DeletedUser
η φάρμα του κ8 έμαθε να παίζει? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αν ξέρεις τι είναι το ODA.....![]()
ποτε ημουνα φαρμα στον κ8?ποιος καημενος εισαι εσυ παλι?
η φάρμα του κ8 έμαθε να παίζει? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αν ξέρεις τι είναι το ODA.....![]()
Δεν ξέρω αν μόνο εμένα μου φαίνεται σαχλαμάρα αυτη η ιστορία αλλά πιο το νόημα αυτού ρε παιδιά, μόνον ίσως ο χαβαλές που ούτως η άλλως τον κάνεις αμα θες, αλλιώς καταστρέφεις το παιχνίδι σου, θα βαράς γεμάτα χωριά για να ανεβάσεις ODA με αποτέλεσμα να χάνεις πολύ στρατό, θα στέλνεις τα επιθετικά σου όλο και πιο μακριά με σκοπό να σκοτώνεις στρατό και όχι να φαρμάρεις και άμα καθαρήσεις και όλους τους κοντινούς σου που θα το κάνεις τις τελευταίες μέρες για να κερδήσεις αμα είσαι στους πρώτους χάνεις και τους στόχους σου για να νομπλάρεις.
Αποτέλεσμα απίστευτη καθηστέρηση στην αναπτυξή![]()
Εμείς σκεφτόμαστε στο ίδιο μήκος κύμματος dude.
Atomaki έγινε λάθος με τη δήλωση συμμετοχής μου από τον Σάκη. Δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε αυτόν το διαγωνισμό. Ποτέ δεν ήμουν άλλωστε "noob hunter". Περισσότερο θα με χαρακτήριζα "noob hunters' hunter". Έχει πιο πλάκα το παιχνίδι έτσι
(Βασικά αν κατάλαβα καλά, αν κάποιος θέλει να "κερδίσει", σταματάει το χτήσιμο, βγάζει στρατό αβέρτα και τον αμολάει αριστερά και δεξιά και στο τέλος ρίχνει και 2 κτήρια για να έχει μικρότερο διαιρετέο και έιναι ο "πιο μάγκας". Το κατάλαβα σωστά![]()
Ο/Η Dunedain έγραψε:Atomaki έγινε λάθος με τη δήλωση συμμετοχής μου από τον Σάκη. Δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε αυτόν το διαγωνισμό. Ποτέ δεν ήμουν άλλωστε "noob hunter". Περισσότερο θα με χαρακτήριζα "noob hunters' hunter". Έχει πιο πλάκα το παιχνίδι έτσι
και εμείς ήμασταν αλλά όταν ήμασταν μας κάναν τα ίδια... Πλέον μάθαμε και εμείς και τα κάνουμε τώρα... κακό δεν είναι να μην ξέρεις να παίζεις, κακό είναι να μην μαθαίνεις να παίζεις γιατί βλέπω ίδια άτομα που έχουν μπεί και στους 9 κόσμους στην ελλάδα και ακόμα δεν ξέρουν ότι το πρώτο χωριό που θα νομπλάρουν δεν θα πρέπει να είναι βάρβαρο των <500 πόντων.
Αυτοί δίνουν δικαιώματα να χρησιμοποιούμε εκφράσεις υπεροπτικές. Έτσι απλά είναι τα πράματα φίλε...
Και εννοείται ότι δεν συμπεριλαμβάνω μεγάλους παίχτες που απλά μπήκαν να δούν τον κόσμο και απλά δεν ασχολούνται αλλά αυτοί είναι 20-30 το πολύ από τα 12000 άτομα του SERVER 9...
Αυτη τη μανια με τα βαρβαρα τη σημαινει?
Δηλαδη οποιος παρει βαρβαρο 400 π ειναι νοομπας?