Κόσμος 4 (Έκδοση 5.0)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser2

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, Αλλά από τα κεντρικά δεν μας επέτρεψαν να έχουμε speed 1.6 και να μην έχουμε τοξότες σε αυτόν τον κόσμο. Για αυτό τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να ρίξουμε την ταχύτητα στο 1 και να βάλουμε τοξότες.

Εμείς σαν ομάδα διαχείρισης κάναμε τα πάντα για να κρατήσουμε τις ρυθμίσεις που σας υποσχεθήκαμε, δυστυχώς οι προσπάθειες μας βγήκαν άσκοπες.


Την Δευτέρα στις 19/01/2009 και ώρα Ελλάδος 14:00 θα ανοίξει ο Κόσμος 4. Την ακριβής ώρα θα την αναφέρουμε αργότερα. Ο λόγος που ανοίγουμε αυτόν τον καινούριο κόσμο είναι ότι έχει βγει μια νέα κύρια έκδοση τον Φυλετικών Μαχών (έκδοση 5.0) και αυτήν θα είναι η έκδοση που θα τρέχει ο κόσμος 4.

Τα στοιχεία του κόσμου είναι τα παρακάτω:
Ταχύτητα: 1
Ταχύτητα μονάδας: 1
Όριο στις φυλές: 40
Μέρες προστασίας για αρχάριους: 3
Με τοξότες.
Επιτρέπονται τα fakes.
Απαγορεύονται τα support εκτός φυλής.
Τα βαρβαρικά φτάνουν μέχρι 1500 πόντους.

Η διαφορές σε αυτήν την νέα έκδοση είναι οι παρακάτω:

* Νέο κτίριο Εκκλησία:
Η εκκλησία είναι σημαντική για την πίστη των στρατευμάτων. Οι μονάδες κάθε χωριού που δεν είναι σε επιρροή κάποιας εκκλησίας θα είναι 50% περισσότερο αδύναμες και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν χρειάζεται μια εκκλησία στο κάθε χωριό. Αρκεί με μια εκκλησία έξυπνα τοποθετημένη από την οποία θα επηρεάζονται και τα γύρο χωριά. Η εκκλησία μπορεί να ανέβει μέχρι το επίπεδο 3, όσο μεγαλύτερο επίπεδο τόσο περισσότερα χωριά βρίσκονται στην επιρροή της. Υπάρχει δυνατότητα ελέγχου της εμβέλειας της εκκλησίας κάνοντας κλικ στον μικρό χάρτη στο "Εμφάνιση ακτίνα εμβέλειας" (μόνο Premium). Μπαίνοντας στην εκκλησία υπάρχει μια λίστα με όλα τα χωριά τα οποία επηρεάζει. Με λογαριασμό Premium μπορείς να δεις ποια χωριά δεν είναι στην επιρροή της στην επισκόπηση, αριστερά από την στήλη που δείχνει τον πληθυσμό. Η κατάσταση πίστης ενός χωριού εμφανίζεται στα δεξιά της γραφικής επισκόπησης, επίσης. Ο κάθε παίκτης ξεκινάει με ένα χωριό που ήδη έχει εκκλησία. Η πρώτη εκκλησία δεν μπορεί να αναβαθμιστεί, αλλά έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από μια κανονική εκκλησία επιπέδου 1. Εκτός αυτού, η πρώτη εκκλησία δεν μπορεί να καταστραφεί από καταπέλτες, ΑΛΛΆ οι κανονικές εκκλησίες μπορούν να καταστραφούν μόνο που ο επιτιθέμενος χρειάζεται περισσότερους καταπέλτες από ότι σε ένα συνηθισμένο κτήριο. Και η πρώτη και οι κανονικές εκκλησίες καταστέφονται αν κάποιος πάρει το χωριό. Ένας παίκτης μπορεί να ξαναφτιάξει την εκκλησία του σε ένα άλλο χωριό για πολύ καλύτερη τιμή, εκτός αν έχει άλλη, κανονική εκκλησία.

