Event Πίνακας μάχης του Paladin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Γεια σε όλους,

Η νέα μας εκδήλωση "Πίνακας μάχης του Paladin" θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 15 Ιανουαρίου στον Beta! Φροντίστε να μας πείτε τη γνώμη σας στο θέμα των σχολίων μας!

O Πίνακας μάχης του Paladin είναι ένα event με κάρτες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε το νεότερο παιχνίδι τράπουλας που έχει εμφανιστεί στους δρόμους, τραβώντας την προσοχή τόσο του κοινού λαού όσο και των υψηλότερων Αριστοκρατών!


Κάθε πλευρά παίρνει 5 φύλλα στο χέρι της.

Ο αγώνας τελειώνει όταν υπάρχουν 9 φύλλα κάτω, εδώ ο νικητής θα είναι αυτός που έχει τα περισσότερα φύλλα του στο παιχνίδι.

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ή να επιλέξετε και να κάνετε κλικ για να τοποθετήσετε μια κάρτα σε ένα ελεύθερο πλακίδιο του πίνακα.

Κάθε κάρτα έχει έναν αριθμό σε κάθε άκρη, καθώς και έναν τύπο που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της κάρτας.

Τοποθετώντας ένα υψηλότερο αριθμημένο επιθετικό φύλλο δίπλα στην άκρη ενός αμυνόμενου φύλλου με μικρότερο αριθμό, αλλάζει η ιδιοκτησία των φύλλων σε μπλε ή κόκκινο.
Υπάρχουν 4 τύποι καρτών σε αυτό το παιχνίδι. Τόξο, άλογο, δόρυ και Paladin. Όταν ένα φύλλο τοποθετείται δίπλα σε ένα άλλο φύλλο και το επιθετικό φύλλο έχει πλεονέκτημα σε σχέση με το άλλο φύλλο το άλλο φύλλο, ο αριθμός που βρίσκεται στην πλευρά του κοντέρ διπλασιάζεται σε αξία. Ισχύουν τα εξής πλεονεκτήματα:
Το τόξο έχει πλεονέκτημα απέναντι στο δόρι. Το δόρι έχει πλεονέκτημα απέναντι στο άλογο. Το άλογο έχει πλεονέκτημα απέναντι στο τόξο. Ο Paladin έχει πλεονέκτημα απέναντι σε όλα και καμία μονάδα δεν έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Paladin.

Μπορείτε επίσης να δείτε τους μετρητές στην αριστερή πλευρά του πίνακα.

Αφού ολοκληρώσετε έναν αγώνα, θα λάβετε μάρκες, ανεξάρτητα από το αν κερδίζετε ή χάσετε. Ωστόσο, η νίκη ενός αγώνα σας δίνει περισσότερες. Το παιχνίδι αγώνων σας επιτρέπει επίσης να συμπληρώσετε τη γραμμή προόδου σας, όπου λαμβάνετε επίσης ακόμα περισσότερες ανταμοιβές.

Όσο περισσότερους αγώνες κερδίζετε, τόσο υψηλότερο θα τοποθετήσετε στην κατάταξη, παρέχοντας επιπλέον μάρκες.

Παίξτε τώρα και προσπαθήστε να γίνετε ο πιο τρομερός παίκτης κάρτας που έχει χάσει ποτέ αυτό το βασίλειο. Σφίξτε μια θρυλική φήμη ότι ακόμη και οι σοφότεροι θα ζήλευαν!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή