,αλλα μιας και εχουμε ενα πολυ κοντινο κοινο γνωστο και δεν θελω να τον (χαλασω),θα το σταματησω εδω..

Πρωτα ο θεος το καλοκαιρι ,μπορει να τα πουμε και απο κοντα..

καταρχην δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες αφτο το συμπερασμα π λες ενω δεν ισχυει!! το account μ ειναι bobedoo πρωτον δευτερον λες γραφω τα ιδια! λες οπως αυτος στα χωρια του!! δεν θελει και πολυ μιαλο για να γραψει καποιος 1 vs 40 για τους εξης λογους!
1 ι καθε φυλη αποτελητε απο 40 ατομα
2 ο καθε παιχτης για να στειλει αμυνες θελει 4 μερες να ειναι στην φυλη. εξησου για να σταλθουν αμυνες σε παιχτες πρεπει να ειναι στην ιδια! φυλη οπως γραφουν η κανονισμοι!

για τα ορθογραφικα π λες!! τι να κανω ρε φιλε εγω ειμαι 47 χρονων ανθρωπος και δεν εχω βγαλει το σχολειο οπως εσυ.. γτ χρειαζοταν να δουλεψω να για να συντηρησω την οικογενεια μ!!
και δεν ντρεπομαι να το πω! οτι ειμαι ανορθογραφος.
οσο για το αλλο παιδι τον djpaco που λες. δεν τον ξερω προσοπικα! το αν ειναι ανορθογραφος ειναι δικαιοματου. μεγεια του και καμαρη του! οταν μπει ας σ απαντηση να σου φυγει και η απορεια για το αν ειναι αγραματος!
και καλο θα ηταν να μην κριτηκαρεις τον αλλων για την ορθογραφεια του γτ δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει και να ξερει αυτα π ξερει!!...
και να ξερεις και κατι αλλο αν καπιος μπορει να γραψει να πει κατι που το εχει πει και αλλος δεν συμενη οτι ειναι το ιδιο ατομο...

οσο για το αλλο με αυτο π λες για το τι προσπαθω να πετυχο.. δεν προσπαθω κατι γτ οπως προ ειπα δεν παιζω.!! απλα παρακολουθω απο την αρχη το furum! και ειπα να γραψω την γνωμη μ!! και πολυ απλα εχει μπερδεψει κατι! φιλακο μ με κατι αλλο!! παντου φαντασματα μαλον βλεπεις!! αφτα απο μενα!! τωρα αν θες να συνεχεισης να κριτηκαρεις την ορθογραφια μ!! κανε οπως νομιζεις.... cya φιλαρακι!! conan-k5..
 

DeletedUser

κλικς μην το παιζεις καμποσος, coplayer σε καθε κοσμο σε βαζουν επειδη κλαιγεσαι. Και οταν δεν σε βαζουν οι καλοι παικτες που γλυφεις ξαφνικα γινονται ασχετοι, χαμενοι κοκ. Μην λες ονομα, δεν με απασχολει ουτε εμενα αλλα ουτε και τους αλλους, αλλα μην κραζεις ατομα που δεν σου λενε ποιοι ειναι. Απο τους πιο υπερεκτιμημενους παικτες που υπαρχουν στο .gr

Τι να κανουμε αδερφε οτι μπορει κανει ο καθε ενας.. Να σε ρωτησω κατι - δηλαδη οποιος παιζει κοπλαυ δεν ξερει να παιζει εε? Ασε ρε νουμπακλα με της . . . . σου. Οντως ρε φουστη μου με καταλαβες οτι κλαιγομουνα να μπω, εε ρε τι εξυπνος εισαι εσυ πωω πωω σε παραδεχομαι, σου βγαζω το καπελο.

