Οδηγός.Οι συχνές ερωτήσεις για το T.W.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser5028
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5028

Με αφορμή τις καθημερινές ερωτήσεις που βλέπω εδώ,στο φόρουμ,πήρα την πρωτοβουλία να τις μαζέψω,να προσθέσω κάποιες καινούργιες και, τέλος, να πάρω κάποιες από την βοήθεια.Σας τις μαζεύω λοιπόν εδώ.Είναι κυρίως για τα νέους παίκτες.

Τι σημαίνει support;(ενίσχυση)

Με το support(ενίσχυση),΄βοηθάς έναν παίκτη κυρίως με στρατό.Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι βοήθειας είναι:

~Επιθετική βοήθεια-Όταν ένα μέλος της φυλής σου/συμμαχικός παίκτης/παίκτης με Σ.Ε. κάνει επιθέσεις σε έναν εχθρό,μπορείς και εσύ να κάνεις επιθέσεις στον στόχο,μέ σκοπό να βοηθήσεις τον επιτιθέμενο παίκτη στην προσπάθεια του(π.χ. να πάρει το χωριό)

~Αμυντική βοήθεια-Την στέλνεις όταν επιλέγεις έναν αριθμό στρατευμάτων από το μ.συγκέντρωσης και πατάς το κουμπί ''Στείλε βοήθεια''.Αυτά τα στρατεύματα θα βοηθήσουν στην υπεράσπιση ενός χωριού από επιθέσεις που δέχετε μέχρι τα στρατεύματα να παρθούν ή να σταλθούν πίσω από τον παίκτη που τα έστειλε ή που τα δέχτηκε αντίστοιχα.

Πιο σπάνιες ενισχύσεις:
~Διπλωματική βοήθεια-Λέμε όταν ένας αξιωματούχος μιας φυλής συνήθως,εμπλέκεται και με διπλωματικές πράξεις αποφεύγει την σύγκρουση δύο παικτών ή φυλών με στρατεύματα.

~Επιτήρηση λογαριασμού-Με αυτό τον τρόπο επιτηρείς τον λογαριασμό ενός παίκτη όσο θα λείπει και τον προστατεύεις.Χρειάζεται προσοχή για τον ποιο θα διαλέξεις για την επιτήρηση του λογαριασμού σου.


Για πόσο καιρό θα μείνουν στο χωριό που τα έστειλα, τα αμυντικά μου στρατεύματα;

Θα μείνουν εκεί ώσπου:

~Ο ιδιοκτήτης του βοηθημένου χωριού τα στείλει πίσω στο χωριό από όπου ήρθαν.

~Ο ιδιοκτήτης των στρατευμάτων τα καλέσει πίσω από το χωριό που τα έστειλε.Από το μέρος συγκέντρωσης.

~Παιθάνουν,υπερασπίζοντας το χωριό που στάλθηκαν.


Πως ανακαλώ την βοήθεια από ένα χωριό;

Για να την ανακαλέσεις πήγαινε στο μέρος συγκέντρωσης στο χωριό από όπου στάλθηκαν και επέλεξε το κουμπί ''στρατεύματα'' στα αριστερά.Από εκεί θα δεις και αν κάποιος άλλος έχει τα στρατεύματα του στο χωριό σου για βοήθεια.Μπορείς επίσης να τα στείλεις΄πίσω.Από εκεί μπορέις να επιλέξεις να ανακαλέσεις όλα τα στρατεύματα σου από ένα χωριό ή ένα συγκεκριμένο αριθμό.Επίσης μπορείς να στείλεις πίσω τα στρατεύματα που ένας άλλος παίκτης έχει στείλει στο χωριό σου για βοήθεια.

Αύριο το πρωί και άλλες ''Συχνές ερωτήσεις''.Δεν έχω τελειώσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Πολυ καλο μπραβο. Απλα αν θες, προσθεσε στην επιτηρηση λογαριασμου οτι απαγορευεται η μονιμη επιτηρηση λογαριασμου.
 

DeletedUser5028

Πολυ καλο μπραβο. Απλα αν θες, προσθεσε στην επιτηρηση λογαριασμου οτι απαγορευεται η μονιμη επιτηρηση λογαριασμου.

Αυτό έχει να κάνει με τους κα΄νονες.
Τέσπα,όπως είπα δεν τελειώσα έχω αρκετές ακόμα όπως τις φαντάζομαι.Αύριο....
 

DeletedUser

Οκ, απλα υπαρχουν αρκετες ερωτησεις σχετικα με αυτο πιστευω. Αυτο που ελπιζω ειναι να διαβασουν ολα αυτα που θα γραψεις και να μην ειναι χαμενος χρονος...
 

DeletedUser

Αμα χρειαζεσε βοηθεια σε οτιδηποτε το skype μου το εχεις ;) Μου αρεσει να βλεπω προθυμια σε τετοια θεματα :)
 

DeletedUser5028

Αμα χρειαζεσε βοηθεια σε οτιδηποτε το skype μου το εχεις ;) Μου αρεσει να βλεπω προθυμια σε τετοια θεματα :)

ΟΚ,φίλε μου.Θα σε ειδοποιήσω,για οτιδήποτε.

