Το κατάστημα κλείνει σύντομα!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]

Αγαπητά μέλη,

μετά από την ψηφοφορία που άνοιξε για τον κόσμο 2 και σας ζητούσε να αποφασίσετε αν και ποτε θέλετε να κλείσει ο κόσμος, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και επίσημα την ημερομηνία που εσείς αποφασίσατε.

Ο κόσμος 2 λοιπόν μετά από δικη σας απόφαση θα κλείσει στις 15/12/2011

Λίγα λόγια για τον κόσμο 2

Ο κόσμος 2 λειτουργεί για 3 χρονια περίπου. Ήταν ο δεύτερος κόσμος των φυλετικών όπου για πρώτη φορα δοκιμάσαμε την ταχύτητα 2 και πολλοί ενθουσιάστηκαν με τον γρήγορο παιχνίδι.


Ο κόσμος 2 μετράει πολλές ενώσεις φυλων, παρα πολλούς πολέμους, πολλές διαφωνίες, προδοσίες, φιλιες και φυσικά πολλές ωραίες στιγμές για τα μέλη του που ελπίζουμε πως θα θυμούνται για καιρό.

Οι νικητές του κόσμου, ήταν πάντα στο top10 από την αρχή σχεδόν του κόσμου μέχρι φυσικά και σήμερα. Ίσως με διαφορετική σύνθεση αλλα στις Φυλετικές Μάχες μετράμε τις φυλές και όχι έναν έναν τους παίκτες. Έτσι λοιπόν η φυλή που θα κλείσει την πόρτα φεύγοντας είναι το Πυρηνικό Μέτωπο.

Συγχαρητήρια σε όλους σας, συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για να φτάσετε στην νίκη αλλα δεν είναι ακόμα ενεργοί για να δουν το κλείσιμο του κόσμου, συγχαρητήρια και στους αντιπαλους σας που είμαστε σίγουροι πως έπαιξαν με αξιοπρέπεια.

Ευχόμαστε καλή συνεχεια σε όλους σας και θέλουμε να σας δούμε ξανά σαν μια παρέα σε έναν επόμενο κόσμο.

Όλα τα ενεργά* μέλη της φυλής θα λάβουν από 400 πόντους premium για να τους χρησιμοποιήσουν σε κάποιον επόμενο κόσμο.



Οι διαδικασίες είναι οι γνωστες πλέον:
Κλείσιμο κόσμου ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μέσα στην ημερα που ανακοινώθηκε.
Κλείσιμο forum την ίδια μέρα και δημιουργία επιπλέον ενότητας για συζήτηση.





Ομάδα διαχείρισης




*Ενεργό μέλος θεωρείτε οποιος δεν έχει επιτηρηθεί περισσότερες από 60 μέρες τις τελευταίες 120 μέχρι και σήμερα που βγαίνει αυτή η ανακοίνωση.

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή