k84

Eτερος εγώ

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Λιγο πριν κλεισει ο κ84 και για να υπαρχει ενημερωση και ας ειναι μονο για την ιστορια θα ηθελα να κανω μια αναφορα αλλα με λιγα λογια σε ολα τα πεπραγμενα του κοσμου για να ξερετε και τι σας γινεται και να μην πετατε καποιοι σε ροζ συννεφακια ..

1. Οταν μπηκε η ERROR βγηκαμε στην 44 και θεωρηθηκαμε απο την φυλη ΠΑΡΕΑΚΙ ευκολος στοχος και εβγαλε στο συνολο 7 ακαδημιες εναντιον μας .
Τελικως δεν καταφεραν τιποτα αντιθετως τους πηραμε παραμαζωμα και μετα διαλυθηκαν κιολας και αποροφηθηκαν απο τους μετεπειτα ΑΦΚ θα επανελθω σε αυτο το θεμα και μετεπειτα.

Υπηρξε ενα ακκ που επαιξε κομβικο ρολο αυτο το Nikola Jokic που αλλαξε ονομα και τωρα λεγεται DOPAMINE που βγηκε απο την φυλη ΠΑΡΕΑΚΙ και στρατολογηθηκε απο εμας προς κοινο συμφερον και των δυο, αυτη η κινηση προκαλεσε μαζι με την δυναμικη μας και το ενδιαφερον της φυλης ΜΠΟΥ που με αρχηγο τοτε το ακκ ΤΟΠΑΚΟΣ με προσεγγισε και καναμε συμμαχια και μια συμφωνια με ενωση για κλεισιμου κοσμου εφοσων καθαριζαμε τον υπολοιπο χαρτη.

Με λιγα λογια για να μην κουρασει ολο αυτο τους αφησαμε να αναπτυχθουν να περασουν αναμεσα μας και ουδεποτε βοηθηκαμε απο αυτους και αφου καθαρισαμε το ΠΑΡΕΑΚΙ μονοι μας ενω αυτοι καναν πολεμο με τα ΒΑΡΒΑΡΑ [τα στατιστικα ειναι η αποδειξη για αυτα που γραφω] τους εδωσα και προσβαση στην ηπειρο των ΑΦΚ. Φυσικα μια φυλη με τετοια δυναμικη με κανεναν σοβαρο πολεμο μεχρι εκεινη την στιγμη εκανε επελαση απο εκει και περα.

2. Οταν διαλυθηκε η φυλη ΠΑΡΕΑΚΙ και αποροφηθηκαν καποια δυνατα ακκ απο την φυλη ΑΦΚ με προσεγγισε η τοτε ηγεσια της να κανουμε συμμαχια και να χτυπησουμε τους ανυπαρκτους μεχρι εκεινη την ωρα ΜΠΟΥ με τον ορο ομως να φαγωθει ο ΤΖΟΚΙΤΣ που τους ειχε προδωσει.

η ERROR αρνηθηκε να καταλυσει τις αξιες και τις αρχες της και να φερθει προδωτικα για ενα οροσημο και ετσι η ΜΠΟΥ βγηκε κερδισμενοι και οπως αποδειχτηκε στην πορεια της εδωσε και την νικη στον κ84.

Ολοι φανταζομαι γνωριζετε οτι εαν συμφωνουσαμε η ΜΠΟΥ δεν θα υπηρχε και τωρα θα εγραφε αλλος στην θεση μου.

3. Καποιοι στιγμη και ενω ολα ειχαν κριθει ως προς την εκβαση του κοσμου, ζητησαμε να τηρηθει η συμφωνια αλλα τελικα η ΜΠΟΥ ειχε αλλα σχεδια τελικα και ειχε φροοντισει με την τακτικη της να μπορεσει να τα βαλει σε εφαρμογη.

εδω εμφανιζετε ενα αλλο ακκ που επαιξε κομβικο ρολο σε αυτο το ακκ WEEZEΕ ο οποιος ηπιε εφαγε με εμας και την εκανε για τους ΜΠΟΥ ξαφνικα και αρχισε να χτυπαει τους πρωην συμπαιχτες του απο την πρωτη μερα, λιγο αργοτερα και ο DOPAMINE το ιδιο.
Τα οποια ηταν τα 2 μεγαλυτερα ακκ της φυλης και ηδη ηταν συννενοημενα την καταλληλη στιγμη να στραφουν εναντιον μας οπως και εγινε.
Μην αναφερω και ολα τα υπολοιπα οπως πχ τον καλο μας φιλο Αντωνακη που ηταν ο μονος που ηξερε και την φιλοσοφια της φυλης μας..

Αλλα επρεπε να σας κοπανισω τοτε με ΑΦΚ και ΓΚΕΤΟ μαζι να μην υπαρχατε τωρα να με κοροιδευτε κιολας και ποιον εμενα που σας φερθηκα σε ολους εντιμα και σωστα ..

Ετσι και την γιαγια μου να εβαζα να παιξει θα κερδιζε και εσεις αντι να κανετε μοκο και να μην το πειτε ουτε στον παπα καθεστε και χλευαζετε κιολας με αστεια μηνυματα και εικονες σαν αλλοι συγχρονοι κλοουν ..
Παραμερισατε ομως το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι βαλανε τα χρηματα τους και τον χρονο τους σε αυτον τον κοσμο και


Τελος να κανω ενα γενικο σχολιο για τον κ84

Ο χειροτερος κοσμος που επαιξα σε ελληνικους σερβερ χαρισμα σας ο κοσμος και το οροσημο αλλα η ιστορια γραφει και κρινει ..
 

cr777

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
2. Οταν διαλυθηκε η φυλη ΠΑΡΕΑΚΙ και αποροφηθηκαν καποια δυνατα ακκ απο την φυλη ΑΦΚ με προσεγγισε η τοτε ηγεσια της να κανουμε συμμαχια και να χτυπησουμε τους ανυπαρκτους μεχρι εκεινη την ωρα ΜΠΟΥ με τον ορο ομως να φαγωθει ο ΤΖΟΚΙΤΣ που τους ειχε προδωσει.