Και μην ακουσω οτι σε κανενα κοσμο εβαλες κοπλαυ, θα σε κραζω προσεχε νουμπακο εε νουμπακο



ΑΑΑ και ακομη κρυβεσαι πισω απο την σκια σου, ενω εσυ ξερεις εμενα.. Οποτε οταν μας πεις ΠΟΙΑ εισαι τοτε θα σου ξανα απαντησω επειδη βλεπω εισαι κοτουλα και δεν λες ονομα.. Αντε στην γωνια σου νουμπα


[aig]10 Πόντοι για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

[aig]Αγαπητέ @chifaras αν η ΟΔ είχε την παραμικρή υποψία για αυτό που καταγγείλετε τώρα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα ήταν ήδη έξω από το σπίτι του παραβάτη, αλλά και εμείς το καταλάβαμε ως ένα φιλικό ραντεβού και το προσπεράσαμε.

Αγαπητέ @gamiseta (δεν σας κρύβω ότι με ενοχλεί πολύ το nick που επιλέξατε)
κανείς δεν έκανε παρατήρηση για την ορθογραφία σας, ειπώθηκε ότι κάνετε ''τα ίδια λάθη με τον άλλο παίχτη''
αν είχε συμβεί αυτό που λέτε ο συνομιλητής σας θα είχε πάρει την ποινή που προβλέπεται.[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20244

Οσον αφορα την ατζε πολυ καλα εκανε κ στρατολογησε αυτους τους παικτες

Κουβατσο ( 1ος λογαριαμος τοτε ) , μορφονιος ( 5ος λογαριασμος τοτε ) , καλογρια ( Μεσα στους 15 πρωτους λογαριασμους ) ,

τνς , black conqueror ( 200 χωρια οπου τα περισσοτερα απο ενωση κ εσωτερικα τις τελευταιες 15 μερες )



Εκτος απο τον λογαριασμο κουβατσο που ομως ο ιδιος παιζει σε αλλον λογαριασμο ,

τον δικο του που τον ειχαμε παρει αμπαριζα τον εχει παραδωσει απο τις αρχες που αρχισε να τρωει το ξυλο

Φυσικα ολοι αυτοι ( που ειχαν φτιαξει λογαριασμους απο εσωτερικα ) μολις αλλαξαν

φυλη αρχισαν να νομπλαρουν αδεια χωρια μας μεσα στον πυρηνα μας

Καλησπερα Μιλτο, δεν ειχα σκοπο να βγω να μιλησω αλλα μιας και αναφερατε το ονομα μου δεν μπορουσα να αντισταθω!
Παντα ρε Μιλτο το μονο που εκανες ηταν να λες να λες και να μενεις πισω στην Κ45 . Μετα απο πιεση που σου ασκεισαμε κατεβηκες και πηρες 3 χωρια μετωπο (απλα τα πηρες μοναχα ουτε ανιχνευση δεν εστελνες) και αργοτερα ενωθηκες!
Δεν βαρεθηκατε να λετε για μενα ?? Οταν εγω επι ποσο καιρο κραταγα μονος την φυλη ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ηταν καλα ?? Εψαχνα τα βραδια ΚΑΠΟΙΟΝ να με βοηθησει για σναιπ και συνεχως ηταν μοναχα ο τνς !! Που ησουν τοτε Μιλτο ?? Σε καθε πλανο που γινοταν δεν ξερω πως το καταφερνατε αλλα χωριο απο AJE MΟΝΟ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ!!!!!!! Ολη η αλλη τα μουτρα σας τρωγατε οχι οτι τωρα δεν τα τρωτε αλλα λεμε τωρα.
Κατι ακομα Μιλτο αγορι μου να σου πω, τα παρατησα εε οταν ετρωγα ξυλο εε ?? εε νουμπακο ?? που επι ενα μηνα με βαραγατε ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΣ και καταφερνατε το τονιζω καταφερνατε να παρετε ΕΝΑ χωριο και να σας παιρνω 10 και μιλας ?? (απλα γελαω) .Μου ετυχαν καποιες υποχρεωσεις Μιλτακο οπως ειπες πως ετυχαν και σε εσενα και ελειπες για καποιο χρονικο διαστημα! ΔΕΝ τα παρατησα οπως νομιζες, εξαλλου εδω ειμαι φιλαρακο μου και ΠΑΙΖΩ τον fangs13 μαζι με εναν αλλον παικταρα και σας εχουμε παρει απο τοτε που πηραμε τον λογαριασμο συγκεκριμενα 3/9/2014 σας εχουμε παρει 73 χωρια !!

