Event Πίνακας Μάχης του Paladin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
image-pbb.png


Αγαπητοί παίκτες,

Ένα νέο παιχνίδι τράπουλας έχει εμφανιστεί στους δρόμους, τραβώντας την προσοχή τόσο του κοινού λαού όσο και των υψηλότερων ευγενών. Όλοι όσοι συμμετέχουν βρίσκονται σε σκληρό ανταγωνισμό.
Στην εκδήλωση Πίνακας Μάχης του Paladin διαγωνίζεστε για να γίνετε ο τρομερότερος παίκτης καρτών που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το βασίλειο. Το event θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Φεβρουαρίου στις 14:00.


pbb.png
Επεξήγηση παιχνιδιού:

Κάθε πλευρά λαμβάνει 5 φύλλα στο χέρι της.
Ο αγώνας τελειώνει όταν υπάρχουν 9 φύλλα στο πεδίο, ενώ ο νικητής θα είναι αυτός που έχει τα περισσότερα φύλλα του στο παιχνίδι.
Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ή να επιλέξετε και να κάνετε κλικ για να τοποθετήσετε μια κάρτα σε ένα ελεύθερο πλακίδιο του πίνακα.
Κάθε κάρτα έχει έναν αριθμό σε κάθε άκρη, καθώς και έναν τύπο που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της κάρτας.
Τοποθετώντας ένα υψηλότερα αριθμημένο επιθετικό φύλλο δίπλα στην άκρη ενός αμυνόμενου φύλλου με μικρότερο αριθμό, αλλάζει η ιδιοκτησία των φύλλων σε μπλε ή κόκκινο.
Υπάρχουν 4 τύποι καρτών σε αυτό το παιχνίδι. Τόξο, άλογο, δόρυ και Paladin. Όταν ένα φύλλο τοποθετείται δίπλα σε ένα άλλο φύλλο και το επιθετικό φύλλο έχει πλεονέκτημα απέναντι στο άλλο φύλλο, ο αριθμός που βρίσκεται στην πλευρά του κοντέρ διπλασιάζεται σε αξία.

Τα πλεονεκτήματα καρτών ισχύουν με τον εξής τρόπο: Το τόξο έχει πλεονέκτημα απέναντι στο δόρυ. Το δόρυ έχει πλεονέκτημα απέναντι στο άλογο. Το άλογο έχει πλεονέκτημα απέναντι στο τόξο. Ο Paladin δεν έχει πλεονέκτημα σε κανένα και κανένα δεν έχει πλεονέκτημα απέναντι στον paladin.

Μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα, θα λάβετε μάρκες, ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε ή χάσετε. Ωστόσο, η νίκη ενός αγώνα σας δίνει περισσότερες μάρκες. Η αναπαραγωγή αγώνων σάς επιτρέπει επίσης να γεμίσετε τη γραμμή προόδου σας, όπου λαμβάνετε επίσης ακόμη περισσότερες ανταμοιβές.

Όσο περισσότερους αγώνες κερδίζετε, τόσο υψηλότερα θα τοποθετείτε στην κατάταξη, δίνοντάς σας επιπλέον μάρκες.

Μόλις έχετε αρκετές μάρκες, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα του event για να αποκτήσετε ισχυρά αντικείμενα.

Παίξτε τώρα και προσπαθήστε να γίνετε ο πιο τρομερός παίκτης καρτών που έχει κοσμήσει ποτέ αυτό το βασίλειο. Δημιουργήστε μια θρυλική φήμη που θα ζήλευαν και οι πιο σοφοί.

 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή