✝ Νεκροταφόρουμ ✝

  • Δημιουργός θέματος Ραδιενεργός Σκίουρος
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

[swt]Ο διαχειριστής πολύ σωστά τοποθετήθηκε μιας και η "ερώτηση" σας στόχευε μόνο προς ένα μέρος και αυτό ήταν η ΟΔ.
Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στην απάντηση του.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω υπάρχουν κανόνες και εμείς είμαστε εδώ μόνο και μόνο για να φροντίζουμε ώστε να τηρούνται. Δεν έχουμε κάποιο όφελος με το να σας πετάξουμε από το φόρουμ. Δεν σας γνωρίζουμε και δεν μας γνωρίζετε.
Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε εφαρμόσει ένα σύστημα και μετά από κάθε ποινή γράφουμε στο μήνυμα του χρήστη τον λόγο που του δόθηκε ώστε να φαίνεται δημοσίως. Εάν σε κάποια ποινή έχουμε κάνει λάθος μετά από σχετική ένσταση η ποινή έχει αναιρεθεί.
[/swt]

Κάνετε λάθος.
Η ερώτησή μου δεν στοχεύει την Ο.Δ. Το θέμα μου στοχεύει στον ανοιχτό και παραγωγικό διάλογο που αφορά την στασιμότητα του φόρουμ σε ένα γενικότερο πλαίσιο, και σε υστερόγραφο συγκεκριμενοποιώ το ΑΝ υπάρχει πιθανότητα, η Ο.Δ. να ασκεί κακή επιρροή στην κίνηση του φόρουμ, ζητώντας προληπτικά ελαστικότητα ώστε να μην υπάρχει φόβος για την διεξαγωγή του διαλόγου. Ο συγκεκριμένος συντονιστής υπονοεί οτι προσπαθώ να "περάσω" την δική μου απάντηση(?) σε μία ερώτηση που ξεκάθαρα αφήνω ανοιχτή για διάλογο μιας και αντικειμενικά αντιπροσωπεύει κομμάτι των χρηστών της κοινότητας. Για κάποιο λόγο, και ο συντονιστής αλλά και εσείς, εκλαμβάνετε την αναφορά στην Ο.Δ. αποκλειστικά ως καταμέτωπο επίθεση προς αυτήν και αποτυγχάνετε να δείτε το οτι τονίζω πράματα όπως "παραγωγικό διάλογο" και "προοπτικές βελτίωσης". Επιμένω στη μανία καταδίωξης που αναφέρω και πιο πάνω.
 

DeletedUser18454

[swt]Ελαστικότητα στους κανόνες δεν μπορεί να υπάρξει. Όταν κάποιος δεν τους ακολουθεί πολύ απλά φεύγει και δεν ανήκει στην κοινότητα.
Υπάρχουν ειδικά υπό-φόρουμ όπως η Πολιτική και προπαγάνδα που εκεί επιτρέπονται και εκφράσεις ή χαρακτηρισμοί που δεν επιτρέπονται σε άλλα νήματα.

Δεν έχουμε μανία καταδίωξης, αν το κείμενο σας ήταν ξεκάθαρο θα ήταν όλα καλύτερα. Σας βλέπω όμως πως μένετε σε ένα και μόνο σημείο και η συζήτηση σας μένει γύρο από μία απάντηση του συντονιστή και όχι στο όλο θέμα που ανοίξατε :hmmm: .[/swt]
 

DeletedUser

[swt]Ελαστικότητα στους κανόνες δεν μπορεί να υπάρξει. Όταν κάποιος δεν τους ακολουθεί πολύ απλά φεύγει και δεν ανήκει στην κοινότητα.
Υπάρχουν ειδικά υπό-φόρουμ όπως η Πολιτική και προπαγάνδα που εκεί επιτρέπονται και εκφράσεις ή χαρακτηρισμοί που δεν επιτρέπονται σε άλλα νήματα.

Δεν έχουμε μανία καταδίωξης, αν το κείμενο σας ήταν ξεκάθαρο θα ήταν όλα καλύτερα. Σας βλέπω όμως πως μένετε σε ένα και μόνο σημείο και η συζήτηση σας μένει γύρο από μία απάντηση του συντονιστή και όχι στο όλο θέμα που ανοίξατε :hmmm: .[/swt]

Μιλάω για ελαστικότητα στην κουβέντα περί Ο.Δ.

Μπορείτε να μου υποδείξετε που ακριβώς δεν είναι ξεκάθαρο το κείμενό μου και που υπαρχει επιθετικη διάθεση και στοχοποίηση προς την Ο.Δ?

Εσείς μπορεί να είστε ανεκτικός όταν κάποιος προβάλλει τις απόψεις ή τις προθέσεις σας αλλοιωμένες και διαστρεβλωμένες.
Εγώ σε καμία περίπτωση δεν το ανέχομαι, και στέκομαι σε αυτό επειδή φαίνεται οτι είναι μια ενέργεια που επικροτείτε και κρίνετε ως φυσιολογική.
 

DeletedUser18454

[swt]Όπως αναφέρατε και εσείς στο αρχικό σας κείμενο, αυτό το θέμα μπορεί να οδηγήσει σε παραβιάσεις κανόνων.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο έχετε διαβάσει τους κανόνες του φόρουμ αλλά σας παραθέτω έναν εξ'αυτών ή καλύτερα ένα μέρος του:
9.α. Αν νομίζετε ότι το παράπονο σας έχει σχέση με την πλειοψηφία των άλλων μελών και πρέπει να συζητηθεί δημόσια, παρακαλούμε να δημιουργηθεί thread στο "Γενικά" και να περιέχει εκφράσεις βάσει των Κανονισμών του Forum καθώς επίσης να μην έχει προπαγανδιστικό χαρακτήρα.

Ο διαχειριστής έκρινε πως το μήνυμα σας ήταν προς την ΟΔ, σωστά, καθώς αναφερθήκατε μονόπλευρα για αυτήν και μόνο στο αν ευθύνεται για τη νέκρωση του φόρουμ. Και σε αυτό αναφέρθηκε.
Νομίζω πως σας έχω απαντήσει αναλυτικά σε αυτό το θέμα και παρακαλώ να μην αναφερθείτε ξανά καθώς θα αρχίσω να πιστεύω πως ο συντονιστής έχει μανία καταδίωξης και σωστά την έχει αποκτήσει.[/swt]
 

DeletedUser

[swt]Κατ'αρχήν την καλημέρα μου,
δεν έχουμε πει ποτέ μα ποτέ όχι σε έναν διάλογο πολιτισμένο για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Καλώς ή κακώς πλέον δεν υπάρχει προπαγάνδα που να μην ξεφεύγει από τους κανόνες. Για εμένα, οι παίχτες που έκαναν σωστή προπαγάνδα, όμορφη και ήταν γνώστες του παιχνιδιού αλλά και του τρόπου που θα μπορέσουν να προπαγανδίσουν τον αντίπαλο συμπαίχτη τους, έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ και αρκετό καιρό.

Όσο αφορά το θέμα των ποινών φυσικά δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο αλλά το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως δεν δίνονται πλέον τόσο εύκολα ποινές για Spam. Κατανοούμε και εμείς πως η κινητικότητα στο φόρουμ έχει πέσει.
Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανοιχτεί υποκατηγορίες στο φόρουμ για την προπαγάνδα. Ακόμα και εκεί δεν τιμωρούμε τις "προσβολές" που θα τιμωρούσαμε σε ένα απλό θέμα καθώς καταλαβαίνουμε πως το παιχνίδι είναι πολεμικού περιεχομένου, θα υπάρξουν εντάσεις, επιθετικότητα, έχθρες, αντιπαραθέσεις κοκ.

Δεν έχω κάποιο λόγο να μην είμαι φιλικός :D, δεν έχω κάτι με κανέναν και δεν γνωρίζω κανέναν. Εφόσον γίνεται ένας όμορφος πολιτισμένος διάλογος είναι πραγματικά τόσο δική μου χαρά όσο και όλης της ομάδας.[/swt]

Καλημέρα καλησπέρα!
Συμφωνώ, συμφωνώ και με καλύπτεις με τα περισσότερα.
Αν τα λόγια σας συμφωνούν και με τις πράξεις σας τότε πιστεύω οτι όλα είναι καλά.

Το μόνο πράμα που με ξυνίζει σε όλο αυτό είναι το γεγονός οτι ούτε εγώ θεωρώ οτι ο συντάκτης του θέματος έκανε κάτι το κατακριταίο για να δέχεται τις κατηγορίες που δέχεται..
Το θέμα το διάβασα και το ξαναδιάβασα και δεν μου βγάζει επιθετική η επιτιδευγμένη διάθεση.
Το αντίθετο θα έλεγα..
Όπως το βλέπω εγώ, ναι μεν το μόνο διακριτό ερώτημα που βάζει στο τραπέζι είναι περί Ο.Δ. αλλά απο την άλλη η Ο.Δ. είναι το Α και το Ω ενός φόρουμ και είναι απο τα στανταράκια σε μία τέτοια κουβέντα.