Οσο για τον φλουφλη δεν αξιζει καν να του απαντησω, το μονο που εκανε στην φυλη ειναι να απανταει στα μηνυματα. Οποτε θελαμε να μπει σκαιπ να κανονισουμε τπτ ΠΟΤΕ ΔΕΝ εμπαινε. Οποτε δεν ασχολουμε καν.

Καλη συνεχεια σε ολους παιδια και καλες μαχες να εχουμε ολοι μας!
 

DeletedUser29736

θα σου δώσω μια απάντηση και δεν θα ξανασχοληθώ, ήδη έγραψα πολλά.

Ολα τα πλάνα, που έβλεπα, όσο μπορούσα να δω ήταν προσαρμοσμένα στο να νομπλάρεις εσύ και μόνο εσύ. Τώρα βγαίνεις και λες οτι μόνο εσύ τα κατάφερνες και όλοι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι...έλεος" φίλε".

Απαντούσα στα μηνύματα και έπαιζα, καθάριζα μια ολόκληρη περιοχή μόνος μου, ενώ οι υπόλοιποι χτυπούσατε άλλες περιοχές. Σας είχα απαλλάξει από το να κοιτάτε δεξιά στον χάρτη ( τότε) και μάλωνα συνέχεια με τους Τιτάνες γιατί κλείδωναν χωριά και αργούσαν να τα πάρουν.
Ξενέρωσα από την αποχώρηση την δική σου και μετά και των άλλων 3 παικτών, μας χαλάσατε το παιχνίδι, που πήγαινε πολύ καλά ( πηγαιναμε καλύτερα από όλες τις φυλές χωρίς αμφιβολία) το κάνατε για προσωπικούς λόγους και γιατί έτσι κρίνατε...κοκορομαχίες προφανώς... το να το παρατήσει κανεις το παιχνίδι είναι δεκτό, το να πάει στην αντίπαλη πλευρά, ειδικά άτομο της διοίκησης είναι απαράδεκτο έως αστείο.
Από τότε παίζουμε μαζί με τον κο-πλέιερ μου χαλαρά και λίγο .

Θέλατε να μπαίνω στο σκαιπ αλλά δεν έμπαινα και ούτε πρόκειται ποτέ να μπω...έτσι παίζω και σε όποιον αρέσει. Στο σκαιπ μιλάω με τους φίλους μου και όχι με τους "φίλους "μου.

Είδαμε κι εσένα που μιλούσες όλη την ημέρα στο σκαιπ με την διοίκηση και τα άλλα παιδιά, πως τους φέρθηκες μετά!!! Αγαλμα έμειναν όλοι με την συμπεριφορά σου.

Οι aje δεν παίζουν όπως νόμιζα οτι πρέπει να παίζουν οι φυλές για να γίνεται ένα ωραίο παιχνίδι και να αξίζει τον κόπο να σπαταλάμε τον χρόνο μας, όλο λουμπινιές για να κερδίσουν το βραβείο...( το βραβείο δεν θα το αναφέρω γιατί οι διαχειριστές αυτού του κόσμου είναι πολύ ενεργοί και τα βλέπουν όλα).

