Excelακι για όλα.

• Δημιουργός θέματος petsagouris
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

μπράβο φίλε έκανες πολλή καλή δουλειά πραγματικά !!!!

DeletedUser

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Αν έχετε κάποια ιδέα για να γίνει καλύτερο μην την κρατάτε για τον εαυτό σας. :)

DeletedUser

Τελειο ειναι φιλε, αλλα το μονο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως μπορω να υπολογισω τους ποντους των χωριων που θελω...
που να παω??

DeletedUser

Επιλέγεις τα επίπεδα των κτιρίων στην πρώτη καρτέλα και σου εμφανίζει τον πληθυσμό που καταλαμβάνει και τους πόντους που δίνει. Αυτά όλα αθροίζονται στο κάτω μέρος.

Τώρα να σου πώ την αλήθεια δεν κατάλαβα με ακρίβεια τι ρωτάς. Αν δώσεις λίγο παραπάνω πληροφορίες για το τι θέλεις να κάνεις ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω.

DeletedUser6748

μια ερωτηση και απο εμενα. απο οτι ειδα ειναι φτιαγμενο για τον κοσμο 1 αν δεν κανω λαθος. Αλλαξα τους χρονους για την μεταφορα τον στρατευματων για τον κοσμο 2, που με ενδιαφερει.
Αλλα μπορεις να με βοηθησεις με τους χρονους εκπαιδευσης για κοσμο 2? Πως υπολογισες τον χρονο εκπαιδευσης σε 637,5 πχ για δορατοφορο?Ποια ειναι η μοναδα μετρησης?

DeletedUser

Είναι κυρίως φτιαγμένο για τον κόσμο 3. Μονάδα μέτρησης είναι τα δευτερόλεπτα.

Όλες οι πληροφορίες για τον υπολογισμό του χρόνου κατασκευής των στρατευμάτων μπορούν να βρεθούν εδώ

DeletedUser7234

καλο ακουγεται!! πως το κατεβαζω ομος?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Αν μπορείς φτιάξε το να παίρνει περισσότερα χωριά (προτελευταία καρτέλα)
γιατί τώρα παίρνει μέχρι 14 αν δεν κάνω λάθος.

DeletedUser

Πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Αν μπορείς φτιάξε το να παίρνει περισσότερα χωριά (προτελευταία καρτέλα)
γιατί τώρα παίρνει μέχρι 14 αν δεν κάνω λάθος.

Αυτό ισχύει και οφείλεται σε δική μου παράληψη. Το έχω φτιάξει και ετοιμάζω την επόμενη έκδοση που θα έχει ακόμη μερικά εργαλεία. Είναι έκπληξη, λογικά κάπου μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι διαθέσιμη.

DeletedUser

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ Κ ΦΟΡΤΩΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ Κ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟ...

DeletedUser

Με ποια έννοια;
Δώσε μου παραπάνω πληροφορίες για την λειτουργία που θα ήθελες να έχει.

DeletedUser

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ Κ ΠΟΣΟ ΣΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ 2 ΤΥΠΩΝ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κ twstats)ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΝΛΙΝΕ...

DeletedUser9001

Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μπορει να γινει κατι τετοιο.

DeletedUser

ευγε

Μπραβο φιλε μου πολυ καλη δουλεια,προσφερει μεγαλη βοηθεια.:)

DeletedUser

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ Κ ΠΟΣΟ ΣΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ 2 ΤΥΠΩΝ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κ twstats)ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΝΛΙΝΕ...

Μέσα απο το excel αυτά ξέχασε τα. Ζητάς ξεχωριστό πρόγραμμα.
Αν έχεις κάποια πρόταση (ολοκληρωμένη) για αυτό εδώ το αρχειάκι, με χαρά μου να την ακούσω.

DeletedUser

ΙΔΕΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣ8ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑ8Ε ΜΟΝΑΔΑ Κ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑ8Ε ΧΩΡΙΟ Κ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΥΡΑ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ 8Α ΦΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ 8Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΜΟΙΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑ8Ε ΧΩΡΙΟΥ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΕΠΙ8ΕΤΙΚΟ Κ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑ8Ε ΧΩΡΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ "ΤΑΔΕ" ΠΟΝΤΩΝ

DeletedUser

και μην ξεχασεις να βαλεις και καφετιερα και ξυπνητηρι:D

Κορυφή