Και τώρα παρακάτω:

Γιατί δεν μπορώ να ελέγξω την βοήθεια που κάποιος άλλος μου έστειλε;

Μπορείς μόνο να ελέγξεις τα στρατεύματα που ανήκουν σε εσένα.Είσαι ο ''διοικητής'' τους και τους δίνεις εντολές.Με τα στρατεύματα σου μπορείς να κάνεις επίθεση ή να βοηθήσεις ένα χωριό πατώντας τα κατάλληλα κουμπιά από το μ.συγκέντρωσης.Άλλες επιλογές που μπορείς να κάνεις με τα στρατεύματά σου είναι να ακυρώσεις την επίθεση ή την βοήθεια που έστειλες.Αλλά,αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο.Ο μόνος τρόπος που μπορείς να ελέγξεις τα στρατεύματα των άλλων είναι να τα στείλεις πίσωάπό το χωριό που σου ήρθαν για βοήθεια.


Αν στείλω βοήθεια σε ένα χωριό και μετά του κάνω επίθεση τα στρατεύματα μου θα πολεμήσουν μεταξύ τους;

Ναι,αν το κάνεις αυτό τα στρατεύματα σου θα πολεμήσουν μεταξύ τους.


Πόσο μακριά μπορούν να πάνε τα στρατεύματα μου για να κάνουν επίθεση για πόρους;

Μπορείς να κάνεις επίθεση για τον λόγο αυτό όσο μακριά θέλεις.Αλλά για να το κάνεις αυτό,που είναι γνωστό και ως ''farming'',είναι καλύτερα να κάνεις επίθεση σε πιο κοντινούς παίκτες.Επειδή έτσι τα στρατεύματα σου πηγαινοέρχονται πιο γρήγορα οπότε μαζεύεις και πόρους πιο γρήγορα από τις συνεχόμενες επιθέσεις.


Τι είναι η τύχη;

Η τύχη είναι κάτι το οποιό διαλέγεται ''στη τύχη'',στα κουτουρού.Μπορεί να είναι θετική ή αρνητική και κυμαίνεται μεταξύ του -25% και του +25%.Αν η τύχη είναι σου σε μία επίθεση είναι στο -25% τα στρατεύματα σου θα πολεμούν 25% πιο αδύναμα.Το αντίθετο αν η τύχη βρίσκεται στο +25%.Ακόμα,την τύχη,δεν μπορείς να την επηρεάσεις με κανένα τρόπο.


Αν σε μια μάχη είχες κακή τύχη, θα έχεις καλή στην επόμενη;

Όχι,είναι τελείως τυχαίο.


Τι είναι το βαρβαρικό χωριό;

Το χωριό βαρβάρων είναι ένα χωριό που κάποτε ελεγχόταν από κάποιον παίκτη,αλλά έγινε βαρβαρο.Αυτό μπορεί να συμβεί αν κάποιος παίκτης εγκαταλείψει το παιχνίδι ή κάνει διαγραφή λογαριασμόυ ή αν δεν ακολουθήσει τους κανόνες του παιχνιδιού και,αποκλειστεί.Ακόμα,τα χωριά βαρβάρων δημιουργούνται αυτόματα και στην αρχή ενός νέου κόσμου από τους διαχειριστές του παιχνδιού,ώστε στη συνέχεια να μπορόυν οι παίκτες να τα κατακτήσουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για να παίρνουν τους απαραίτηους πόρους.


Μπορώ να επιτεθώ/κατακτήσω ένα βαρβαρικό/εγκαταλλελειμένο χωριό;

Ναι.Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις με τα χωριά των παικτών μπορείς να κάνεις και με τα χωριά βαρβάρων.


Γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τα στρατεύματα που μόλις χρησιμοποιήσα για να κατακτήσω ένα χωριό;Χάθηκαν;

Όχι.Τα στρατεύματά σου αυτά,απλώς υπερασπίζονται το καινούργιο σου χωριό,μέχρι να επιλέξεις να έρθουν πίσω στο χωριό απ'όπου έγινε η επίθεση.


Τι συμβαίνει όταν τα χωριά μου κατακτώνται;

Όταν χάνεις το χωριό σου τα στρατεύματα που ανήκαν σε αυτό,χάνονται.Αν χάσεις και το τελευταίο σου χωριό,μπορείς να καθιδρύσεις ένα νέο,από την αρχή.


Τι συμβαίνει όταν κάποιος με βοηθάει και έπειτα γίνει βάρβαρος;

Τα στρατεύματα που έστειλε στο χωριό σου για βοήθεια παραμένουν εκεί μέχρι το χωριό αυτουνού που σου έστειλε βοήθεια κατακτηθεί από κάποιον.