Επίσης ενώ εσύ μου λες οτι δεν έχετε πει ποτέ όχι σε πολιτισμένο διάλογο και οτι είναι χαρά όλης της ομάδας κάτι τέτοιο, ο aigokairos μου έδειξε το αντίθετο. Κάθε άλλο παρά ανοιχτός σε διάλογο ήταν και εκτός των άλλων είμαι και εγώ απο τα άτομα που δε δέχονται να τους βάζουν δημοσίως λόγια στο στόμα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ ακόμα και το πιο μικρό πράμα να είναι.
Αν χειρίζεται όλα τα θέματα με τον τρόπο που χειρίστηκε και αυτό με συγχωρείς αλλά πιστεύω οτι αντιβαίνει με το οτι το μόνο για το οποίο φροντίζετε είναι να τηρούντε οι κανονισμοί.

edit: @immortal η δημοσίευση μου έγινε πριν δω το το τελευταίο μήνυμα σου!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

@immortal Καλώς. Γίνατε κατανοητός. Απο μεριάς μου σταματάει εδώ.

@Soichiro Δεν ήταν ανάγκη αλλά παρολαυτά ευχαριστω για την υποστήριξη. Όσοι διαβάζουν το θέμα μπορούν να κρίνουν.
 

DeletedUser24400

@immortal Καλώς. Γίνατε κατανοητός. Απο μεριάς μου σταματάει εδώ.

@Soichiro Δεν ήταν ανάγκη αλλά παρολαυτά ευχαριστω για την υποστήριξη. Όσοι διαβάζουν το θέμα μπορούν να κρίνουν.

Αγαπητε Ραδιενεργός Σκίουρος ειχα γραψει την αποψη μου για το Φορουμ, στο αλλο θεμα Φυλετικές Μάχες: Για πόσο ακόμα;, γιατι το σημειο συζητησης οσο πιο ζωντανο ειναι τοσο μεγαλυτερη συμμετοχη εχει το παιχνιδι.
Ισως αυτος ειναι ο λογος που δεν συμμετειχα σε αυτο το θεμα.

Αν εχεις το κουραγιο και την υπομονη να ξαναδιαβασεις θα δεις ποσο προφητικος ημουνα και για απαντησεις που πηρες σε αυτο το θεμα ...

Για οτι συμβαινει στο Φορουμ φταινε αποκλειστικα οι χρηστες οι οποιοι ειναι ανωριμοι, μιλανε ασχημα χωρις λογο και δεν διαβαζουν τους κανονες με τον ορθο τροπο ...

Παραδειγμα : 9.α. Οι Διαχειριστές Forum έχουν το δικαίωμα να επεξεργαστούν, να διαγράψουν και να κλειδώσουν ένα θέμα. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες τους. Συζητήσεις σχετικά με την συμπεριφορά τους θα τιμωρούνται. Μπορείτε να το αναφέρετε μόνο στο Κέντρο Υποστήριξης.
Οποιοδήποτε παράπονο ή κριτική σχετικά με την Διαχείριση του Forum θα γίνεται μόνο δια μέσω του Κέντρου Υποστήριξης ή με μήνυμα στον Υπεύθυνο των Διαχειριστών Forum (Forum Leader). Αν νομίζετε ότι το παράπονο σας έχει σχέση με την πλειοψηφία των άλλων μελών και πρέπει να συζητηθεί δημόσια, παρακαλούμε να δημιουργηθεί thread στο "Γενικά" και να περιέχει εκφράσεις βάσει των Κανονισμών του Forum καθώς επίσης να μην έχει προπαγανδιστικό χαρακτήρα.


Εαν λοιπον ειχες βιαστει να ανοιξεις θεμα, θα κλειδώνονταν συμφωνα με το 9α. διοτι για παραδειγμα, δεν εχει προηγηθει μηνυμα ....
Ο δε επιλογος του 9α. αναφερει : Διατηρούμε το δικαίωμα να αποβάλλουμε από το Forum ακόμα και χρήστες που δεν έχουν παραβεί τους Κανονισμούς του.
 

