Αναζήτηση βοήθειας

  • Δημιουργός θέματος FICEMAN
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Είμαι καινούριος παίκτης στο παιχνίδι Tribal Wars και ενώ έχω αρχίσει να καταλαβαίνω κάποια πράγματα, κάποια άλλα ακόμα μου διαφεύγουν.
Όποιος έμπειρος το διαβάσει και έχει την διάθεση να βοηθήσει απαντώντας...

1. Τι σημαίνει ότι μία φυλή είναι Ακαδημία μιάς άλλης; Πως ακριβώς συσχετίζονται και πως αλληλεπιδρούν μεταξύ τους;

2. Υπάρχει περίπτωση ένας παίκτης να επιζήσει στο παιχνίδι χωρίς να γίνει μέλος κάποιας φυλής;

3. Εάν θέλω να μπω σε κάποια φυλή (εξ' ανάγκης για να επζήσω), ποιά είναι η λογική της επιλογής (πάντα υπο την αίρεση ότι με προσκαλούν φυσικά...);
- Η καλύτερη φυλή γενικά;
- Η καλύτερη φυλή στην ήπειρο που βρίσκομαι; ( αλήθεια παίκτες από άλλη ήπειρο δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους; )
- Ως "καλύτερη" φυλή είναι αυτή με τους περισσότερους πόντους ή υπάρχει και άλλο κριτήριο;

4. Τα χωριά bonus μπορεί κάποιος παίκτης να τα πάρει με την μέθοδο που παίρνονται χωριά από άλλους παίκτες (δηλ. επιθέσεις με αριστοκράτη κλπ); Εφ' όσον πάρεις στην κατοχή σου τέτοιο χωριό bonus, το bonus αυτού του χωριού ισχύει μόνον γι' αυτό το χωριό ή για όλα τα χωριά που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης;

5. Έχω δεχθεί προσκλήσεις από ένα σωρό παίκτες να μπω σε διάφορες φυλές (ζητώ συγνώμμη σε όσους δεν απάντησα, άργησα να καταλάβω ότι οι προκλήσεις είναι στις "Αναφορές" και όχι στο "Ταχυδρομείο"). Εάν αρνηθώ να μπω σε μιά φυλή, αυτομάτως θεωρούμαι εχθρός τους;

Γα όποιον απαντήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)
 

DeletedUser

1)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΑΠΛΟΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ 2 ΦΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ!
2)ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΙΛΛΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
3)ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΗΣ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
4)ΝΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ!
5)ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ! :D
 

DeletedUser

το ποστακι επρεπε να το κανεις στις ερωτησεις. θα απαντησω και ελπιζω να σε καλυψω.

1. Σημαινει οτι εχουν κοινη διπλωματια. Κοινους στοχους και συνεργαζονται σαν να ειναι μια φυλη. Συνηθως σε κοσμους με οριο μελων 120 οι φυλες που εχουν ακαδημιες ειναι massrecruit και δεν σκοπευουν να παιξουν για τον αντικειμενικο σκοπο του παιχνιδιου που ειναι οι μαχες.

2. Φυσικα και ναι. Πρεπει ομως να εισαι μολυ ενεργος και εμπειρος. Και παντα οι αντιπαλλοι σου να μην ειναι ολοι τους πολυ καλοι. Αλλα ναι μπορει. Αφου εισαι αρχαριος καλυτερα να επιλεξεις να μπεις σε καποια φυλη.

3. Σε γενικες γραμμες οι προ-δημιουργημενες φυλες ειναι οι φυλες που αξιζουν και ειναι καλες. Η επιλογη σου πρεπει να βασιστει αρχικα σε μια φυλη που να βρισκονται τα μελη τους κοντα σου αλλα παραλληλα να ειναι και καλοι παικτες για να σου μαθουν το παιχνιδι. Δυστηχως δυσκολο γιατι οι περισοτερες φυλες που εχουν ανοικτη στρατολογηση, μαζευουν την σαρα και την μαρα της περιοχης τους και δεν μπορεις να τους φαρμαρεις κι ολας... Μια καλη φυλη ειναι αυτη που χρησιμοποιει στρατο για την αναπτυξη της. Δηλαδη παντα να κοιτας τις απωλειες της (επιθετικες και αμυντικες). Επισης η συνεργασια ολων των μελων προς οφελος της φυλης και οχι για ατομικη αναπτυξη. Πολυ βασικο και αυτο.

4. Ναι. Μονο για αυτο το χωριο.

5. Απο την στιγμη που σε εχουν προσκαλεσει τοσες φυλες οι περισοτερες απο αυτες δεν εχουν κανενα μελλον στο παιχνιδι. Κοιτα να κανεις την σωστη επιλογη, γιατι αν μπεις σε νουμποφυλη και το χωριο σου θα χασεις και δεν θα μαθεις να παιζεις.
 

DeletedUser

Σ' ευχαιστώ ntelirio αν και μου δημιούργησες μία νέα απορία...
Τι σημαίνει "νουμπόφιλος";
( Έχω αρχίσει να νοιώθω σαν πιτσιρικάς με τις τόσες ερωτήσεις μου :) )
 

DeletedUser

Σ' ευχαιστώ ntelirio αν και μου δημιούργησες μία νέα απορία...
Τι σημαίνει "νουμπόφιλος";
( Έχω αρχίσει να νοιώθω σαν πιτσιρικάς με τις τόσες ερωτήσεις μου :) )

χαχα.. με εκανες και γελασα... νουμποφυλή γραφω.

φυλη που αποτελειτε απο νουμπαδες.. νουμπας= αυτος που δεν ξερει και ουτε προσπαθει να μαθει να παιζει...

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το noob ή n00b άρχισε να χρησιμοποιείται ως ένας όρος στην «αργκό» του διαδικτύου, για τους νέους χρήστες του online gaming. Οι προχωρημένοι - καλοί παίχτες, αποκαλούσαν noob τον παίκτη που δεν ήξερε ή που έκανε κάποιο λάθος και έφερνε την ομάδα σε κίνδυνο. Πάντα όμως, αποτελούσε ένα επικριτικό τίτλο.


βαριεμαι και να γραφω οχι τπτ αλλο
 

DeletedUser

sorry που σε κούρασα να γράφεις :)
στο online gaming είμαι όντως εντελώς καινούριος... νοσταλγώ την παλιά καλή εποχή του DOS :)
 

DeletedUser

Το θέμα μετακινήθηκε και θα παραμείνει ανοιχτό για λίγο ακόμα γιατί είναι ενδιαφέρον και για νέους παίκτες και για παλιούς.
 
Κορυφή