Παίξτε και πάρτε και 3 και 13 και και 1013 χωριά, να τα χαίρεστε...στα μάτια μου ( που φυσικά δεν σας ενδιαφέρει και καλά κάνετε) δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα...
καληνύνστα ...από όλες τις απόψεις
 

DeletedUser20244

Φλουφλη δεν εγκρινω τοσο την επιλογη μου το εχω πει εξαρχης, Ομως ειναι δικαιολογημενη και ας την λετε ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ !

Εδω λεγατε πως εδειχνα τα πλανα μας στους AJE που κραταγα ολη την γραμμη Κ45-Κ55 απο το κεντρο μεχρι τα αριστερα!

Ο τροπος που παιζεις που δεν επικοινωνεις με τους συμπαικτες σου ειναι λαθος και παντα στο ελεγα αν θυμασαι καλα. Και ποιος σου ειπε πως τα βραδια μιλαγαμε ΟΛΟΙ οι Βικινγκς ?? Πεντε ατομα μεναμε μεχρι τις 12 και μετα εγω και ο τνς! Εγω εχω μαθει να παιζω με ενεργους παικτες και οχι να παιζω για ολα τα αλλα μελη! Και γιαυτο την Εκανα !! Ο λογαριασμος μου ηταν On ολο το 24ωρο και επαιζα για επιπλεον 10 λογαριασμους εκει που ημουν ( με μια προχειρη σκεψη MITSOS,ansixwritos,nemesis,δον κιχωτης,..........και πολλοι αλλοι)

Ηρθα AJE γιατι εδω καθομαστε μεχρι το πρωι 10 λογαριασμοι!! Πρεπει να παιζουμε εκει που ταιριαζουμε και οχι να καταπιεζομαστε γιατι οπως ειπαμε ειναι ενα παιχνιδι και πρεπει να το ευχαριστιομαστε και οχι να ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!

Εγω παντως θα προτεινω να ακολουθησετε την πανεξυπνη τακτικη του manager9 .....http://prntscr.com/583yqf (γκρεμισμα και αγιος ο Θεος)

Τα λεμε παιδια στο κλεισιμο του κοσμου Δεν Ξαναπανταω σε κανεναν. Καλες μαχες να εχουμε!
 

DeletedUser28717

Φλουφλη δεν εγκρινω τοσο την επιλογη μου το εχω πει εξαρχης, Ομως ειναι δικαιολογημενη και ας την λετε ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ !
Τι είσαι; διχασμένη προσωπικότητα και δεν εγκρίνεις την επιλογή που έκανες ο ίδιος; περίεργα πράγματα...
Ξέρεις εδώ πάει αυτό που λέει ο λαός: Θέλει ο ρουφιάνος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...

Εδω λεγατε πως εδειχνα τα πλανα μας στους AJE που κραταγα ολη την γραμμη Κ45-Κ55 απο το κεντρο μεχρι τα αριστερα!
Ώπα. Μήπως υπερβάλεις λίγο; λέω...

Ο λογαριασμος μου ηταν On ολο το 24ωρο και επαιζα για επιπλεον 10 λογαριασμους εκει που ημουν ( με μια προχειρη σκεψη MITSOS,ansixwritos,nemesis,δον κιχωτης,..........και πολλοι αλλοι)
Ήσουν εκεί ρε απερίγραπτε για να τους πάρεις τα χωριά... τα πήρες δεν τα πήρες; Ως μέλος της διοίκησης πάντα....

Πρεπει να παιζουμε εκει που ταιριαζουμε και οχι να καταπιεζομαστε γιατι οπως ειπαμε ειναι ενα παιχνιδι και πρεπει να το ευχαριστιομαστε και οχι να ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!
Ρε κουτοπονηρούλη καταπιεζόσουν στους Βίγκινγκς; στους Wanted; και εκεί καταπιεζόσουν; Γιατί και εκεί έκανες ακριβώς το ίδιο για να κλείσεις τον κόσμο ρουφιανάκο, μην ξεχνιόμαστε...:grrr:
Αν λέω αν δυσκολέψουν τα πράγματα με τους erga (εάν μείνουν αυτές οι δυο φυλές στο τέλος) θα καταπιέζεσαι και στους AJE; εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι θα αισθανθείς μια δυσφορία!

