Mcmour ο Clown

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για τον γελοτοποιο mcmour. Στο ξεκινημα του κοσμου το επαιζε ηθικος και καλος οπως ο promanager. Κανονισε συμφωνια ειρηνης μεχρι 2/1 αλλα προτιμησε να την σπασει μεσα στις γιορτες, Για κακη του τυχη ξεχασε τι ελεγε μερικους μηνες πριν << Αν σπασει η συμφωνια θα πατησω διαγραφη>>,<<Τηρω οτι λεω>> και μετα απο λιγες μερες καταληξαμε στο <<Δηλαδή μια ζωή όλος ο gr να μιλάει για κομπίνες για την σολ και εδω μου βγηκατε Παναγιες>>.

Να υπενθυμισω στον κυριο wannabe promanager πως η ιστορια επαναλαμβανεται και κατι τετοια τυπακια στο τελος καταληγουν ο περιγελος ολων. Εφοσον δεν εχεις το ηθικο σθενος να παρεις θεση για αυτα που εκανες και ενω 2 μηνες καθε μερα ειρωνευοσουν, σημερα κανεις την ΚΟΤΑ και δεν μιλας πουθενα. Βεβαια και σε αλλους κοσμους αυτο εκανες, οποτε εχανες ελεγες οτι δεν επαιζες και εριχνες την ευθυνη στον coplayer σου. Παικτικα αυτος εισαι, μονο για να κρυβεσαι πισω απο το μικρο δακτυλακι σου

Οπως και να χει σε ευχαριστουμε που εκανες αυτους τους 2 μηνες τον ζογκλερ/κλοουν και εδειξες σε ολους ποσο ανηθικος και ανανδρος εισαι που επι 2 μηνες το επαιζες ηθικος και διαλεξες μεσα στις γιορτες να μας την φερεις χωρις λογο. Η SOL MAFIA ομως σου εδωσε σημερα την απαντηση και θα συνεχισει να στην δινει μεχρι να πας πυξιδα.


Υ.Γ Συντομα θα συναντησεις τον φιλο σου τον επιδρομεα στις σκιες, μικρη απομιμησουλα του promanager:):):):)
 
Κορυφή