Στατιστικά:

Επίπεδο 1:
Ξύλο: 16000
Πέτρες: 20000
Σίδερο: 5000
Πληθυσμός: 5000
Ώρα κτίσης (σε κόσμο ταχύτητας 1): 2:43:33

Επίπεδο 2:
Ξύλο: 20160
Πέτρες: 25600
Σίδερο: 6300
Πληθυσμός: 7750
Ώρα κτίσης (σε κόσμο ταχύτητας 1): 3:16:15

Επίπεδο 3:
Ξύλο: 25402
Πέτρες: 32768
Σίδερο: 7938
Πληθυσμός: 12013
Ώρα κτίσης (σε κόσμο ταχύτητας 1): 3:55:30

* Νέα γραφική επισκόπηση:
Νέα γραφικά για τα κτίρια, χωρικοί που εμφανίζονται τυχαία μέσα στο χωριό (ζογκλέρ, φύλακας, άντρες που μιλάνε), οι εργάτες δίπλα στα κτίρια παραγωγής όταν δεν υπάρχει περισσότερος ελεύτερος χώρος για τους πόρους.

day_level2_small.jpg


* Νέα εμφάνιση του παιχνιδιού

* Νέος τύπος χάρτη

* Κοινή χρήση φυλετικών φόρουμ με άλλες φυλές:
Το φόρουμ μπορεί να γίνει κοινό μόνο με φυλές που έχουν κάνει σύμβαση ειρήνης. "Φυλή -> Φυλετικό Φόρουμ -> Διαχείριση Φόρουμ" στην στήλη "Πρόσβαση" μπορείς να προσθέσεις φυλές με τις οποίες θέλετε να έχετε κοινό φόρουμ. Μπορείς να κοινοποιήσεις όσα φόρουμ θέλεις. Το κάθε κοινό φόρουμ θα εμφανίζεται στην λίστα της κάθε φυλής με την οποία έχει κοινό φόρουμ. Οι φυλές με τις οποίες έχεις κοινό φόρουμ εμφανίζονται επίσης στο πάνω μέρος του κάθε φόρουμ, για να μπορούν να τις δουν τα μέλη της φυλής σου.

* Επανεκκίνηση στο κέντρο της κάθε φυλής:
Αν ένας παίκτης χάσει και του πάρουν όλα τα χωριά μπορεί να κάνει επανεκκίνηση και να βρεθεί στο κέντρο της φυλής του. Αυτό ισχύει μόνο αν ο παίκτης δεν ήταν μόνος στην φυλή του.

* Μόνο Premium: Εμφάνιση ημερομηνίας και κατάσταση της τελευταίας επίθεσης στον χάρτη:
Η ημερομηνία της τελευταίας επίθεσης και τα αποτελέσματα της εμφανίζονται σε ένα popup όταν πας πάνω από ένα χωριό με το ποντίκι στον χάρτη.

* Μόνο Premium: Εμφάνιση τον τελευταίων 10 αναφορών δίπλα στις λεπτομέρειες του χωριού:
Όταν κάνεις κλικ σε ένα χωριό στον χάρτη, μια λίστα με της 10 τελευταίες αναφορές με αυτό το χωριό σαν στόχο εμφανίζεται στα δεξιά.

* Μόνο Premium: Χωριά με επίθεση έχουν ένα σύμβολο:
Αν επιτίθεσαι σε ένα άλλο χωριό ή αν οι μονάδες σου γυρνάνε από επίθεση σε αυτό, ένα σύμβολο θα εμφανιστεί κοντά σε αυτό το χωριό.

* Νέο χωριό Bonus:
Μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκης και αγοράς.

* Τα παλιά χωριά Bonus έχουν βελτιστοποιηθεί (μόνο σε νέους κόσμους):
Τα bonus έχουν διπλασιαστεί.