Γελάς ρε μπαγάσα; βαθιά μέσα σου συμφωνείς έτσι δεν είναι;
Ίσως και τότε να μην εγκρίνεις και τόσο την επιλογή σου αλλά θα το κάνει ο άλλος σου ευατός. Ο ρουφιάνος ντε!

Υ.Γ. Κάπου είδα ότι πλέον παίζεις με άλλο όνομα.. πονηρούλη ρουφιανάκο πας να κρυφτείς. Ετοιμάζεσαι για νέα ρουφιανοκατορθώματα..:clap::clap::clap:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20244

sonemit απ¨το να ασχολεισαι με μακακιες δεν προσπαθεις να μαθεις λιγακι μωρε οχι πολυ , να τοσo δα το game!!

Aλλο AJE αλλο Βικινγκς ειναι σαν να μου συγκρινεις την βουρτσα με ξερεις τι ?????? ;) (αυτη που τρωτε τωρα τελευταια βαθια και βασανιστικα).

Εγω γουσταρω να παιζω με τους AJE και γιαυτο τον λογο οταν ελεισα ενα προβλημα που ειχα γυρισα και παιζω τον fangs13 και οχι τον δικο μου λογαριασμο, αν και ο Κρα που παιζει τον δικο μου λογαριασμο σας δεινει πονο !!!!

Κ23 ηταν ενας κοσμος για γελια και για κατι παικτες σαν κ εσενα να δειξουν τι αξιζουν :grrr: εντομεταξυ ακου κατι τυχαιο στον Κ23 επαιζαν παλι οι Βικινγκς και μαντεψε τι ?? Αρχηγος ηταν παλι ο jorgen και μαντεψε τι παλι ?? ηταν η φυλη της φαπας !!!!!!

Σονεμιτ , φλουφλη , Μιλτο και εγω δεν ξερω ποιος αλλος δεν προκειται να ξανασχοληθω να απανταω σε καθε τι που γραφετε για μενα, πραγματικα βαριεμαι! Παντως εχει πλακα να ασχολουνται ποσα ατομα με μενα επειδη δεν μπορουν να δουν στην πραγματικοτητα οτι τους φταιει ο ιδιος τους εαυτος καθως δεν κατεχουν γρι απο φυλετικες!! Οταν γραφεται συνεχεια για μενα καθομαι και το απολαμβανω που ασχολειστε με την παρτη μου και δεν κοιτατε τα χαλια σας που χανεσαι 20 χωρια καθε μερα χωρις καν να εχουμε πλανο! Οταν εχουμε πλανο ξερετε τι!! Λαρυγκοσκοπηση και παλι Λαρυγκοσκοπηση!!!!!! :oops:

Αυτην την φορα οποιος και να γραψει για μενα δεν προκειται να απαντησω τον λογαριασμο μου τον ξερει ας μου στειλει προσωπικο π.μ . Εδω δεν ξανασχολουμε!! Τα λεμε στο κλεισιμο του κοσμου τοτε θελω να ειστε μεσα οχι τωρα, ακομα δεν σας εχουμε παρει τοσο φαλαγκι ή μηπως σας εχουμε παρει τελικα βρε ?? Ρητορικη ερωτηση !!! Τα λεμε παιδες in game .


[aig]10 Πόντοι για 2. Συμπεριφορά

Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλες σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser23310

Θα γράψω κι εγώ κάτι τελευταίο και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.