Αν στείλω ΜΙΑ επίθεση με π.χ. 3 αριστοκράτες θα κατεβάσει πιο πολύ την εμπιστοσύνη από το χωριό;

Όχι.Θα μετρήσει σαν να έστελνες μόνο έναν αριστοκράτη.Για να μετρήσει διαφορετικά πρέπει να τους στείλεις σε διαφορεικές επιθέσεις.


Όταν κατακτώ ένα χωριό τι συμβαίνει στο αριστοκράτη μου;

Αν το κάνεις αυτό,ο αριστοκράτης που θα ρίξει την εμπιστοσύνη κάτω από το 0,χάνεται και δεν μπορείς να τον χρησιμοπιήσεις πια.Ακόμα,όταν κατακτάς το χωριό η εμπιστοσύνη αναιβένει αυτόματα και αμέσως στο 25.


Όταν αποσυνδέομαι,μπορόυν άλλοι παίκτες να μου κάνουν επίθεση;

Ναι,μπορόυν.Μπορείς όμως να δώσεις σε κάποιον που εμπιστεύεσαι και πέζει φυλετικές μάχες,επιτήρηση του λογαριασμου σου.


Τι είναι το ηθικό;Και πως επηρεάζεται;

Το ηθικό είναι μία βοήθεια που δίνει το παιχνίδι στους μικρότερους σε πόντους από παίκτες από κάποιους άλλους.Όταν ένας δυνατότερος παίκτης επιτείθεται,του δίνεται ένα μειονέκτημα.π.χ. Αν ένας επιτειθέμενος έχει 50% ηθικό τα στρατεύματα θα πολεμήσουν με την μισή δύναμη τους.


Όταν κάνω ανίχνευση σε έναν παίκτη,αυτός παίρνει αναφορά επίθεσης;

Ναι,παίρνει κανονικά,όπως ακριβώς και εσύ.


Τι είναι το farming;

Το farming είναι μία επίθεση που κάνει ένας παίκτης σε ένανα άλλο για να του πάρει πόρους.


Είναι δυνατό να διαγραφώ από έναν κόσμο,χωρίς να περιμένω για 2 εβδομάδες;

Ναι.Πήγαινε από το μενού Ρυθμίσεις-->Διαγραφή λογαριασμού-->Δώσε τον κωδικό σου και κάνε κλικ στο ''οκ''.ΜΟΝΟ ο λογαριασμός σου στον κόσμο που έκανες διαγραφή θα διαγραφεί.π.χ. Αν έχεις έναν λογαριασμό στον κόσμο 2 και έναν στο κόσμο 4 και κάνεις διαγραφή στον 2 μόνο ο λογαριασμός σε εκείνον τον κόσμο θα διαγραφεί.


ΝΟΜΙΖΩ ότι τελείωσα....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Εκεινο που εγραψες τι ειναι βαρβαρικο χωριο, μπορεις να γραψεις επισης οτι βαρβαρικα χωρια υπαρχουν οταν ανοιξει ενας κοσμος, χωρις να ειχαν ιδιοκτητη και ειναι για σκοπους farming.
 

DeletedUser5028

Εκεινο που εγραψες τι ειναι βαρβαρικο χωριο, μπορεις να γραψεις επισης οτι βαρβαρικα χωρια υπαρχουν οταν ανοιξει ενας κοσμος, χωρις να ειχαν ιδιοκτητη και ειναι για σκοπους farming.

Thanks.Το πρόσθεσα.
 

DeletedUser

Πολύ καλή δουλειά Under και ελπίζω οι νέοι παίχτες να τα διαβάσουν αυτά πριν βγουν πάλι απεγνωσμένοι στο φόρουμ και λένε "ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΩΡΙΟΟΟΟ????".
Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι βαριούντε να διαβάζουν οδηγίες κι απλά περιμένουν κάποιον να εξηγήσει για 100000η φορά πως γίνεται κάτι από το να το ψάξουν μόνοι τους.
 

DeletedUser5028

Πολύ καλή δουλειά Under και ελπίζω οι νέοι παίχτες να τα διαβάσουν αυτά πριν βγουν πάλι απεγνωσμένοι στο φόρουμ και λένε "ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΩΡΙΟΟΟΟ????".
Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι βαριούντε να διαβάζουν οδηγίες κι απλά περιμένουν κάποιον να εξηγήσει για 100000η φορά πως γίνεται κάτι από το να το ψάξουν μόνοι τους.

Σε ευχαριστώ Raint.
Αυτό που που έγραψες εγώ το λέω:''Το θέλουν στο πιάτο''.Όμως δεν είναι δυνατόν αυτό.Ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι κινήσεις θα καλυτερέψουν το φόρουμ και,έμμεσα,το παιχνίδι.
 

DeletedUser6838

Οι περισσότεροι ποστάρουν να ρωτήσουν κάτι και δεν κοιτάνε καν αν τους απαντήσανε...
 

DeletedUser

πολυ καλη δουλεια φιλε...και χρησιμη για τους νεους παικτες που δεν βαριουνται...
 
Κορυφή