Ρε τι γινεται ρε

• Δημιουργός θέματος Δημιουργός θέματος jimon08
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    105

jimon08

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
καλησπερα στο φορουμ μετα απο 15 + χρονια , γυρισα στις φυλετικες λογω νοσταλγιας , μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το παιχνιδι πλεων εχει καταντησει τοσο ξεφτυλισμενο που μπορεις πλεων να αγορασεις τα παντα με πρεμ? ποιο ειναι το φαν σε αυτο? εχει τοσο πολυ βαθος σαν παιχνιδι και ειχε τοσο υψηλες προοπτικες , αλλα απο οτι καταλαβαινω η εταιρεια αποφασισε να το αφησει να ψωφισει και να φαρμαρει οσο μπορει περισσοτερο τους συνταξιουχους που ακομα παιζουνε αντι να το εξελιξει σε κατι καλυτερο ? δοκιμασα να μπω στον 105 και ενω προσπαθω να ειμαι οσο πιο αποδοτικος γινεται , ειμαι ηδη σε λιγοτερους απο μισους ποντους απτον πρωτο στην καταταξη στις πρωτες μερες και κατι μου λεει οτι δεν μπορει να εχει κανει και πολλα παραπανω καλυτερα απο εμενα αυτος , ειναι μηπως κανεις εδω η απλα ειμαι θεατης σε ενα παιχνιδι που πεθανε και κακως το παιζω ? κριμα και μονο κριμα για την διαχειρηση αν και δεν τους γερμανους τους ενδιαφερει μονο η αρπαχτη μαλλον , αντι να ευδοκιμει ενα ιστορικο παιχνιδι κατανταει ετσι

Exeis apoluto dikio file , dustuxws paizoun oi kaluteres tsepes pleon. Se terma argo kosmo o allos mesa se 2-3 meres exei parei 10 xwria . Episis oloi exoun 4-5 logariasmous gia farm , 10 roufianous kai paei legontas. Gi autous pou mpainoun kai kala se ka8e kosmo kai grafoun PREM einai ntroph ths koinwnias. Auta se ena teleiwmeno paixnidaki.

- Προστασία αρχαρίων: 3500 λεπτά.
- Πολιτοφυλακή: Όχι.
- Paladin: Ναι, με βιβλία.
- Τοξότες: Όχι.
- Σύστημα έρευνας: Απλό.
- Λεηλασία πόρων: Περιορισμένη στις πρώτες 72 ώρες.
- Όριο ψεύτικων επιθέσεων: 2%.
- Τα βαρβαρικά χωριά αυξάνονται έως 4000 πόντους.
- Παραγωγή πόρων: x2.
- Επίπεδο κτιρίων: N0.
- Σύστημα Ακαδημίας: Νομίσματα.
- Κατάκτηση βαρβαρικών: Ναι.- μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία.
- Όριο φυλής: 5 άτομα.
- Βαρβαρικά χωριά ανά παίκτη: 50 bonus + 50 κανονικά.
- Επιτρέπεται επανεκκίνηση: Ναι.
- Αρχικά χωριά ανά παίκτη: 1.
- Νυχτερινό bonus: Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν.
- Αμυντικός παράγοντας στο νυχτερινό bonus: 300%.
- Ευγενής: Μειώνει 25 πίστη.
- Δυνατότητα co-player: Ναι.
- Διάρκεια γύρου: 15 ημέρες.

### Συνθήκη νίκης
Νικά η φυλή με τους περισσότερους πόντους.

### Όριο παικτών
500

### Ταχύτητα κόσμου
70

### Ταχύτητα μονάδων
0.5

### Νυχτερινή λειτουργία
Όχι

### Επιτήρηση λογαριασμού
Όχι

### Ηθικό
Ναι