Καλά όλα αυτά που λέτε για κουβάτσο, για τνς και όλους τους άλλους που έγιναν προσχώρηση σε σας πριν κάποιους μήνες και τείνουν να ξεχαστούν,

Εφόσον, όπως διατυμπανίζετε συνεχώς και βάσει στοιχείων, παίρνετε σε κάθε πλάνο το 95% των στόχων,
Εφόσον μας έχετε πάρει φαλάγγι και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε,
Εφόσον είμαστε άσχετοι και άμπαλοι και όλα τα άλλα "όμορφα" που λέτε
Έρχομαι να ρωτήσω το εξής:

Τα πατήματα που σας έδωσε το τελευταίο κρούσμα του λογαριασμού black conqueror τι το χρειαζόσασταν;

Σας έδωσε (και ακόμα σας δίνει) πατήματα μέσα στην καρδιά του πυρήνα μας. Πιο κεντρικά δεν γινόταν και αρχίζετε και νομπλάρετε από κει. Όπου όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα εκεί είναι άδεια μιας και καλύπτουν το μέτωπο.

Αυτό κύριοι, δεν σας κάνει Μεγαλέξανδρους. Αντίθετα σας κάνει εκμεταλευτές μιας κατάστασης και κάποιων προσώπων οι οποίοι είναι κουτοπόνηροι,δεν έχουν ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας, εκμεταλευόμενοι το γεγονός ότι βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από την οθόνη ενός pc.
Αν όπως λέτε "δεν ξέρατε τίποτα" και ότι "επικοινώνησε μαζί σας τελευταία στιγμή", αν πιστεύατε πραγματικά στις δυνάμεις σας, δεν θα τον βάζατε στην φυλή σας, δεν θα παίρνατε τα "πατήματα" που σας έδωσε στην καρδιά της φυλής και ακόμα σας δίνει, αλλά θα συνεχίζατε τον αγώνα σας και το παιχνίδι ακριβώς εκεί που ήταν πριν την "απερίγραπτη" αυτή κίνηση του "συμπαίχτη" μας. Και θα είσασταν και μάγκες. Τώρα όλο αυτό το χάσατε και να κερδίσετε την μάχη (που είναι το πιο πιθανό) θα μείνει η ρετσινιά....

Υ.Γ. 1

http://prntscr.com/587ybw

Το μήνυμα αυτό που έλαβα το Σάββατο από έναν λαλίστατο αντίπαλο, μπορεί να μην αποδεικνύει 100% ότι όλο αυτό το σκηνικό με τον black conqueror ήταν σχεδιασμένο από καιρό, αλλά αν μη τι άλλο δημιουργεί σίγουρα κάποια ερωτηματικά.

Υ.Γ. 2

Κύριοι διαχειριστές του φόρουμ, ασχετο με το άλλο θέμα της αντιπαράθεσης μας με τα παιδιά της AJE, απορώ πως αφήνετε να είναι ενεργός και γράφει ακόμα ένας λογαριασμός με το nickname "gamiseta". Αν μη τι άλλο, είναι προσβλητικό για όλους κάτι τέτοιο.


Αυτά από μένα,
Καλημέρα σας και καλή συνέχεια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2088

Κύριοι διαχειριστές του φόρουμ, ασχετο με το άλλο θέμα της αντιπαράθεσης μας με τα παιδιά της AJE, απορώ πως αφήνετε να είναι ενεργός και γράφει ακόμα ένας λογαριασμός με το nickname "gamiseta". Αν μη τι άλλο, είναι προσβλητικό για όλους κάτι τέτοιο.

[aig]Παρακαλώ να κοιτάξετε καλύτερα!!![/aig]
 

DeletedUser23310

[aig]Παρακαλώ να κοιτάξετε καλύτερα!!![/aig]

Αυτό που είδα είναι μια έκφραση δυσαρέσκειας για το nickame και μια παρατήρηση για τα γραφόμενα. Δεν είδα να γράφετε κάποια απαγόρευση νέας δημοσίευσης γι αυτό τον λογαριασμό.
Αν κάνω λάθος και δεν κατάλαβα καλά, ζητώ συγνώμη.
 
Κορυφή