Για μένα ο κ84 ηταν ενας υπεροχος κόσμος γεμάτος ιντριγκα και ανατροπες.
Ηρθε λοπον το καλοκαιρακι και μην έχοντας τι να κάνω αποφάσισα να λογκαρω με τα κο μου στο αγαπημένο μας broswer game. Μπήκαμε τυχαία στο χαρτη και μας κάλεσε στη φυλή του ο Όμηρος με τον οποίο εχουμε ξαναπαίξει μαζι. Δυστυχώς όμως χωρις τον Μητσο κ τον εκτελεστη η φυλή του ήταν ανυπαρκτη και ο μόνος που προσπαθουσε ήταν ο varane μαζι με τον captain. Η φυλή παρέα αποφάσισε να ενωθεί με τους afk χωρις να πάρει την άδεια μου οπότε οι δρομοι μας απλα χωρισαν . Συμφωνήσαμε να μπουμε στη ERROR διοτι οπως ειπε κ ο Χρήστος είχαμε κοινους στοχους, οταν ομως εσπασε η συμφωνιά με ΜΠΟΥ ζυγίσαμε τις επιλογες μας και αποφασίσαμε να μη σπαταλήσουμε χρόνο σε εναν αδιαφορο παικτικά κοσμο.
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Ο κόσμος είχε κλείσει στις 24/07/2023 με ένα μήνυμα μου αγαπητε φιλε ΕΡΡΟΡ.

Καλο βραδυ
 

warlord53

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Σχετικά με τον 84 έχω να πω και γω την ιστορία μου μιας και ήταν ο πρώτος κόσμος στον οποίο συμμετείχα. Μέχρι το σημείο στο οποίο γινόταν ο πόλεμος μεταξύ ERROR και ΠΑΡΕΑΣ αρχικά και εν συνεχεία με τους AFK το παιχνίδι είχε απόλυτο ενδιαφέρον, χτυπήθηκαν μεταξύ τους δυνατές φυλές και εν τέλει έμειναν 3 φυλές στον κόσμο ERROR, ΜΠΟΥ, GHETTO. Μετά ξεκίνησαν τα ευτράπελα με ορισμένους παίκτες της ERROR οι οποίοι, αναφέρθηκαν από τον Ετερος Εγω παραπάνω, προδώσανε τη φυλή και ενώθηκαν με τους ΜΠΟΥ μετά από συμφωνία που είχαν να κλείσουν τον κόσμο μαζί τους. Ακόμα και τότε μετά από 2 μήνες πόλεμο, συνεχείς προδοσίες εγκαταλείψεις, πρώην συμπαίκτες να χτυπάνε τους φίλους τους που τόσο καιρό του υποστήριζαν δεν κατάφεραν να μας κατατροπώσουν. Μια κατάσταση τραγική που αντικατοπτρίζει την ρουφιανιά σε όλο το μεγαλείο της. Κρίμα για όλο το ωραίο παιχνίδι που παίκτηκε επί 4 μήνες και χάλασε το τελευταίο τρίμηνο μετατρέπωντας τις φυλετικές μάχες σε φυλετικές ρουφιανιές. Μέχρι στο σημείο φτάσανε οι ανεκδιήγητοι να βάλουν άτομο που ήταν σαν δεύτερο coplay σε λογαριασμό παίκτη των GHETTO να στέλνει μηνύματα ότι τάχα προδίδει τη φυλή του και να τον διασύρουν δημόσια με ψεύτικες κατηγορίες. Ντράπηκε και η ντροπή μία παρεούλα περιθωριακών ανθρώπων οι οποίοι έχουν σαν σύστημα σε κάθε κόσμο να βάζουν σε κάθε φυλή από ένα λογαριασμό ώστε να είναι σε θέση να ρουφιανεύουν. Τέτοιες νίκες να τις χαίρονται , είναι οι μόνες νίκες που θα δούνε σε μια αποτυχημένη ζωή που σίγουρα ζούνε. Συγνώμη για το σχόλιο αλλά ότι και να ειπωθεί δεν αντικατοπτρίζει ούτε κατ ελάχιστο την κακία που βγήκε σε αυτόν το κόσμο. Η νίκη είναι σημαντική αν γίνεται με σωστό τρόπο. Καλη συνέχεια και καλές μάχες στους άλλους κόσμους!
 

Eτερος εγώ

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0

Eτερος εγώ

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Ο κόσμος είχε κλείσει στις 24/07/2023 με ένα μήνυμα μου αγαπητε φιλε ΕΡΡΟΡ.

Καλο βραδυ

Εχεις τοσο δυναμη κολλητε ε;

Θα σε πιστευα εαν εβλεπα φως..

Τωρα ετσι ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει ..
Εγω εγραψα οτι συνεβει και οχι ολα δεν υπαρχει λογος ας βγει καποιος εαν μπορει να με διαψευσει ..
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Ισως να κερδισεις την επομενη φορα!
 
Κορυφή