* Τα bonus μερικών αντικειμένων του Paladin έχουν βελτιστοποιηθεί (μόνο σε νέους κόσμους):

Ξίφος Lowlander:
Αυξάνει την επιθετική δύναμη μάχης των Ξιφομάχων κατά 40% και την αμυντική δύναμη μάχης κατά 30%.

Πολεμικό τσεκούρι Thorgard:
Αυξάνει την επιθετική δύναμη μάχης των Τσεκουρομάχων κατά 40% και την αμυντική δύναμη μάχης κατά 30%.

Πρωινό αστέρι Carol:
Αυξάνει την ζημιά που κάνουν οι πολιορκητικοί κριοί κατά 100%. Προσθετά, το τοίχος θα ζημιώνεται περισσότερο στην πρώτη φάση μιας μάχης.

Φανάρι της Αλήθειας:
Αυξάνει την ζημιά από τους καταπέλτες κατά 100%. Η άμυνα τους επίσης αυξάνει κατά 1000% (όχι δεν έγραψα λάθος).

* Το όνομα του Paladin και τα αντικείμενα του φαίνονται τώρα στις αναφορές.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

τι ειναι αυτο ??τοσο γρηγορα???μπραβο στους διαχειριστες και στον Dimme!!!
 

DeletedUser2765

8eika ta grafika...!
(pezo ston 30 tou .net...!
[alla pro8imos tn paratao gia na er8o ston 4 t ellinikou!]

ena megalo mpravo stous admins p me dia4efsan telios...
afou x8es se mia sizitisi ipa pos to v5.0 8a argisi na er8i ston elliniko kosmo
tou tribal....

niko0olas
 

DeletedUser

Να μαζευτούμε......να παίξετε.


Δεν είδα λειτουργία όμως για το κύριο πρόβλημα των ελληνικών σεβερ...Αμα φάει μπαν μια ολόκληρη φυλή ΠΟΥ γίνεται η επανεκκίνηση:D
 

DeletedUser

Να μαζευτούμε......να παίξετε.


Δεν είδα λειτουργία όμως για το κύριο πρόβλημα των ελληνικών σεβερ...Αμα φάει μπαν μια ολόκληρη φυλή ΠΟΥ γίνεται η επανεκκίνηση:D

Ανάλογα με το ποιος θα κάνει πρώτος επανεκκίνηση :)

Οι υπόλοιποι θα πέσουν δίπλα του
 

DeletedUser

Ontws kalh fash pou irthe to 5.0 toso grhgora stous ellhnikous servers. Ta grafika einai ontws poly kalytera kai ta notifications panw sto xarth arketa xrhsima.

+ 1.6 speed -> yeahh
 

DeletedUser

Παιδια καλα όλα τα παραπάνω αλλά πρεπει επιτέλους ο πλυθησμος να ειναι πολύ περισσότερος κ όχι μονο 24 000 πρεπει να τινει στο απειρο.. και επίσης πρεπει το πρεμιουμ να κανει κατι ουσιαστικότερο απο καλύτερη διαχείρηση όπως να αυξάνει την παραγωγή των πόρων και τα στρατεύματα να γίνουν αρκετά γρηγορότερα όταν πρόκειτε για μεγαλύτερες αποστάσεις πάντοτε με τα καλύτερα απγκρέιντς. Τέλος καλό θα ήταν να υπήρχε κτήριο που θα αναβαθμίζονταν οι πανοπλίες καποια λέβελ (όσα περισσοτερα τοσο το καλύτερο).
Αλλά δν ξέρω αν εξαρταται από τους έλληνες που ελέγχουν κ δημιουργουν το παιχνίδι όλα αυτά..
 

DeletedUser289

το premium προσφερει καποιοα προνομια αρκει ομως αυτα να μην ειναι εις βαρος αυτων που δεν εχουν.Στην περιπτωση που λες αυτο δεν ισχυει οποτε δεν προκειται να γινει
 

DeletedUser

Επιτέλους ! Αναγκαστήκαμε να μπούμε στον αγγλικό και στον γερμανικό , νομίζαμε δεν θα ανοίξει ποτέ εδώ ή τουλάχιστον θα αργούσε.

