Απαντήθηκε: Έκδοση για κινητα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser8349
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser8349

καλησπερα παιδια.

σκεφτομαι να αγορασω κινητο και να πιανει wireless.

βλπεω τα περισσοτερα χρησιμοποιουν λειτουργικο HSDPA.

η εκδοση των φυλετικων με το λογισμικο αυτο ειναι συμβατη?


θα παιζει?


ευχαριστω εκ των προτερων:D
 

DEATHWINNER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
1
είχα ρωτήσει και εγώ σε προηγούμενο ποστ. Όλα τα κινητά είναι συμβατά στην έκδοση αυτήν! (εκτός και αν δεν έχουν wifi :p)
 

DeletedUser

καλησπεραααα
λοιπον να σας τα ξεκαθαρησω αυτα....
τα HSDPA ειναι λειτουργικο το οποιο επιτρεπει μεγαλυτερες ταχητητεσ φορητου δικτυου οταν πιανεις 3G...δηλαδη εφοσων εκει που εισαι πιανεις 3G μπορεις να σερφαρεις απο το κινητο μεχρι κ με 384kbit/s(μουφα)
Δεν εχει καμια σχεση με wi-fi...στο wi-fi μπορεις να σερφαρεις με τα 3/4 της ταχυτητας που πιανεις με τον υπολογιστη αλλα αντιλαμβανεσαι μονο το 1/4 καθως κανει πολυ ωρα για να την φωρτωσει στη οθονη ενω ηδη εχει κατευασει τα πακετα....
Με ενα κινητο συμβατο με wi-fi μπορεις να συνδεεσαι μεσω καποιον hot-spots που υπαρχουν σε καφετεριες,εμπορικα κεντρα,πλατειες κτλ..αλλα μπορεις να συνδεθεις κ στο σπιτι σου εφοσων εχεις wi-fi στο σπιτι!
Αν ομως βρισκεσαι σε περιοχη που δεν βρισκεις κανενα δικτυο wi-fi τοτε εχεις προβλημα κ αναγκαστικα θα πρεπει να συνδεθεις με το κλασικο internet του κινητου που παει σαν κοτα........ακομα κ να ειναι hsdpa..
Αυτα απο μενα...παντος αν θες να μπαινεις με wi-fi μπορεις με τα ιδια λεφτα να αγορασεις ενα netbook και να κανεις την δουλεια σου...επισης κ το PSP oποιοδηποτε υποστηριζει wi-fi με μεγαλες ταχυτητες!(εγω εχω πιασει μεχρι 3mbit/s με το PSP-GO)


Φιλικα,
η καλη σας αγελαδα που βοσκει κατω στη λακιαδα:p:D:p:rolleyes:
 

DeletedUser8349

οκ παιδια.ευχαριστω.μπορει να κλειδωθει
 
Κορυφή