Blacko
Μέλος
- Βαθμολογία αντίδρασης
- 40
Προσωπικά δεν θα καθίσω να ξαναγράφω στο διαφυλετικό στο discord , δεν σκοπεύω να χαραμίσω ούτε 1 λεπτό από τον χρόνο μου για τρολ .
Ο κόσμος 100 θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές των ΦΜ για αυτό και θα αρχίσω ένα τοπικ εδώ
Από την 6η μέρα του κόσμου από το πρώτο χωριό δεχόμαστε κοινά πλάνα από 5 φυλές και έχουμε ρίξει ένα κοινό με Peru που είναι αδελφική φυλή και είμαστε μαζί από την αρχή του κόσμου και επειδή πάντα μου άρεσε να μιλάω με στατιστικά , τα αποτελέσματα που έχετε κάνει μέχρι στιγμής και πανηγυρίζετε είναι αυτά :
Πλευρά 1:
Φυλές: DEMO, DEMΟ, Treble, Τreble, DΕC, DEC, Treblε, PACMEN, dN, PACMΕN, DΕMΟ
Πλευρά 2:
Φυλές: SOL, *SOL*, ΑΛΕΠΟΥ, PERU, PΕRU 2
Timeframe: Για πάντα
Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:
Πλευρά 1: 33
Πλευρά 2: 38
Διαφορά: 5
Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:
Πλευρά 1: 133,451
Πλευρά 2: 155,213
Διαφορά: 21,762
δηλαδή ; η υπερσυμαχία των οπισθίων , η υπερσυμαχία του 70-30 χάνει και για 5 χωριά , και μη μου πείτε για άλλες συμμαχίες μας στον κόσμο και άλλες φυλές μας
Βάζω μόνο φυλές που χτυπάνε μαζί και κάνουν κοινά επιθετικά πλάνα .
Τώρα βάλατε στην μεγάλη υπερσυμαχία σας και 6η φυλή από το Ριμ της 55 την LF .
Όταν θα πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα ίσως αρχίζετε και καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος που έχετε σιγά σιγά τελειώνει .
Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για να πείσετε τον εαυτό σας ότι μας έχετε ξεφτιλίσει .
Ο μαύρος ήλιος είναι εδώ και θα είναι για να σας θυμίζει πόσο κακοί παίκτες και κατώτεροι των περιστάσεων είστε αλλά ταυτόχρονα και πόσο ζηλεύεται και πολεμάτε σαν τρελοί το μεγαλείο της φυλής μας .
Υπόσχεση μου , θα μας βρίσκετε μπροστά σας , όσο μεγαλώνουμε τους λογαριασμούς μας οι ελπίδες σας αρχίζουν και στερεύουν .
Ο κόσμος 100 θυμίζει κάτι από παλιές καλές εποχές των ΦΜ για αυτό και θα αρχίσω ένα τοπικ εδώ
Από την 6η μέρα του κόσμου από το πρώτο χωριό δεχόμαστε κοινά πλάνα από 5 φυλές και έχουμε ρίξει ένα κοινό με Peru που είναι αδελφική φυλή και είμαστε μαζί από την αρχή του κόσμου και επειδή πάντα μου άρεσε να μιλάω με στατιστικά , τα αποτελέσματα που έχετε κάνει μέχρι στιγμής και πανηγυρίζετε είναι αυτά :
Πλευρά 1:
Φυλές: DEMO, DEMΟ, Treble, Τreble, DΕC, DEC, Treblε, PACMEN, dN, PACMΕN, DΕMΟ
Πλευρά 2:
Φυλές: SOL, *SOL*, ΑΛΕΠΟΥ, PERU, PΕRU 2
Timeframe: Για πάντα
Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:
Πλευρά 1: 33
Πλευρά 2: 38
Διαφορά: 5
Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:
Πλευρά 1: 133,451
Πλευρά 2: 155,213
Διαφορά: 21,762
δηλαδή ; η υπερσυμαχία των οπισθίων , η υπερσυμαχία του 70-30 χάνει και για 5 χωριά , και μη μου πείτε για άλλες συμμαχίες μας στον κόσμο και άλλες φυλές μας
Βάζω μόνο φυλές που χτυπάνε μαζί και κάνουν κοινά επιθετικά πλάνα .
Τώρα βάλατε στην μεγάλη υπερσυμαχία σας και 6η φυλή από το Ριμ της 55 την LF .
Όταν θα πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα ίσως αρχίζετε και καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος που έχετε σιγά σιγά τελειώνει .
Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για να πείσετε τον εαυτό σας ότι μας έχετε ξεφτιλίσει .
Ο μαύρος ήλιος είναι εδώ και θα είναι για να σας θυμίζει πόσο κακοί παίκτες και κατώτεροι των περιστάσεων είστε αλλά ταυτόχρονα και πόσο ζηλεύεται και πολεμάτε σαν τρελοί το μεγαλείο της φυλής μας .
Υπόσχεση μου , θα μας βρίσκετε μπροστά σας , όσο μεγαλώνουμε τους λογαριασμούς μας οι ελπίδες σας αρχίζουν και στερεύουν .