Γερμανικος σέρβερ BB :)
Αγγλικός σέρβερ 30 BB :)

Ελληνικέ σέρβερ ? Ήρθα !:D
 

DeletedUser317

Παιδια καλα όλα τα παραπάνω αλλά πρεπει επιτέλους ο πλυθησμος να ειναι πολύ περισσότερος κ όχι μονο 24 000 πρεπει να τινει στο απειρο.. και επίσης πρεπει το πρεμιουμ να κανει κατι ουσιαστικότερο απο καλύτερη διαχείρηση όπως να αυξάνει την παραγωγή των πόρων και τα στρατεύματα να γίνουν αρκετά γρηγορότερα όταν πρόκειτε για μεγαλύτερες αποστάσεις πάντοτε με τα καλύτερα απγκρέιντς. Τέλος καλό θα ήταν να υπήρχε κτήριο που θα αναβαθμίζονταν οι πανοπλίες καποια λέβελ (όσα περισσοτερα τοσο το καλύτερο).
Αλλά δν ξέρω αν εξαρταται από τους έλληνες που ελέγχουν κ δημιουργουν το παιχνίδι όλα αυτά..

Απαγορευεται η διαφημιση ξενων site στο φορουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Παιδια καλα όλα τα παραπάνω αλλά πρεπει επιτέλους ο πλυθησμος να ειναι πολύ περισσότερος κ όχι μονο 24 000 πρεπει να τινει στο απειρο.. και επίσης πρεπει το πρεμιουμ να κανει κατι ουσιαστικότερο απο καλύτερη διαχείρηση όπως να αυξάνει την παραγωγή των πόρων και τα στρατεύματα να γίνουν αρκετά γρηγορότερα όταν πρόκειτε για μεγαλύτερες αποστάσεις πάντοτε με τα καλύτερα απγκρέιντς.Κατα την γνωμη μου το premium πρεπει να δινει εξτρα επιλογες, οπως και δινει, οχι να σου παρεχει "δυναμεις". Τέλος καλό θα ήταν να υπήρχε κτήριο που θα αναβαθμίζονταν οι πανοπλίες καποια λέβελ (όσα περισσοτερα τοσο το καλύτερο). Υπαρχουν αναλογα settings σε διαφορους κοσμους, φανταζομαι πως καποια στιγμη, ελπιζω γρηγορα, θα ερθουν και εδω.
Αλλά δν ξέρω αν εξαρταται από τους έλληνες που ελέγχουν κ δημιουργουν το παιχνίδι όλα αυτά..

Ας μεινουμε on topic ομως, ωραιες αλλαγες μοιαζουν, εγω παντος θα τις δοκιμασω!
 

DeletedUser

to mono pragma pou tha thela egw apo ta premium den einai kati eis baros aytwn pou den to exoun opws na tous 'dinei' perissoterous porous (eleos) alla to ekshs: na se afhnei xwris extra kostos na vazeis panw apo 3 ktiria sthn oura kai den katalavainw giati den einai etsi. den einai kapoio eksofreniko pleonektima, omws einai kati pou voithaei praktika - ayto akrivws dhladh pou perimeneis apo ena premium account.
 

DeletedUser10

Αντε και καποια στιγμη να γινει ενας κοσμος οπου δεν θα μπορεις να στελνεις support εκτος tribe. Αλλα αυτο φαινεται να ειναι too much για τους Ελληνες παιχτες :/
 

DeletedUser

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ GAME ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ(ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΟΥΛΟΙ)
ΓΛΥΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ε?ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΝΑ .......


ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 

DeletedUser

Απορία

Οι υπόλοιποι κόσμοι (2 & 3) θα αναβαθμιστούν πλήρως?..ή μονο κατα ένα μέρος ή καθόλου?:D:D:D:D
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή