Calculator Χρόνου και Απόστασης

DeletedUser

Με την βοήθεια του Excel έφτιαξα μια απλή λίστα η όποια μας επιτρέπει να υπολογίσουμε την απόσταση μεταξύ 2 χωριών καθώς και το χρόνο που χρειάζεται κάθε τύπος μονάδας-στρατιώτη για να φτάσει στο επιλεγμένο χωριό.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία τις συντεταγμένες του χωριού σας(Χο,Υο) και τις συντεταγμένες του χωριού-στόχου(Χ,Υ) καθώς επίσης και τον μέγιστο αριθμό πεδίων που επιτρέπει ο κόσμος σας να διανύσετε για να επιτεθείτε κ.λ.π.(υπάρχει προεπιλογή στα 100 πεδία).
Σε όσους ελέγχους του έκανα συμπίπτει με τον χρόνο που δίνει το παιχνίδι όταν προγραμματίζουμε μια επίθεση.Η διαφορά του ενός sec που υπάρχει μερικές φορές μεταξύ αυτών των 2 χρόνων οφείλεται στο ότι δυστυχώς δεν βρήκα κάποια συνάρτηση στο Excel η οποία να στρογγυλοποιεί και προς τα πάνω και προς τα κάτω,αναλόγως των συνθηκών,οπότε προτίμησα όλες οι στρογγυλοποιήσεις να γίνονται προς τα κάτω.Μπορείτε όμως να το τσεκάρετε και αυτό καθώς υπάρχει στήλη όπου εμφανίζονται τα δευτερόλεπτα με 2 δεκαδικά ψηφία.

Η λίστα είναι κλειδωμένη(εκτός από τα απαραίτητα κελιά) για να αποφευχθεί τυχόν αλλαγή των δεδομένων καταλάθος.Αν θέλετε να την ξεκλειδώσετε ο κωδικός είναι "12345".

Επίσης υπάρχουν και μερικά σχόλια βοήθειας αν και πιστεύω ότι είναι αχρείαστα.

Ελπίζω να σας βοηθήσει...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Ωραιο tool, πραγματικα χρησιμο για ατομα που δεν χρησιμοποιουν premium, καθως το twstats.gr ειναι αρκετα αργο στο φορτωμα του.
 

DeletedUser

Χαίρομαι που σας αρέσει και και ελπίζω να σας βοηθήσει όπως βοηθάει και εμένα...και λέω ελπίζω γιατί εμένα ως nooba όλα καλά μου φαίνονται:p!
 

DeletedUser

Ελπίζω να το δεχθούν στο σύστημα αν και θα χρειαστεί να πάρουμε άδεια από τους κεντρικούς κατασκευαστές σέρβερ. Θα σε πληρώσουν να το στειλεις κι εκεί και θα γίνεις πλούσιος φίλε! δέχομαι το 80% ως φιλική τιμη για μάνατζέρ σου!
 

DeletedUser2948

Ωραία δουλειά φίλε....

Η συνάρτηση που κάνει στρογγυλοποίηση στο Excel είναι η round( )...

Η σύνταξή της είναι round(κελί;αριθμός δεκαδικών ψηφίων)

Στην περίπτωσή μας στον αριθμό δεκαδικών ψηφίων θα βάλεις 0.

:)
 

DeletedUser

Ρε σε εμενα είναι κλειδωμενο παω εργαλει προστασια αλλα πιος ειναι ο κωδικός?:confused:
 

DeletedUser

Ο κωδικός είναι 12345 όπως αναφέρθηκε!

Ωραία δουλειά φίλε....

Η συνάρτηση που κάνει στρογγυλοποίηση στο Excel είναι η round( )...

Η σύνταξή της είναι round(κελί;αριθμός δεκαδικών ψηφίων)

Στην περίπτωσή μας στον αριθμό δεκαδικών ψηφίων θα βάλεις 0.

Η συγκεκριμένη συνάρτηση στρογγυλοποιεί είτε προς τα πανω είτε προς τα κάτω αναλόγως με το που βρίσκεται πιο "κοντά" το δεκαδικό ψηφίο?Αν είναι έτσι τότε είναι αυτό που ψάχνω!


τελειο μπραβο!!! κριμα που εχω πρεμιουμ :D

Και εγώ premium έχω αλλά αυτό δεν σε βοηθάει σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται να υπολογίσεις τον χρόνο ή τν απόσταση μεταξυ 2 χωριών.Π.χ. αν το χωριό δεν είναι δικό σου αλλά άλλου μέλους της φυλής και θες να καταλάβεις τι στρατευματα περιλαμβάνονται στις εισερχόμενες το calculator από το premium δεν μπορει να σε βοηθήσει ;) !

Τέλως πάντων,ένα αστείο excelaki είναι που δεν αξίζει καν τα post που γράφηκαν γι'αυτο :p
 

DeletedUser

Ωραίος φίλε, αν και υπάρχει ήδη στο νετ από το www.twstats.gr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

δυσκολεύομαι να το χρησιμοποιήσω...στην πραγματικότητα δεν μπορώ να καταλάβω που χρησιμεύει
 
Κορυφή