DeletedUser18454

[swt]@Soichiro Πραγματικά δεν διαφωνώ σε τίποτα απ' όσα λες και δεν κατηγόρησα τον χρήστη. Αν θεωρούσα εγώ ή ο χειριστής του φόρουμ πως επιτίθεται στην ΟΔ θα είχε φύγει από το φόρουμ.

@πορτορικανος Ό,τι και να πω είναι πολύ λίγο. Για ακόμα μία φορά προσπαθείς να λασπολογήσεις την ΟΔ. Προσωπικά ποτέ δεν έλαβα κάποιο μήνυμα από τον χρήστη, ούτε του έδωσα κάποια άδεια από το Κέντρο Υποστήριξης. Είδα όμως ένα θέμα που ο χρήστης εξέφραζε ορθά και πολιτισμένα τις απόψεις του και πάντα στα πλαίσια των κανόνων και γι αυτό πήρα μέρος.
Ειδικά την τελευταία πρόταση σου δεν θα την σχολιάσω και λυπάμαι πολύ.[/swt]
 

DeletedUser24400

[swt]@@πορτορικανος Ό,τι και να πω είναι πολύ λίγο. Για ακόμα μία φορά προσπαθείς να λασπολογήσεις την ΟΔ. Προσωπικά ποτέ δεν έλαβα κάποιο μήνυμα από τον χρήστη, ούτε του έδωσα κάποια άδεια από το Κέντρο Υποστήριξης. Είδα όμως ένα θέμα που ο χρήστης εξέφραζε ορθά και πολιτισμένα τις απόψεις του και πάντα στα πλαίσια των κανόνων και γι αυτό πήρα μέρος.
Ειδικά την τελευταία πρόταση σου δεν θα την σχολιάσω και λυπάμαι πολύ.[/swt]


Κυριε immortαl Team Leader,
αναφερομενος σε εμενα γραφεται : Για ακόμα μία φορά προσπαθείς να λασπολογήσεις την ΟΔ.
Εχετε την καλωσυνη να μου θυμισετε την προηγουμενη φορα; ή το γραφεται για να "ακουγεται" ότι προσπαθω να λασπολογησω την Ο.Δ. ;

Σε ποιο σημειο εγραψα οτι σας εχει στειλει ο παικτης μηνυμα; απλα του σημειωσα ορθα τον Κανονισμο, όπως ακριβως αναφερεται στους Κανονισμους του Φορουμ.

Σας παρακαλω πολυ να αφησετε την λυπη να την αισθανονται όσοι δεν εχουν την θεση να διεκδικουν το δικιο τους.
 

DeletedUser18454

[swt]Ζητώ συγγνώμη για το "ακόμα μία φορά".

Όσον αφορά τους κανόνες αφήστε εμάς να τους υπενθυμίζουμε ή να τους σημειώνουμε ορθά στους χρήστες μιας και εμείς είμαστε εδώ για να το κάνουμε αυτό και όχι εσείς.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνετε εσείς τη "δουλειά μας" θα σας δοθεί ποινή για παράβαση των κανόνων.[/swt]
 

DeletedUser24400

Για το λασπολογησει; σε ποιο σημειο "λασπολογω" ; ειναι δυνατον να γραφεται οτι λασπολογω για την ΟΔ ;

Το να αναφερεις εναν Κανονισμο δεν αποτελει παραβαση των Κανονισμων.

Ειστε επιθετικος μαζι μου αναιτια τουλαχιστον εδω στο Φορουμ.
 

DeletedUser2088

[aig]Εγώ πάλι γιατί δεν καταλαβαίνω κανέναν εκτός του team leader
5 άτομα έχουν συμμετοχή σε αυτό το θέμα
και ο ένας μου στέλνει σε ΠΜ το κάτωθεν μήνυμα

Ο/Η ********** έγραψε:
Καλησπερα

στέλνω για να κάνω μερικά σχόλια για την δουλειά σου σαν μοντ. Φυσικά κ είναι δουλειά σου κ θα την κάνεις όπως νομιζεις. Απλά επειδή τυχαίνει να ήμουν κ γω μοντ και συγκεκριμένα σε αυτό ακριβώς το φόρουμ απλά ήθελα να σου πω να μη διαπραγματευεσαι τις ποινές με τα μέλη. Μπορεί να ακούγεται αυταρχικό αλλά εδώ οι άνθρωποι γενικά δεν έχουν την αίσθηση του σεβασμού οπότε μην έχεις αυταπάτες ότι με τον σεβασμό κ το φιλότιμο θα κάνεις κάτι. Παλιά οι χρήστες δεν είχαν κανένα δικαίωμα να συζητανε τις ποινές δημόσια. Μόνο με μηνύματα, και δούλευε τέλεια. Αυτά φιλικα!

εσείς τωρα αγαπητή @Soichiro πριν γίνω mod διάβασα προσεκτικά όσα εσείς (μεταξύ άλλων) ως μέλος της ΟΔ είχατε γράψει ως προτάσεις για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ και τα εφάρμοσα όπως ακριβώς είχατε τοποθετηθεί,
τι είναι αυτό που εσείς πρωτοπόρα είχατε προτείνει ως κανόνες και πρέπει να αλλάξει?
δώστε τις νέες προτάσεις σας και θαυμάζοντας τις σταθερές σας θέσεις είμαι έτοιμος να εφαρμόσω.[/aig]
 

DeletedUser

Ο/Η aigokairos έγραψε:
Ο/Η **** έγραψε:
Απλά επειδή τυχαίνει να ήμουν κ γω μοντ και συγκεκριμένα σε αυτό ακριβώς το φόρουμ απλά ήθελα να σου πω να μη διαπραγματευεσαι τις ποινές με τα μέλη


Δηλαδη ηταν πολυυυυυυυ δυσκολο κυριε aigokairos να διαβασετε προσεκτικα το μηνυμα για να μην παρεξηγηθει το αλλο ατομο....
 

DeletedUser2088

[aig]Προσεχτικά τα διάβασα και εφάρμοσα ότι αυτοί μου πρότειναν,
τι δεν καταλάβατε?[/aig]
 

DeletedUser

Οτι καρφωσες τον παικτη που σου στειλε το μηνυμα...
 

Deleted User - 751811

Αλήθεια τι κάνει ενδιαφέρων ένας ανοιχτός προς όλους διάλογος:.
ΤΟ ΘΕΜΑ.
για μένα τα ξεχωρίζω σε ενδιαφέροντα & μη.
το αν θα γράψω όμως οπουδήποτε είναι στην κρίση μου .
πιο πολύ έχω ξενερώσει να γράψω σε θέμα, λόγου μερικών που κυκλοφορούν εδώ μέσα παρά από το εάν φάω ποινή για αυτό που θα πω.
οι κανόνες πάντα εκεί ήταν .
& σε ρωτάω , βρες μου ένα θέμα που αυτή τη στιγμή θα ήθελες να πεις την γνώμη σου από αυτά που υπάρχουν.
Εαν το πάω με την λογική δεν πρέπει να βρήκες ούτε ένα αφού μετά από τόσα χρονιά όπως λες άνοιξες θέμα για την νέκρωση του φόρουμ -παιχνιδιού.
& επιδη καναμε & την αναδρομη στο παρελθον δεν θυμαμε ποτε να μηλησαν παραπανω απο 20 παιχτες στο ιδιο θεμα.
το μονο που γηνετε παντα ειναι οι γνωστες αντιπαραθεσεις σε λιγα ατομα & τιποτε παραπερα.
 

DeletedUser2088

Οτι καρφωσες τον παικτη που σου στειλε το μηνυμα...

Κάρφωσα το μήνυμα και όχι τον συντάκτη
και αυτό για να καταλάβετε ότι έχουμε μπερδέψει την δημοκρατία με την ασυδοσία,
είναι αδιανόητο άλλα να προτείνουν σε ΠΜ η προηγούμενα ποστ ως μέλη της ΟΔ
και άλλα οι ίδιοι να ζητάνε τώρα να εφαρμοστούν.

Υγ.: αποστασιοποιούμαι της ιδιότητάς μου σε αυτό το θέμα,
για να μπορεί η ΟΔ να εφαρμόσει τους κανόνες αν παραβώ τους κανονισμούς (όχι ότι θα σκεφτόταν να μην το κάνει ακόμα και αν κράταγα την ιδιότητά μου, αποδεδειγμένα αυτό πολλές φορές και προς τιμήν τους)
 

DeletedUser

Κάρφωσα το μήνυμα και όχι τον συντάκτη
και αυτό για να καταλάβετε ότι έχουμε μπερδέψει την δημοκρατία με την ασυδοσία,)

Ειναι σαν να μου στελνεις μηνυμα και στο τελος να γραφεις aigokairos και γω να βγαζω το κειμενο στη φορα μη λεγοντας ποιος το γραψε αλλα να κραταω το aigokairos...
 

DeletedUser2088

Ειναι σαν να μου στελνεις μηνυμα και στο τελος να γραφεις aigokairos και γω να βγαζω το κειμενο στη φορα μη λεγοντας ποιος το γραψε αλλα να κραταω το aigokairos...

Αν και κάνετε σπαμ θα συνεχίσω επί του θέματος,
είδαμε θέματα που έβριζαν μανάδες (αντιδράσαμε)
είδαμε θέματα που ο άλλος ζήταγε, πόλη, οδός και αριθμό για να πάει να παίξει πιστολιές με συμπαίχτη μας (αντιδράσαμε)
είδαμε φώτο από νεογέννητα για να απειλήσουν την παίχτρια, εκφοβίζοντας την, χρησιμοποιώντας το παιδί της (αντιδράσαμε)

παιδιά τα ποιο πάνω παραδείγματα έκαναν καλούς συνομιλητές του φόρουμ να διαβάζουν αλλά να μην γράφουν και όχι η δικιά μας αυστηρότητα,
σε ένα εξοικειωμένο χρήστη φόρουμ είναι στα παλιά του τα παπούτσια μια 10αρα δικιά μου,
σε αυτόν όμως που μπαίνει με δόλο να το κάνει μπάχαλο είναι αιτία για ανούσιες συζητήσεις
είτε θέλετε να το δεχτείτε είτε όχι.
 

DeletedUser24400

Αν και κάνετε σπαμ θα συνεχίσω επί του θέματος,
είδαμε θέματα που έβριζαν μανάδες (αντιδράσαμε)
είδαμε θέματα που ο άλλος ζήταγε, πόλη, οδός και αριθμό για να πάει να παίξει πιστολιές με συμπαίχτη μας (αντιδράσαμε)
είδαμε φώτο από νεογέννητα για να απειλήσουν την παίχτρια, εκφοβίζοντας την, χρησιμοποιώντας το παιδί της (αντιδράσαμε)

παιδιά τα ποιο πάνω παραδείγματα έκαναν καλούς συνομιλητές του φόρουμ να διαβάζουν αλλά να μην γράφουν και όχι η δικιά μας αυστηρότητα,
σε ένα εξοικειωμένο χρήστη φόρουμ είναι στα παλιά του τα παπούτσια μια 10αρα δικιά μου,
σε αυτόν όμως που μπαίνει με δόλο να το κάνει μπάχαλο είναι αιτία για ανούσιες συζητήσεις
είτε θέλετε να το δεχτείτε είτε όχι.

Σταματηστε να βλεπεται δολο στους χρηστες, γιατι να το κανουν; ποιος ο λογος;

Ψαχνωντας για δολο, απαντατε αποτομα, αλλες φορες προσβάλλεται...

Οι χρηστες οτι και να κανουν ειναι μεταξυ ισων, οι πιο ισοι απο τους ισους οφειλουν να ειναι πιο ψυχραιμοι για να γινει πιο φιλικο το φορουμ.

Για παραδειγμα αναφερθηκε εδω ότι : Για ακόμα μία φορά προσπαθείς να λασπολογήσεις την ΟΔ. Προσωπικά ποτέ δεν έλαβα κάποιο μήνυμα από τον χρήστη, ούτε του έδωσα κάποια άδεια από το Κέντρο Υποστήριξης.

Στο για μια ακομη φορα, ζητηθηκε συγγνωμη.
Αλλα εχει μεινει αναπαντητο οτι, προσπαθω να λασπολογησω και οτι ουδεποτε αναφερθηκα σε μηνυμα, που να ξερω εγω τετοια πραγματα ....

Αυτο που εχει μεινει ειναι ενας Team Leader να αναφερεται με αυτον τον τροπο σε εναν χρηστη Δημοσια, δεν συζητω τι θα ειχε συμβει αν ενας χρηστης ειχε απευθυνθει με τετοιο τροπο σε ατομο της ΟΔ.

Ποιο ειναι το οφελος ενας χρηστη να τα κανει "μπαχαλο", γιατι να εχει "δολο";
(και παντα μιλω εντος θεματος και για οσα εχουν συμβει σε αυτο το θεμα)

Ισως αν τα βλεπατε πιο απλα, οπως ακριβως ειναι γραμμενα να ηταν πιο ψυχραιμες και οι αντιδρασεις
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή